-
Sağol üstadım, bu enkanın ne halt ettiğini inan kendi tahtacısı da bilmiyor. Patron al diyor alıyor, kendi haline bırak diyor bırakıyor... Ne zaman gitmeye niyetlense biri kafasına tenis raketiyle geçiriyor. Formasyona gelince gördüğün üzre kulbu ille takacak, kulpsuz olmaz.. Tüm bu tatava usd fiyatlamasından dolayı, aslında bi cacık olduğu yok..
Syglr
Robot Süpürgemden hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
-
Alıntı:
Originally Posted by
Hancı17
Sağol üstadım, bu enkanın ne halt ettiğini inan kendi tahtacısı da bilmiyor. Patron al diyor alıyor, kendi haline bırak diyor bırakıyor... Ne zaman gitmeye niyetlense biri kafasına tenis raketiyle geçiriyor. Formasyona gelince gördüğün üzre kulbu ille takacak, kulpsuz olmaz.. Tüm bu tatava usd fiyatlamasından dolayı, aslında bi cacık olduğu yok..
Syglr
Robot Süpürgemden
hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
18.35 üzeri hatırlar tahtacı bence ne yapacağını,
"Olursa" 20.50 civarında soluklanması olası...:
https://i.ibb.co/DRNMw5C/enkai.png
-
Üstad, patronun hisse satmasını nasıl yorumluyorsunuz? Gördüğüm kadarıyla anlaşmalı bir satım. Teşekkürler...
-
ENKAI; Geri alınan payların elden çıkarılması / sınırlı olumlu
▪ Enka İnşaat, geri alınan 1.648.556 TL nominal tutarlı hissenin 15 Haziran
2022 tarihinde 19,15 TL fiyattan satıldığını ve 23.723.046 TL kar elde
edildiğini açıkladı. Satış fiyatı, son kapanış fiyatının %2,0 üzerinde
gerçekleşirken, elde edilen kar son 12 aylık ana ortaklık net karının %0,7’sine
denk gelmektedir. Söz konusu gelişmeyi ENKAI payları açısından sınırlı
olumlu olarak değerlendiriyoruz.
https://news-files.foreks.com/attach...5796_RAPOR.pdf
-
25 yılda daha neler öğreneceğiz. Sınırlı olumlu yansıması. Bilançoya artı olarak yansıyacağından sanırım. Teşekkürler...
-
salı günü takasta bellı olacak ama hisseler el değiştiriyor gibi bir görüntü var. enka için inanılmaz hacim oluştu bugün.32 milyon lot credit alışı 18 milyon qnb satışı var görünüyor.ytd.
-
Arkadaşlar bu durum a yorumunuz nedir
ASUS_X00TD cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
-
Kimsenin olumlu veya olumsuz bir yorumu yok mu yahu Credit bu kadar mal almasına inşallah iyi olur
-
Alıntı:
Originally Posted by
habala
Kimsenin olumlu veya olumsuz bir yorumu yok mu yahu Credit bu kadar mal almasına inşallah iyi olur
ASUS_X00TD cihazımdan
hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
şöyle bir haber var.
https://twitter.com/Sargon719/status...37157187997696
-
-
kapanışı 1915 civarı olması gerekiyordu..cok agır cıkıyorsun inerken hop aşadasın..
-
Kimse bişey yazmıyor neden çok mu olumsuz sunuz
-
HSBC bugün iyy mal sattı
-
blanço öncesi ne bu şimdi,yarını bekleyemedin mi
-
Of of of of. Ortalama zarar beklentisi 689 milyon iken 4.4 milyar zarar etmiş. Yatırım faaliyetlerinden giderler, daha da detaylı bakılırsa "finansal yatırımlar değer azalışları" kalemi içinden geçmiş kârın. Çeyreklik bazda 6.5 milyar kayıp var bu kalemde. Kör testereyle dilim dilim doğrarlar bunu yarın.
https://i.hizliresim.com/eg1y53a.png
Yazdıklarım deli zırvası olup, kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir. Herkes kendi kararını kendisi versin.
-
https://www.youtube.com/watch?v=w0SOL0nHYAA
Ne olup bittiğini öğrenmek isteyenlere bilgi mahiyetinde.
-
Referandumdan sonra
Rusya açısından, Rus-Ukrayna savaşı bitmiş olabilir.
-
Bırakın ENKA'yı yürüsün artık. Fiyatı defter değerinin altında kaç hisse kaldı? YTD
-
aylıkta oldukça güzel bir görüntüsü var.. benim gibi akşam alıp sabah satanlara göre bir görüntü olamamakla birlikte benim bile ilgimi çekti..haftalıkların ve günlüklerin bır süre toparlanmasında yarar var.. günlükte adam olacak çocuk 18.88 ve üzeri.. altta 17.26 ve 16.97 var.. iyi çalışmalar..
-
Aracı kurum hedef ve değerlendirme raporu
-
Burası bu fiyatta olmamalı ama niye sessiz acaba
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
-
Bu topik dutluk olmuş..
Hayırdır,hayrolsun..Güçlü bir şirket ortağı olduğunuzu unutmayın..
Enkai Ülkemizin elektrik üretiminde en büyüğüdür.4100 mw kurulu gücü vardır.
Rusya da 800 bin m2 kiraya verdiği AVM ve ofisleri mevcuttur.
İştigal alanı,sinai yapılar,dev inşaatlardır.
Ülkemizin mütaahitlik hizmetlerinde Çinden sonra 2. ülke olduğunu unutmayalım..
Bilançodaki zarar,esas faaliyetlerden kaynaklanmamamkta,Rusyada ki gayrimenkullerin savaş nedeniyle yeniden değerlenmede kayıplarından dolayı olduğunu bilelim..
savaş kısa zaman sora buzdolabına kalkacaktır,bir antlaşma olacağını ümit ediyorum..
İşte o zaman..
geliyor o zaman..
2023 de adında söz ettirecektir enkai..
Çünkü dolar bazlı ucuz kaldı,enflasyon ile sermayesi eridi..PRİMSİZ..
Sabreden kazanacak..
-
Gelen malın altına gireceğiz..stoplu!..
Esen kalın
-
ENKAİ 2 günlük takas, BofA cuma ve bugün 21 mlyn lot mal satmış, en çok sattıklarından birisi ENKAİ olmuş,
https://i.hizliresim.com/844r2k4.PNG
-
Alıntı:
Originally Posted by
berkimcans
05.12.2022,17.20
An itibariyle bankof satışı 34 milyon lot...Yuhhh diyorum,uzun zamandır kalın bir tahtadaböyle bir satış görmedim
Ve tahta yıkılmıyor..Bu ne demek.Satışlar bitsin,çok hızlı yukarı gideceğiz..Bilhassa 12 aylık bilançolar geldikten sonra..Nereye gideriz tahtacı bilir,oyuncu bilir..
Patron mal satmıyor,oyuncu mal alıyor..Geleceği iyi.Yeter ki savaş bitsin,ya da geçici bir antlaşşma sağlansın..
Putin,AB yaptırımları kaldırsın masaya oturalım diyor..AB hergün gaz depolarından %1.2 oranında gaz harcıyor..90 gün sonra depoları boşalacak.Marta donacaklar..Almanya Katar ile 2026 da başlayacak gaz anlaşmasına seviniyor..Daha fazladayanamazlar kanaatindeyim..Barışı AB halkları getirecektir..Meydanlara çıkacaklardır..Bir tarfta yüksek enflasyon ve işsizilk diğer tarafta enerji fiyatları..Küreselcilerin AB işbaşına getirdikleri kuklaları geri adım atacaktır..Ben böyle düşünüyorum..
-
BOFA bugün tam 42 milyon 742 bin lot sattı..
Yarın devam edecek mi bakalım..
Umalım burada keser..
-
Bir Sasa biter, bir başkası başlar..
Alıcı ne isterse, satıcı adapte olur, bulur, koyar müşterinin istediğini önüne.
Burası Türkiye, ne fırsat biter, ne de talihsizlik.
Ne diyorduk dün sabah, (stoplu olarak) gelen malın altına gireceğiz. Şimdilik her şey yolunda, yol uzun, oyuncu çok, yatırımcı yeterli, hacim yüksek, şimdilik tek eksik tanıtım.
Acele etmeden, abartmadan, herkes kesesine göre.
Son söz; iyi firma.
Esen kalın.
(Kesinlikle yatırım tavsiyesi olarak algılamayın, tarihe not düşümü, bir nevi istatistiksel çalışma, asla bundan fazlası değil)
-
Tepede tutunuyor. Hacim ciddi yükseldi.
-
bir hisse de patron satışı varsa , benim hisse bu kadar etmez anlamı taşır , durmuyor da her gün satıyor... kapanışta biraz almıştım
sabah fiyatı ne olursa olsun postalarım
-
25 tl üstünde patron mal satıyorsa enkaıda
Demekki bu rakamlar ekmekli satış yerleri
Dikkat dikkat patron satışı iyi bir durum olmadı
Alt fiyatlardan alım fırsatı verecek demektir
Ytd
-
Stobumuza uyduk, kestik, çıktık!..
Esen kalın
-
Türkiye'nin en büyük 10 şirketi arasında yer alan ENKA'nın defter değerinin altında işlem görmesi gariptir. Sadece taahhüt şirketi değil, aynı zamanda sanayi ve enerji şirketi de. Fakat yurtdışı finans yatırımlarında zarar edecek işlemleri yapmaya onay veren basiretsiz bir yönetim işbaşında maalesef...Destek için alınan hisselerin satılması kararı da başka bir basiretsizlik örneği... Rusya - Ukrayna savaşı yavaş yavaş ateşini kaybedecek görünüyor. Ciddi varlık kaybına neden olacak tek risk de böylece zayıflıyor. Netice itibariyle - her şeye rağmen - kağıt kelepir fiyatlarda sürünüyor... Yatırım tavsiyesi değildir
-
Herhalde bir haber vs gelecek ki millet satışa geçti. Geçen hafta dth larda hatrı sayılır bir düşüşte vardı. Ama patronun bu günlerde yaptığı satış profilini ortaya koyuyor. Zor dönemlerde kime güvenmeyeceğimizi öğrendiğimiz iyi oldu.
-
Şirketin geri aldığı mallardan son 3 günde 7 milyon lot satmasına anlam veremedim..Üstelik 100 milyon yabancı satışı karşılanıyorken,ve bu mallar alınırken + kapatmasına rağmen..Ucuz mu ucuz..Peki niye sattılar..Alan niye aldı..Bu kadar malı ky karşılamadığına göre..Alan ne biliyor,satan ne biliyor..25.01 geçilirse,30.78 kadar yolu var..25.01 geçilmesi lazım..Şirket bir delilik etmez inşaallah,tekrar mal satmaz..İlgnç bir durum oldu bu tahtada...
-
-
BofA ENKAİ de kasım 25 inden beri 111 mlyn lot mal satmış,
https://i.hizliresim.com/no9z7yp.PNG
-
boylesıne devasa bir firma sasırtıcı devlet gibi firma ... sermayesi 6 mılyar işte n kdr kar gelebilir 60 ml mı ? verilen hedeflere nazaran... ama su var 24 tl gibi bir rakam komik kalıyor :) ytd
-
-
Alıntı:
Originally Posted by
lemur
boylesıne devasa bir firma sasırtıcı devlet gibi firma ... sermayesi 6 mılyar işte n kdr kar gelebilir 60 ml mı ? verilen hedeflere nazaran... ama su var 24 tl gibi bir rakam komik kalıyor :) ytd
Evet 24 TL çok komik kalıyor. 18 19 lira ederi var . Yer gök enflasyondan dolayı kar patlaması yaşarken zarar ediyor. Savaş dersin başka birşey dersin sende haklısın.
-
Alıntı:
Originally Posted by
Karax
Evet 24 TL çok komik kalıyor. 18 19 lira ederi var . Yer gök enflasyondan dolayı kar patlaması yaşarken zarar ediyor. Savaş dersin başka birşey dersin sende haklısın.
yanlış yazdın galiba 189 yazacaktın dandik dandik kagıtlar % 150 artımış bu daha yerinde sayıyor en dibi 2011 de 4 tl idi yıl 2023 olmuş 28 tl nerdeyse enerji payının % 30 na sahip adamlar insaatda 1 numara v.s v.s v.s almayın uzak durun kagıdın degeri 18 altınada gelir 50 olunca görüşürüz burdayız nasıl olsa borsa anamız babamızdan öte :halay: