Deniz hoca ..robotik işlemler yapmadıği zamanlarda citi ye de çalıştığını yazmisti merrillin..
Printable View
Ben foruma bile girmiyorum ki moralim bozulmasın. Ağlayanlar, kendine yetmeyen aklıyla akıl verenler, ne ararsan var. Aynen dediğin gibi, onlarda milyon lot var ben de birkaç bin. Haa bu arada İPEKE daha dirençli duruyor hayırlısı. Sağlıklarla ve güzelliklerle kalın.
bi el atın düşmesin yaaa.Düşünce üzülüyorm ben.
Tum kagtlari en dipten kapatıyorlar
M.K.A.
Bozuk saat gibi günde iki defa doğruyu gösterdiğin oluyor. Bu dediğine katılıyorum. Sn denetmenengin [emoji16]
General Mobile 4G cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bu ne demek şimdi sayın İsra ne yaptım ne dedim de sizi kırdım bilmiyorum. Ben yaradılanı hoşgörürüm yaradan dan dolayı. Bu siz olsanız bile.
Sayın Koçak, ağzım oruç. Tuttuğum orucu açmak nasip olmasın ki sayın İsra yı kastederek o cümleyi kurmadım. Dikkat edersen yeni birileri geldi, çok da yazıyorlar, yarıdan çoğu boş beleş muhabbetler,ben onlara yazmıştım. Ayrıca daha lise yıllarımda bile, insanları din, dil, ırk, mezhep, cinsel tercih, siyasi tercih ve tuttuğu takımdan ötürü hoş görecek olgunluğa erişmiştim. Sağlıkla kalın.
Ben ona dedin demedimki zaten sabahtan beri biseyler yazip karalayanlar arasinda bende varım ancak ortaya laf söylemek yakismadi.nyse ALLAH kabul etsin
M.K.A.
Pasta varmiki bugun credit yf olmayınca diğerlerinin oyuncağı vb oldu
GM 6 d cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Formda birbirimize kizmanin darılmanin uzmenin bı anlamı yok ky olarak emeğimizi alıntının yatırım yapıp değerlendirmeye çalışıyoruz kimse kaybetmek istemez tecrübeli ve bilgi sahibi arkadaşların yorumları şahsım adına faydalı olmakta.herkes fikrini ve düşüncesini paylaşır katılıp katılmamak değerlendirmek okuyan şahsa aittir.insallah burdan beklentisi olan arkadaşlarımız gönüllerince göre kazanırlar..
GM 6 d cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
01.06.2018 ile 08.06.2018 yabancı payı artan hisseler.
İpek kızımız 1. Sırada
Muhtemeldir ki dünkü %5.5 luk düşüş fakedir. https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...9f943d4315.jpg
LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Ancak dün az da olsa ipek kızdan para çıkışı olmuş. https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...b9064fbea9.jpg
LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bu pasta yanlış. Büyük ihtimal ilk seans pastası. İkinci seans yat finans 400000 alışta kapattı günü. Maalesef resim atamıyorum.
Sent from my iPhone using hisse.net mobile app
yanlışlıktan dolayı özür diliyorum
http://imageturko.com/?di=1807
Secim yaklastikca hafta sonu riski almak istemeyenler satis yapar.Secime kadar boyle.
HTC One_E8 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Sayın Ahmet 1972 ben de size katılıyorum, muhtemelen düşüş fake di. Yalnız 3 koza da bu denli yabancı ilgisi çok enteresan, sanki THY, Krdmr ve bankalardan çıkanlar buraya geliyorlar. İkinci bir öngörüm daha var ama sıyasete dair, o yüzden burada paylaşmıyorum. Bir de bizler gerçekten topik olarak çok şanslıyız zaten Deniz Kiraz ımız varken bir de sayın Kaygan teşrif ettiler. Seçime kadar kalan 2 haftada eğer endeks stabil kalır ya da hafif yukarı yaparsa kozaa ve İpeke de yukarı hem de çaplı yukarı hareket bekliyorum. Tabi ki yazdıklarıma bakarak yatırım yapmayın çünkü ben kaybedenler kulübü kurucu üyesiyim. Sağlıklarla ve güzelliklerle kalın.
bu şirketin bor mineralleri ile bir ilgisi var mı?
https://i.hizliresim.com/Y6vVOA.jpg
twitterden alintidir.
https://i.hizliresim.com/JDpW15.png
yemeyin milleti 12-13 tl gibi bi hedefi olduğu görülüyor normal şartlarda.Ki yabancı alımları destekliyor.Yine yatırım tavsiyesi değil tabiiki.
https://i.hizliresim.com/AzA8JX.png
Bir üst kanala gectiginin teyidi için haftalık 7.90 üzeri kapanış yapmasını beklerim.Gecerse üst bant hedefi olabilir. Aksi halde kanal desteğine salabilir.
Şahsi düşüncemdir.Yatırım tavsiyesi asla değildir...
Eğer 7.60'lardan geri dönüp 8 üstü kapatsaydi geri döndü diye atlayan çok olurdu. Böyle olunca girmeye cesaret eden kalmadı sanırım... Haftalık grafikte syn duzn çizmiş olduğu banta girerse yükü epey azalmış durumda... Seçim sonucu ne olursa olsun ipek ve Koza grubu her türlü hareketli olacaktır. Olumlu görüyorum ben...
İnşallah üzmez...
Geçenlerde İpek’te Flama görüyorum dedi. 1,2 saate kalmadan , 7,70 lerden 8 üstüne attı. Kozada düşen Elmas var dedi 2.3saat sonra yuvarlandı. Şimdide İpek bir süre düzeltmede diyor? İnanmak istemiyorum. Kuşlu siteden.
Arkadaşlar bu takaslardaki maliyet hesabı gerçeği yanstıyormu?
Örneğin 5 Deniz aldığını 8 den satsan, tekrar 7 ,50 den alsan .takasdaki maliyet gerçek maliyetten yüksek gözüküyor, ben buna anlam veremiyorum.
Hafta sonu Kozaa ve İpeke forumlarda yazılanların da gösterdiği üzere kafalar iyice karışık... Her ihtimal mevcut... Ve maalesef güzel bir çıkışın ardından riskler devreye girdi...
BİST'in son haftalardaki düşüşünün devam etmesi de ayrı bir mesele...
Böyle bir ortamda kağıtların gidişatını alıcılar belirleyecek...
Tahtanın spek'inin kafasında strateji belli, alıcılara göre bunu şekillendirecek...
Eğer hedefi vermekse ve aşağıda alıcı bulursa bu fırsatı kaçırmayacak...
Eğer hedefi vermekse ama alıcı çekemezse aksiyonlara girişecek...
Eğer hedefi yukarıysa ve alıcılar da mevcut riskler karşısında tahtadan uzak durmayı tercih ederse hızla yukarı çekecek...
Eğer hedefi yukarıysa ama alıcılar da tahtaya dadanırsa yine aksiyonlara girişecek....
Bence alıcıların yani piyasanın bu ortamda ve her türlü ihtimal masada iken bekle-gör stratejisi izlemesi ve tahtanın altına yatmaması gerekir... Ama bu kağıtlarda maalesef piyasa bunu beceremiyor... Spek piyasaya istediğini yaptırıyor...
Yarın muhtemelen önce hızlı yukarı yapacak...
Eğer amacı vermekse de bu hızlı yukarı ile piyasayı kendine çektikten sonra kar satışına devam edecek...
O yüzden yukarı hareketin 7.90-8.00 üstüne atıp kalıp kalmayacağı önemli...
Anlık pastayı esirgemeyiniz bugün arkadaslar..
credit, yat. fins. alimdami o onemli
SM-N9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bu hafta 3.5gun...bir-çok veri gelecek hayirlisi olsun bakalim
M.K.A.
hadi bismillah hayırlı bir gün olsun inşallah
Thy yebhic acımıyorlar valla
M.K.A.
Yuzde 2.5 bereket versin[emoji41]
M.K.A.
Kim aliyor credit yoksa gunluk citirini alan cekilebilir endekste gözüm. Risk alginiza bagli
M.K.A.
Alıcı satıcı kim arkadaşlar görebilen varmı
LG-K430 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.