https://www.spiegel.de/international...5-c95a9d26a055
Bu haber ile ilgili yorum yapmak isteyen var mı?
Printable View
https://www.spiegel.de/international...5-c95a9d26a055
Bu haber ile ilgili yorum yapmak isteyen var mı?
Goldman Sachs Halkbank için tavsiyesini "sat", hedef fiyatı 16 TL olarak sürdürdü.#halkb
Goldman Sachs Vakıfbank için tavsiyesini "sat", hedef fiyatı 19 TL olarak sürdürdü.#vakbn
Goldman bu seviyede böyle haber yapıyorsa füze zamanı çok yakın. 2-3 ay önce yazmıştım bu sene çözülür diye. Yetişir mi bilmem ama çözüm çok yaklaştı. Çözüm için üç şart var, biri 666 gelmesin, diğeri Agha geri geldim demedin, sonuncu ise Riva (göçmen) gelmemeli. 😆 bunlardan biri gelirse çözüm ertelenir.
Zamanında kural ihlalinde bnp için kesilen ceza ve uzlaşılan rakam sanırım hafızlarda dır. Bence 3-5 milyar tl bir rakama uzlaşır bitirir.
20 liradan başlayan bir direğimiz var, 25-26 arasında ay yıldızlı birde flamamız var. Daha büyük bir direk ve flama isteriz, hatta bir sonraki flama 35-40 arasında olsun. Sancağa benzesin. 😆
Eğer bu haber doğruysa kötü. Soruşturmaların sonu gelmeyecek gibi görünüyor. Biri bitince diğer mi başlayacak acaba ? Açıkçası bu belirsizlik devam ediyor. Benim şahsi kanaatim daha Adil, Şeffaf, Hesap Verebilir ve Sorumlu bir yönetim anlayışı gelmedikçe bunları atlatmak zor gibi... İnşallah ülkemiz için hayırlısıyla sonuçlansın.
Haberin içeriğini okumamışsınız ya da anlamamışsınız sanırım.
Sizin ifadenizle ''Eski mevzulardan'' bahsetmiyor. Bankanın zaten hali hazırda devam eden mahkeme süreçleri varken;
2023 ve 2025 yılları arasında, Hamas ve İran 'la birlikte yeni ihlaller yaptığından bahsediyor.
dostum hayatimi yurtdisinda ingilizce sozlesme yazarak kazaniyorum, emin olun sizin anladiginizdan cok daha iyi anladim :)
almanya'nin umrunda olmamasi gereken bir durumda, almanya'nin bunu haber yapmasi ve halkb'i tohmet altinda birakmaya calismasi bana cozumun yakin oldugunu dusundurttu (tabi ki bunu kimse bilemez ama sahsi dusuncem budur). ve bu dusuncemin arkasindaki tek fikrim de jeopolitik dengeler ve insanligin 90% inin bunu yanlis okumasidir.