tskler bu 25.07.2019 tavan tavan gitme olasılığını güçlendiriyor ne dersin
SM-A710F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Printable View
tsk ederim. malum guven olmaz bunlara 10 yıldır bu mendebura bulaştık hep terse düşürdü bir miktar var onuda iyi bir rakamdan verebilirsem cok makbule geçer
sana zahmet olmazsa ruchan için arada bir kademe paylaşırsan cok memnun olurum .
sağlıcakla kal
1 kurus tan yanarsa yansın dedim ama planim şayet 1 üstüne atarsa ana hisse ve rüçhan 1 kurus ta kapansaydi ana hisseyi satip bedelliye katilmak ti planim o yuzden bekledim. son gün aksam baktım uzatma kararı geldi
Valla ben 1 kuruştan sattım. SPK tarafından yapılan etik bir şey değil. Ya 1 kuruşta bırakmayacaktı hisseyi. Madem ki öyle bir hakkın var marjları serbest bırakıyorsun 1 kuruşa düştüğünün ertesi gün yapacaktın SPK. Sonuç ne ben gibi yüzlerce yatırımcı zarar etti.
Rüçhanlardan kar edebildiyseniz helal olsun.
A1 0.01 leri toplayarak iyi başlamıştı rüçhana ama şu son hareketleri ile ortalamasını .042 ye çekti 63.000 lot rüçhanı oldu. 2.6
milyon lira para bağlayan biri bu parayı yakmaz diye düşünsemde bu malı nasıl satacak kime satacak merak ediyorum. bu kadar malı kullansa 70 milyon para koyması gerekiyor. 70 milyon parası olan kişinin iheva da işine anlayamıyorum. şurda 4 gün kaldı cuma günü A1 bir servetmi kazandı bir servetmi kaybetti göreceğiz. rüçhanlar hala elinde olan arkadaşlar hisseyi taşıyorlarsa rüçhanları satıp o parayla hisse alırlarsa en azından maliyetlerini düşürürler.
63 milyon lot yerine 63.000 yazmışım. 63 milyon lot şu anda rüçhanı var.
Gün sonu alan satan pastası paylaşabilirsiniz
Venus Z10 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Eyvallah cefaks hocam
Bayağı yüksek bir rakam. Bu aracı kurum vasıtasıyla Patron mu toplamış veya İhlas holding mi veya başka birileri bilemiyoruz.
Belki kullanılmayan ruchanları toplayan İHLAS tır ve kullanılmayan bütün ruchan alarak bedelliye katılıp hakim ortak durumuna getirilmeye çalışılıyordur.
Veya ihlgm de olduğu gibi, İhlas pazarlama aş. İhlas motor aş falan gibi şirketleri iheva ile birleştirerek karşılığında İHLAS holding e hisse İhrac edip İHLAS ı hakim ortak durumuna getirebilirler
A1 Capital bistte tetikçi diye anılır,genelde başkasına mal toplar virman yapar çekilir kenara.hisse dolaşım oranı 63.25 den 62 ye geriledi yabancı günden güne çaktırmadan tahtaya giriyor.Ruchan payları serbest marjda rekorları alt üst ediyor.Onumuzdeki hafta aksiyon çok olur.
Eyvallah cefaks hocam
Önce sütşurup şimdi de Erkoç daldı hisseye.neler oluyor.halka açıklık hergun düşüyor.tıpkı ihlgm de yaptıkları gibi bedelli yi başarılı kılmak için oyuncu mu tuttu bunlar?yoksa komple devir mi edecek ler.
Fatih Erkoç yıllar önce Selçuk gıda da ismi geçiyordu.
Artist mi artist ne arar la ihevada
:))
Bakalım işin sonunda nereye gideceğiz :)
sanırım 1 yılı geçti alalı fakat miktar çok yüksek değildi hedef fiyatım daha yüksek idi fakat holding in 042 de durması cazibesine kapıldım.alış 055 satış 1.25 kalan arkadaşlara çok daha iyi fiyattan satabilmelerini samimiyetle diliyorum.
Çok teşekkür ederim.iheva alışım 055 idi.aynı zaman da ihlas maliyeti de o civarda.
Kimseyi etkilemeden demem o ki her ikisinin de maliyeti 055 lerde ve biri 1.25 olmuş öteki hala 042 de ve her ikisi de aynı tas 6 yıldır.öğlen kapanışına 2 dk kala mantık bunu yaptırdı hayırlısı olsun