"Sistemlerle hiç ilgisi yok" değil de, sen sanki başka bir kanal açmışsın kendine gibi.
Geride de söylediğim şekil: "Kazanan haklıdır." Kazandırıyorsa haklısın.
Printable View
Kuş sitesine göre hareket etmeyin yeni girenler çoğu aktif aracı kurumlarla çalışıyor .
Kendinizi donatın teknik ve oyun okuma anlamında özellikle yayılıyor bazı dedikodular.
2 gün %7 ye yakın düşmüş bir borsada teknik anlamda ortalamalar yukarda kalmışsa , bolinger dışına çıkmış bar varsa bu yukarı hareketlerin olması normal yani bu bilmek için kuş sitesinde şu olacak denmesine gerek yok düzenek çoğu zaman böyledir.
kuş sitesinde çoğu teknikçi 10000 altını beklemiyordu 13000-14000-15000 havada uçuşuyordu :)
Millette poza girecek mecal kalmadı, o yüzden longum.
sistemin kesinle repaint yapmadığını bildiğin bir sistem düşün.
al geldi yazdın pasife...
alamadı..
sat geldi. yazdı pasife satamadı..
haaaa sığ hissede ... piyasadan aldırıyorsan ..
sisteme birde portföye bak... :he:
sistem % 50 karda ise.. portföy % 50 zarardadır.. denemesi bedeva. :))
örnk. msgyo,oyayo,luksk
alış satış kademelerine bakarmısın abi. ?
Katılıyorum. Doğrudur.
Ben mesela geçmişte,
Tüm MTF destek, dirençlerini gözeten(Yıllık, 6 Aylık, 3 Aylık, Aylık, Haftalık, Günlük, 240 Dk, 60dk...)
sistemler kurgulamaya çalıştım.
Bunu üst yapıda yön belirleyen sistem olarak kullanıp, alt periyodlarda strateji kurgulamaya çalıştım.
Lakin senin de dediğin ve sanırım sayın Bear_Bull' un da kullandığı sistemler gibi, kendi işine bakan,
major destek-dirençlerden bana ne ? Ben işime bakarım, işimi de kârlı yaparım diyen sistemler çok daha efektif.
Allahcım robotunuza zeval vermesin, bol kazançlar :ok: