479 benimde. daha da almam zaten aldıklarım duruyor. 4 üzerine atsın bakarım. alınacak hisse değilmiş hata ettim.
Printable View
Yorumları bakınca herkes havlu atmış gibi... Fenerin iddiasının olduğunu kim düşünürdü. Beşiktaş'ın bittiğini düşünenler acele etmiyor mu? Top yuvarlaktır. Şampiyonluk Mümkün mü? Bu saatten sonra Şampiyon olacak diye alınmaz ama %1 dahi olsa olabilir. Gs Şampiyonluğu kesin değil.
bazı yorumlarda söylendiği gibi ufak ufak 2 yıl önce başladığı yer olan 2,20 lere gelecek gibi!! hepimize geçmiş olsun!! satsan bir türlü satmasan bir türlü!! kaldı elimizde!! ytd..
Yatırım tavsiyesi olarak değil, hayat felsefesi olarak: "bazen öyle şeyler ile karşılaşırsın ki; ileriye gitmen için geri dönmen gerekir"
Bu BJK speginin cigerini bilirim. Yapmamaniz gereken sakin ha sakin kredili islem yapip, aciga satmaya calismayin. Ekran izleyip kademelerdeki lotlara göre sakin islem yapip bunun tuzagina düsmeyin. Gitmesi icin durulmasini ve atak yapmasini beklemek daha dogru, düstükce vermesiyle ünlüdür!
bjk 2 yıl önce başladığı yerde gibi birşey!! 2 şampiyonluk, şampiyonlar liginden gelen gelirler, stad sürekli full; sponsorluk gelirleri...vs
en azından 4 ün altına sarkmaması gerekirdi ne olursa olsun! yani şu durumda geçen zamanı da sayarsak az bile demişim; başladığı yerin bile altında diyebiliriz!!
çarşamba yüzde 4/5 perşembe yüzde 1/2 düşer. sonra durağanlaşır. dediğiniz gibi zaman faktörü doları enflasyonu da hesaba kattın mı şuan 1 lerde gibi bir şey
Bu arada Spegimiz gün sonunda en asagiya vermesiyle ünlüdür 😱 yeni almak isteyenler bu istatistigi de aklinda bulundursunlar...
Eksi 10 yaptı adamsin reis pepe ve negeoda sezonu kapattı tüm kotu haberler gelio vay arkadaş eskiden borsada şöle böle batırılıo deniliodu canlı şahit oldum şimdi
SM-C9000 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Tebrik ediyorum sizi ve tuprasi 3 yıllık memurum borsaya ii niyetli para koyduk içine ettiniz sayenizde borsaya tövbe edicem teşekkürler...
Zarar 7.500 tl bjk dan dolar almadık bjk aldık oradan da değer kaybı 15 bin lira hala aşağı gidiyor ne duruma.dustuk ya
topçular bir bir sakatlandı sezonu kapattı
güneş tiyatrosu tutmadı
cb maça çıksınlar demiş
yönetim geri vites yapmam diyor
lig gitti şampiyonlar ligi gitti kupa gitti
olan ky ye yatırımcıya oldu yazık ki ne yazık
ytd.
ALLAH sizede nasip etsin durumumuz kotu bayiye gidiosun sıfır clio olmuş 100 bin tl bizler o kadar para koyamacaksak kenera hiç bisi alamayız malesef iyiniyetli olarak bjk a koyduk hırsızın önde gideni çıktılar
Arkadaşlar, bir gelişme mi var duymadığımız..
Eksi 20 ye gidiyor görünen o
Temeli idama mahkum etmisler... son arzun nedir diye sormuslar... bu da bana ders olsun demiş....
Biz bu kağıdı aldıkya bu hareketler de bize ders olsun... spek efendi demirden korksak trene binmezdik.. yapabiliyorsan taban çek te görelim...
3 ün kırılması iyi olmadı. Düşüş devam edebilir tekrar. 3 üzeri atamazsa
[device_name] cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
http://www.hisse.net/topluluk/showth...31#post2087631
yıllık hisse yarışmamızda Nisan ayı sonuçları açıklandı
Allah belalarını versin. Şu mübarek Berat gecesi hürmetine gün yüzü görmeyin inşaAllah. Hakkımı yiyen yarr...mı yesin. Boğazınıza kursaginiza dursun adı karaktersizler. 2 sene hangi olumlu durumda prim yaptinda şimdi böyle düşüyorsun. Allah bu işi organize eden kim var ise hepinizin belasını versin yönetim bu işin içinde ise onunda belasını versin. Tuuuu size yazıklar olsun ky hırsızları. Yazık yazık ne hale getirdiniz yazık yazık yazık ki ne yazık.
SM-N915F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Burda 4 lu fiyatlardan baslayarak elimden geldigince bu hisseye garibanı soymalarını engellemek için elimden geleni yaptım umarım bir kaç kişi de olsa alım yapmalarını engellemisimdir biz yandık başkası yanmasın zarar büyük kaçamıyorum da allah bize büyük sabır versin
LG-D855 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bizim bilmediğimiz birşeyler var, hisse fiyatı bilerek düşürüldü......... Şimdi düşük hisse fiyatı kime yarar? Asıl soru bu. Şimdi Fiko Katara gitti ama gidişinin sonucu olarak birşey açıklanmadı. Katarlılarla sponsorluk, blok hisse satışı, bedelli sermaye artışı, borsaya kote hisselerden %25 topla, banka borçlarını öde , bu dalgalanmalardan parayı vur ..... sesli düşündüm
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Millet resmen öpüldü ama öpücüğün büyüğü geride bence. Şimdi ya millet satacak zararına hisseyi sonra sürecekler yukarı yada baktılar millet gene satmıyor gelsin bedelli gelsin kocaman öpücük diyecekler. Herkese büyük geçmiş olsun daha çok can yakılacak burada .Benimde elimde kaldı ama maliyet düşürmek için acele etmeyeceğim bence sizde acele etmeyin daha gideri var aşağı aşağı şeronun
Dostum dikkatimi cekti sen her mesajinda bedellide bedelli diyon baska bisi demion sinrada siliyosun mesajlarini..tamam bizde bedelli cikabilir diye dusunuyoz ama senin gibi her mesajda bunu dile getirmiyoryz...herkes magdur milletin akli var fikri var nerden biliyosun daha cok can yakilacagini..madem bedelli cikacaj diosun maliyeti dusurup yine alacagim diosun elindeki lotu fazlalastirarak, bedelli dedigin sey elindeki toplam lot sayisindan hesap gorulur iceri para yatirursin....yeniden alma fikrinle tezat yani, ha tabi cok paran varsa o ayri...gerci cok paran olsada buralarda yazip vakit harcamazsin..bir ilgincsin yani..
Burdaki hic kimse fiyatın buralara kadar düşeceğini tahmin etmedi.Bir takım her sene sampiyon olacak diye garanti bir sey yok. Baskan cok boşladın hissenin değeri yerlerde sürünüyor
http://www.fanatik.com.tr/foto-galer...ebilir-1368356
SM-A720F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Hic iyi haber yok... fanatik olmasi hafifetici sebeb ama ortalikta güllük gülistanlik degil. Insallah sonumuz iyi olur. Bu bedelli soylentileri cok ama cok canimi sıkıyor.
SM-A720F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
o mesejları kim neden siliyor inan bende bilmiyorum birader.
Beşiktaşa şampiyonluk ümdiyle girdim elmde kaldı ama şırı yüksek değil. Bu düşüşlerde normal değil bana göre bile bile düşürülyor ki alttan düşük maliyetle toplanılsın ama gereken lot toplanamaz ise son çare olarakta bedelli kalıyor çünkü bedelliye parası olmayan katılamayacak . Neresinde tezat var söylediklerimin. Şimddiye kadar düşürerek milleti öptüler şimdide bedelliyle öpecekler diyorum ama tabiki benimki tahmin sadece tahmin. Daha önceki bedellisine katılmıştım bunada lot sayımı artırarak katılırım. Gs bedellisinede katılmıştım iyi iyi bir karla vedalaştım sonuçta bedelliye katıldığındada maliyetin önemli. Hatta gs de bedelliden sonrada almıştım ciddi miktar ve iyi bir karla vedalaştım. Beşiktaşa güveniyorum ben bu fiyatlarında nırmal olmadığını düşünüyorum . Yorumlarımı slen kimse onada selam hürmetlerimi iletiyorum ;) Hatta bu işin içinde bjk yönetimininde olduğuna inanmaya başladım. Kulüp dünyaya açılıyor seneye çinde maçları yayınlanacak başkan katara gidip geliyor ilk kez bilançoda kar açıklanmış tamam borç var ama potansiyelde var. Bütün bu varlar içinde hep negatif düşüşler var hatta türkiye kupasında maça çıkıp kendi kalesine gol atmak yada maçta otuarark dünya gğndemine çıkmam varken takım sahaya çıkmıyor seneye kupadan gelecek para bu sene kazanılanlar tribün gelirle elnini tersiyle itiliyor ilginç yani bunlar. Ortada milletin canına ot tıkamak için yapılan koca bir tiyatro var tiyatronun en sonu bedelli ile taçlandırılacak diyorum ama büyük harfle yazayım HEPSİ İBR ACEMİ TAHMİNİ ve ben cebime iyi para koyuncaya kadar bedellli dahil maliyet düşürme dahil hepsinde olacağım ;)
yarın alsak mı ne yapar bjk tahmını olan var mı tepkı verır mı kı kagıt takıpçilerı ner der
Neredesiniz anarsist işaretli çarşi düşüşede karşı olsaniza
SM-N9005 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yarın (Çarşamba) günü saatc14 de tahkim acilen toplanıyor.
Kupa maçının tarafsız sahada seyircisiz 11 e 11 yeniden oynanması gündemde.
GM 5 Plus d cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Serdar Sarıdağ imzalı haber
Sporx de
GM 5 Plus d cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
arkadaşlar teknik vs. çizebilen yok mu? anasını ittiler kağıdın her gün düşüş olur mu sanki bimeks aldık.