O dönemde shorttann. Kaybeden ky dava açsa nasıl olur
Printable View
abi ben demlikle kaçak çayla demleniyorum.15x3 kupa çay minumum.
malum whitewater bende 22 sene önce off daha bugün sohbeti geçti bir dost muhabbetinde:) !
ama bide bakmışın gastede manşet : whitewater karaköy
subliminal mesaj verdim sana bana ona
white kontrası kara.bizim bu işlerle işimiz olmaz aga.
not:süpersin
Yedili abi
Senin adamlar hesap görmeye geldi..takılar gitti.
Çatlak yerli film
SNE-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
en düşük kira 4 bin tl
çocuk montları ( markalı olan ) bin iki bin tl arası
bakıyorum
hala 4 tl altında hisse senedi var
şaka gibi.
avod selva fade gibi gıda hisseleri var
1 seneye kalmaz
tabelayı koyarım
skbnk işfin gibi.
:drunk::drunk:
shorttan kaybeden dava açsın, longdan kaybedenin başı kel mi, onlar da dava açsın.. en temizi bütün işlemler iptal edilsin, herkese parası geri verilsin ekim vadelide..
aşağıdaki grafik takasbank tarafından açıklanan kar-zarar raporu var, yani viop hesapları arasında o gün el değiştiren para miktarı, diyelim piyasa yükseldi shortçular 100 lira zarar etti- aynı miktar longçuya kar yazdı.. vadeli işlemler sıfır- toplamlı bir oyundur, sen 5 lira zarar ettiysen, ben 5 lira kar etmişimdir..
https://i.hizliresim.com/mdz46ew.png
günlük kar/zarar raporu kazananlar-kaybedenler arasında yazılan kar-zarar raporu.. temmuz boyu günlük 540 milyon TL bi rakam dönüyor kazananlar/kaybedenler arasında.. ağustos ilk yarı 660 milyon, ağustos 2.yarı günlük 1 milyar ortalamaya yükseliyor.. eylülden itibaren şirazeden çıkıyor, eylül ilk iki hafta 2 milyar TL üstüne geçiyor, akbank tekaüt sandığının 8 milyon lot mal boşattığı 13.eylül günü bütün zamanlar rekoru kırılıyor 4.2 milyar.. sonraki 6-7 gün daha 2+ milyar TL el değiştiriyor.. geçen hafta son hafta günlük ortalama 700 milyona düşüyor, normalleşiyor
kırmızıyla gösterilen teminat tamamlama çağrısı, günlük margin-call temmuzda 140 milyon TL, eylül 2-23 arası 3 haftada ise 850 milyon günlük ortalama teminat tamamlama çağrısı bildirilmiş oyunculara, en yüksek 3 günde 1.5 milyar TL ile rekorlar gelmiş.. 30.eylül günü bütün fiziki teslimat işinin realize olmasıyla günlük margin call 18 milyon TL ibaret
akbank sandık satışına kadar zarar edenler shortçular, o günden itibaren longçular zarar yazıyor
#ErolSabancıTutuklansın
Filmi izle..
SNE-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
öpülen bedenin davası olmaz diye yumuşatalım...
öpülen öpüldü...
önümüze bakıcaz...
ülkede tuz bile kokmuş...
10 tavana hesap sormayan sistem bunamı soracak...
zaten kendileri işin içinde...
otoyollarda eds sistemi olur onu büyük el kapattı...
kim kimi öperse formasyonu oluştu...