Hay allahım ya Bağcılar tarzı değerlendirmeye gel. Köy kahvelerinde daha sofistike entellektüel görüşler paylaşılıyor artık. Boş muhabbetler bir yana 2005'te USD/CAD paritesi 1.5ti, ellerimde bozdurduğum için biliyorum.
Printable View
Valla ben 2002 Mart gittim Kanada YA
PARİTESİ 1.06 idi
Sizi koy kayfeleriyle baş başa bırakalım biz
Hiçbi caciktan anlamayan dolu yahu bura
Adama Milenyum yorumu yaziyok
İstanbuldan semt ismi yazıyo
İvedik fan heralde
https://m.mynet.com/muskaciyi-baltay...-yasam-3279301
Yazik buyucu hocaya amaaaa.
Ayibb
Insan muskaciyi balta ile keser mi..
SM-G930F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Arkadaşlar size bir tavsiye: Bu tip forumları, bu tip forumlarda yazan şeyleri kafaya takıp dikkate alıp da canınızı sıkmayın. Maalesef online media bu işte: adamı karşında görsen 5 dk konuşursun anlarsın ama burada bu imkan yok. Harcamayın vaktinizi buralarda. Hakikaten bilgisine güvendiğiniz kişilerin mesajlarına bakın, gerisini sallayın gitsin. Kaybeden siz olursunuz. Site sahibinin sorumluluğu olmaz. Benim tahminim o sadece reklamdan aylık 12-20K TL kazanıyordur. Verir isteyene IP numaranızı kurtulur. Size bir hikaye anlatayım: bu şekilde başka bir forumda bana hakaret eden kişinin site sahibinden IP'sini aldım. Adam daha sonra özür diledi, hastahaneden resmi psikolojik sorunu vardır raporum var kusura bakma dedi.
Neyse konumuza geri dönersek eğer
Aaaa amerikada ırkçılık yok avrupada var
Avrupa arogant amerikanya insancıl
Olsun
Snn varlığın Avrupanın uzun yaşamasına bağlı
Öyle vop mop borsa kısa dönem eğlence ulusun karnını ticaret doyurur goruyong işte güney ve doğu komşuların bir varmış bir yokmuş muhabbetinde surekli
Avrupa amerikan tacizine dayanır sa
Çünki parite oyununu namissiz peh eyi biliyo
İşine geleni sıska bırakıyor Kanada
Gelmeyeni palazlandiriyo yiyip içip çıkamasin diye avrupa
Bazisina bi fiske knock out svizeriya
Yani bizim böyle az okuyup ( okul az okuyup yani kısıtlı know how) tezgahta isleyip gene sanayi ara mali da olsa
Tek dişe dokunur pazarimiz avrupa
Ondan onlara burdan fikren bi can simidi yolladik fena mi ettik. Türk olmasak bana ne
Gereksiz not: şu Bağcılar delikanlisi adam tam uzun ufuk ileri gerizeka süzme hemde
Şenol Hoca'dan da bişey saklanmıyor valla.
Nexus 6 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
http://www.hisse.net/topluluk/showthread.php?t=12036
yılsonunda dolar kaç kapatır anketine alalım sizleri.