Uretsin üretmesine de böyle bir ortamda kim araba düşünür???
Üç beş güne beyaz bayrağı cekerler
Printable View
https://tr.sputniknews.com/amp/rusya...mpression=true
Rusya, 18 Mart ile 1 Mayıs tarihleri arasında sınırlarını yabancı ülke vatandaşlarına kapatıyor.
Artık bütün ülkeler içine kapanıyor. Sadece turizm bitmedi, dış ticaret de büyük darbe aldı.
SM-N920C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Abd endekslerinde kapanışa doğru toparlanma olur mu ???
%3-4 eksiler mesela...
Deep not: Evet longdayım...
bunlarin ne kadar stokla calistiklari belli , ornegin tupras icin kabataslak 90-100 gundur bu rakam !
ama problem stok degil !
hedge edilmis bir pozisyonlarinin olup olmadigi ! bu problem petkim ve ozellikle thy, pagasus icinde gecerli
gerci hedge edilen pozisyonun bir tazmin rakami ile bozulabiliyor olmasi lazim ona bakmak.lazim
Hocam haftada 2.000 test komik rakam...
Sadece Ankara da kassalar 2 günde o kadar yaparlar... Diğer şehirlerde de altyapı var...
Yani cihaz altyapısı sorunu kesinlikle yok...
Test kiti kısmını bilmiyorum ama o konuda da zannetmiyorum eksiklik..,
Amerika da 1.000-1.500 USD den bahsediyorlar inanın anlamak çok zor, çünkü maksimum 40-50 USD dir bu kitlerin maliyeti...
DNA eldesi falan toplam 60-70 USD maksimum dur...
Bu arada 126 binden long açan bir arkadaş vardı, vurkaç falan da yapıyordu...
Tarih oldu malesef...
Genelde dolu stok ile çalışırlar. Doldur boşalt yapmıyorlar. Diyelim ki 3 ay 30 dolara ucuz petrol aldılar. İlk çeyrekte sadece stok zararı yazar. Ama petrolü ucuza almanın avantajını görürler. İleride petrol fiyatları yükselirse de stok karı yazar.
Önemli olan kar marjı. Ben düşük petrol fiyatlarının kar marjını olumlu etkileyeceğini düşünüyorum.
Bu günlerin insanın borsa hayatında 1 yada 2 kez başına gelebileceği ve krizi fırsata dönüştürmek için tarihi günler. 180 TL hedef fiyatlı Tüpraş 80 TL ye dampingli satılıyor. Daha ne istiyorsunuz?