aman abi şort deme bana ne dersen de...teknik mi temelmiş hikaye...tek gercek pozisyonlanma..
Printable View
Değerli arkadaşlar çözemediğim bir mesele var açıklayabilecek olanlara şimdiden teşekkürler.
Kanal istanbul yapılacak değil mi? 50 milyar dolar gibi bir maliyet getirecekse bu para nerden bulunacak? Haberlerinin dahi bozulacak bütçe dengesi sebebiyle dolar kurunu yükseltmesi gerekmiyor muydu?
Herkese sağlıklı günler dilerim.
'Kanal İstanbul’un planları askıya çıkıyor'
kaynak: https://www.hurriyet.com.tr/ekonomi/...kiyor-41704247
Biraz APPLE put opsiyonu almayı düşünüyorum. Teknik analizim iyi değil. Temel çalışıyorum. Son 3 yıldır ciro ve karlılık sabitlemiş, fiyat 3 katına çıkmış. Rakipler de güçleniyor. 60-70 USD'ye düşer mi 1 yıl içerisinde? Teknik ne der acaba?
ABD'de göstericilerin barikatları aşarak Kongre binasına girmesi üzerine Kongredeki oturumlara ara verildi ve Mike Pence bina dışına çıkarıldı. -AA
ABD'nin başkenti Washington'da çıkan olaylar nedeniyle yerel saatle 18.00'den sonra şehirde sokağa çıkma yasağı ilan edildi. -AA
Kaynak : Anadolu Ajansı
ABD de çadır karıştı.
Noel anne Kamala HARRİS halkını teselli edecek. :cool:
Uzun zamandır görüşmediğim ve finansal piyasalarla alakası olmayan bir arkadaşım en son görüştüğümüzde yüklü kredi çekip gram altın aldığını söylemişti. O gün elimdeki tüm altın miktarını sattım. Bu kadar ayağa düştüyse bir enstrüman anında sıvışmak gerek. Sağda solda Abka nın dediği gibi 500 üstünden grama giren bir dünya insan var. Onların canına okumadan bırakmazlar.
RNE-L01 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.