Teorik eslesme 38 mi tavana kitler mi 12.55 de
LG-K430 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Printable View
Teorik eslesme 38 mi tavana kitler mi 12.55 de
Satmışsa...
VIA_A1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Erken tavan gösterdiler .. kapanışı görmek gerek,, Bence 33 üzerinde tutunması önemli..yukarı giderse 42 üzerinde tutunması önemli..
Hisse gözaltı pazarında işlem gördüğü için belli saatlerde alım satım var. 09.55-10.00, 12.55-13.00, 13.55-14.00, 17.55-18.10 arası işlem yapabilirsin. Önceden talimatı ver piyasa fiyatı olarak gerçekleşir
alan satan kim
[device_name] cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Dün destek@cbdijital.com adresine mail attım.
Sabah cevap dönmüşler ve 1 hafta içinde yeni sitenin aktif hale geleceğini yazdılar.
Al - sat - tut vs tavsiyesi değildir. Bilgi amaçlı paylaştım. İsteten kendisi de mail atıp başka sorular sorabilirler. Cevap dönüyor gibiler.
http://i.hizliresim.com/qGEvn3.jpg
0.35
MI 4W cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Neden 035 kapattı bu manyak eslesme kactı
Kademeleri gören var mo bekleyen lot sayısı
Eşleşme gönderen arkadaşlara teşekkür ederim mümkün oldukça eşleşme atarsanız seviniriz
Bugünkü saticilara bakarmusiniz bir tane sağlam kuruluş yok
Dün alanlar tamamını bugün vermiş. Ancak , hepsini dışarıya vermeleri çok zor . Hiçim saklamaz insan 1 2 gün.
Özellikle 34 den alan Osmanlı ve bizim in, bugün satanlarla aynı ekip olduğunu düşünüyorum.
Yapıkredidede o ekip olabilir ancak, ilk seans tavan gösterip son anda aşağı verdikleri için , yakalanan ky olmuştur bence..
Dün 500 600 bin satan iş. Alıcı ve satıcıda ilk 5 te yok.. !
Bugün alanlar yarın vermez ve 33 üzerinde bir kaç gün tutunursa , çok bekletmez bence yeni bir haber düşene kadar yukarı bir hamle daha gelebilir..
Anlaşma olsa da olmasada yukarı hamle geleceğini düşünüyorum. Olumlu haberi Önceden alanlar soluksuz yukarı getiri.. Olumsuz haberi hissederlerse yine çıkartır altın vurusu yaparlar.. o vurusu nerden yaparlar bilemeyiz.. Her iki ihtimal için de tahtayı hareketli tutmaları lazım..
Yazdıklarım hayal ürünüdür.. Bu yazılanlara göre alım satım yapmayın..
bir İhtimal prensip anlaşmasına varmış olabilirler bence, hürriyetin haberinde de anlaşıldığı yazıyordu.. ancak işi , her tarafı gözeterek resmiyete dökmek çok zor.. tedarikçiler ve finans kurumları borç verirken yada açık hesap mal verirken, mutlak teminat almışlardır.Alacaklarına karşılık şirkete ortak olmaları için ; aldıkları teminat , ipotek vb. Hakları muhafaza ederek belki tamam derler.
Bugünkü hacimle tavan olması gerekirdi 4.6 milyonluk bir hacim yıldız pazarında islem göruyormüş gibi hacim yüksekti. Bugün tavan olmamasını dışarının bozulmasına bağladım yarın çok daha iyi olacak insallah
İnşallah....
Sent from my iPhone using hisse.net mobile app
hayırlı sabahlar inşallah yükseliş devam eder
İnşallah bundan sonra devamlı yukarı gider
SM-A520F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
hayırlı olur inşallah.diyelim hayırlı olsun
açılış nasıl olacak
0.30-0.31 hayırlı acilis
Suan kademeler nasul arkadaslar eslesme kacta
Eslesmelerde 29 a düştü 335 bin eşleşen var sanırım 28 den alanlar satmak için sıraya girmiş
Fırıldak düşükten alanları avlamanın derdinde ilk beşe giren firmaya yakışıyormu yüksek fiyattan arz et şirketi borçlandır mağazalar aç ticaret yap karları ne yaptın batak gösterip milleti dök tez zamanda çözmen gerek akgiray nasıl becerikli oldunu biliyoruz,
Kap taki özel maksatlı şirket cb diğital olabilirmi
whitegiray oyunları (bizans oyunlarının başka bir versiyonudur).
Rüya kısa sürdü(!)
Yılmak yok yola devam.
Sent from my iPhone using hisse.net mobile app
Aslında paylaşılan haber çok olumlu ama demek piyasa inanmadi
.....Tuhaf
eşleşmeyı gören varmı
https://i.hizliresim.com/XPdQE6.png
Ben hala ümitliyim..bu sefer başka ..
whitegiray bence haberden önce düşükken aracılarına aldırıp haberi patlatıyor sonra yükselince karı at cebe ....
bu kaçıncı defadır hep aynı oluyor, insan böyle düşünmeden edemiyor ozaman.
bir nevi insider trading yapıyor kabaca....
faust'tan (kendini şeytana satan adam) sakının...