Tebrikler, tam yerinde yazdın.
Bol kazançlar.
Printable View
Bilemiyorum zorunlu karşılıklara ilişkin bir şey daha bekliyoruz ondan sonra KKM faizlerini netleştireceğiz dediler.
Bu hareketlerle bu süreçte çok kişinin canı yanar ,
önümüzdeki ay borsadan kaçanlar olur hazır GÜLBEN de girmiş.:)
önümüzdeki maçlara bakıcaz.
hayırlı haftalar
Bence ucuz hisselerde zayıf eller alıcı oluyor onları satacak, pahalı hisselerde de short açan çok oluyor onları alacak, film nasıl bitecek bilmiyorum.
Artık tamamen hisse bazlı bakmak lazım. 3-5 kağıt dışında albenisi olan kağıt yok. Tuprs, Thyao, Pega, Froto, Toaso bunlar çok sallanmıyor. Bugünkü doğalgaz indiriminden sonra Sise'de bu ekibe katılabilir -ben de alım yaptım hisse şişiriyorsun demeyin sonra :)-
Banka ve holdingleri çok tatsız, ucuz mu evet ucuz ama her gün bir haber bir karar beli doğrulmuyor o tarafın.
Perakendeciler defansif olduğu için o sektörün büyüyen şirketi Migros'u tutuyordum ama defansif tahtaya bak iki gün önce 154 bugün 137 kapanış -%2. Orada da defansiflik falan kalmamış kademeler boşaldı mı şırıl şırıl ha Bim daha defansif ama siyasete bulaşan bir kağıt konumunda artık her kafa kaldırışta basarlar
Bazı kağıtlar gidecek bazı kağıtlar düşmeye devam edecek endeks de buralarda debelenir durur gibi.
Ben de en tepeden SISE aldım, borsada düşüş hızlanınca orası gevşedi ben de sattım en dipte, bu sefer oradan tekrar atak yaptı.
Psikolojiye hakim olmak zor, 2 kişi olsan niye aldın niye satıyorsun diye sorar daha az işlem yapılır.