Aynen öyle, sabreden çok büyük bir ralli görecek altında ama sabır gerek. Ben 2020 de global anlamda kayış kopar diye düşünüyorum. Ons altında bitcoin tarzı bir ralli bekliyorum.
Printable View
Bu dengeye ben bir sebep değil ,bir sonuç olarak bakiyorum. Bankaların döviz kredileri düşüyorsa, yurt dışı borçlanma sekteye uğramamışsa ve cari fazla veriliyorsa merkez bankasının oyun alanı ciddi anlamda genişler.
İşte bu adım tüm yukarıda saydıklarımın bir sonucu . Bu sonucu mümkün kılan dengenin hiç mi olumsuz yanı yok, elbette var resesyon ile tetiklenen işsizlik. En az 1 senede +1 milyon.
Dediklerine büyüme %0'ın belirgin şekilde üzerine çıkar ve cari açık oluşmaya başlarsa ben de katılırım. O noktaya kadar oyun alanının olduğunu düşünüyorum.
Hocam vatan millet icin ayni duygulari paylastigimiz icin daha fazla uzatmayacagim. Sadece farkli yerden bakiyoruz.
Abd patriot vermiyor. Yalan. Yillardir uzun menzilli HSS ihales acar iptal ederiz. Her ihaleye Abd patriot hss nin mevcuttaki en modern haliyle katilir.
Son ihalede teknoloji transferi sarti kostuk. Cin sistemini sectik HQ9, S300 muadili. Bir tek onlar okey dedi teknoloji transferine. Nato ayaga kalkti. İptal ettik ihaleyi. 3 yil onceydi muhtemelen.
Dedilerki Abd sartlarimizi saglamiyor teknoloji transferi yapmiyor. Abd patriot hss de dunya uzerindeki hic bir ulkeye teknoloji transferi yapmadi. İsrail, Japonya, G.Kore vs dahil. Yeni sistem THAAD hss de ayni durum var. Direk satis yapiyor.
Dedilerki patriot satmiyorlar. Yok yahu oyle birsey.
saatlik
(23) mayıs zirvesinden çekilen hedefine giderken,
(5) haziran dibi (5.66) da başlattığı mini trend desteğini ihlal etti,
- kalıcı olursa;
(7) haziran saat 11.00 ve 10 haziran saay 09.00 zirvelerinden oluşturulan yeni kanalı içinde takip edilir.
https://twitter.com/…bel/status/1138011596658216960
Savunma Sanayii İcra Komitesince, uzun menzilli hava ve füze savunma sisteminin yerli imkanlarla geliştirilmesi çalışmalarına ağırlık verilmesi ve bu çerçevede mevcut projenin iptal edilmesine karar verildiği açıklandı.
HQ9 iptal sebebi, kendi tarragımızı yapacakmışız!:he:
Dolae can sikmaya basladi
Her ay 20 kurus faiz den giriyor zaten
Ölü yatirima döndü dolar
Artik ne bulup satiyorlarsa isi çözdüler
Rte de bulaşmıyor artik faize fln destek bulamiyor
Sabahleyin putine mektup yazdım.
-Bende bir demet S400 istiyorum dedim.
-Ne yapacan sana yaramaz dedi.
-Olsun gönder, bahçeye dikecem güzel meyve veriyor dedim.
-Bakalım gonderecekmi...
Bugün baya gaplı açtı gaplı gaplı ittirmeye devam ediyor.