basarlarsa bassınlar. bize giren yeter zaten. onları düşünemem. ytd
Printable View
fransıçlar "mersi" diye şarkı yapmışlar ama en çok mülteci barındıran biziz. ne tuhaf.
resmen flap ta spekler ile devre kesici arasında bir mücadele var.
flap ı bir yıl içerisinde 2.36 dah 27.00 a çıkarmışlar. şimdi de 6 tl civarında. ona baktıkça teselli buluyorum. ytd
Daha neresine bassınlar göltaşa da bastılar Afyon’a da
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
ulan afyon ne şerefi büyük fedakar bir kagıtsınki herkes yerken içerken aksırıncaya tıksırıcayakadar melül bakarsın sıra sıçmaya gelince gene ilk tası sen uzatırsın buda büyük iş
dostlar bizim öyle bir içli duyguulu ematisi yüksek bir hissemiz var ki dayanamıyor arkadaşlar yüregi gönlü elvermiyo her yer kırmızy ken düşerken onların acılarına herzaman ortak olmak hata onlardan daha fedakarlık yaparak daha çok kahramanlık yapmak istiyor he böyle duygulu hisse dostlar başına
ulan sıpek bi sakar şakire, denk gelesin sen basıyon böyle kırmızıyı şakir de sana basar mavi boyalı parmagını , nerde o tombul parmaklar
bizim hissede gelecek var. görüyorum. görüyorum. kalp gözüm açıldı. görüyorum. üç vakte kadar güzel bir haber var. ytd
bist in dumanını attıracak. ytd
ah ulan nakit kaymadı. evi avrada satıp konut kredisini alıp bu hamussuza mı yatırsam acep...ytd
afyoncum canım cicim bak kafayı sıyırtırdın bize , saçmalıyorsak gene senden be kagıtçgım bu kadar haşırt da olmazki , bu gün eger son dakkaya kadar böyle kalırsan gene büyük başarı sayacagız hadi canım üzme bizi
Ah amca ah demekki prosyonellerin eline dusmusuz acitmadan isini goruyorlar isin garip tarafi zevk almiyoruz
Son günlerde endeks, ADANA ve bizim rezilin hareket şekli dikkatinizden kaçmıyordur.Endeks aşağı bizimkide aşağı giderken ADANA mutklaka yukarı gidiyor. Ama bizim rezil endeksdende daha fazla oranda düşmek zorunda sanki.Gerçekten bu rezilden umutlanmak için 2-3 sene beklemek lazım herhalde.73 yaşında parasının nerdeyse yarısını bu rezilde kaybeden bir yaşlı kişi olarak 2-3 sene daha bekleyebilirmiyim bilmiyorum ama torunlar inşallah semeresini görürler
SEvgili ACAİBAMCA sözümde duramamamın nedeni rezil kağıda ,SABANCIZADELERE VE SPEKLERİNE en azından küfredip deşarj olabilmek içindi.Ama isterseniz yine yazmayabilirim(şaka tabii) Sağlıkla kalın hepiniz.yILLK BAZDA %35 ZARARDAYIZ AN İTİBARİYLE
arkadaşlar herkeze iyi hafta sonları herşey dilediginiz gibi olur inşallah ..
Hepiniz çok yaşayın dostlar, akşam akşam yorgunluğumu alıp muhabbetinizle beni güldürdünüz. Allah da sizi güldürsün. Saygılar, selamlar.
HUAWEI RIO-L01 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Eyvallah üstat, doğru söze ne hacet.
HUAWEI RIO-L01 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yabancı alımı devam ediyor. Çarşamba günü Yabancı 190.000 lot daha almış. Citibank son üç ayda 980.000 lot civarında almış. Elimi mahkum, gidecek tabi...
LG-D855 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
48 bin lot 5,68 ortalama ile açığa satış var bugün . Allah hayırlısını versin afyon bizi çok bekletecek herhalde. Ytd
SM-N920C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Sayın speech bilgileri tvitırdan takip ettiğim bir kişiden alıyorum link olarak bir bilgim yok
SM-N920C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Mrb.Arkadaşlar.Ben bu hissede 4 yıldır trade yapıyorum.Önceleri sığ di ve spek çok etkindi. Bu yuzden 3 spek hesabı 6 ay ceza aldı.Bedelliden sonra derinlik arttı ama ky a pazarlayan da arttı.3 kez 9.50,+ döndük. bunlara bakarken piyasa şartları,f,/k, pd/dd, ekonomi hepsini unuttuk.20x beklerken Tekrar başa döndük.Şu an daha güçlü.Eğer Dolar bakılamaz ise q4 çok iyi olur.
ööööööööööööğ.
Nasıl bir kağıt nasıl boktan işlemler hiç yerinden kıpırdamaz gibi gözü toprağa bakar gibi işlemler ne köy ne kasaba misali
Sanki zoraki çıkıyor o.ç, endeks biraz düşsün hemen 2 kademe aşağı iniyor o.ç
Endeks %1.5 düştüğünde sen %6 düşüyordun. Şimdi çıksana %6 süzme o.ç.
Ya sen nasıl bir o.ç'sun a.q evladı.
burdaki bu veryansınlar hisseye değil çünkü o cansız ama bu kadar düşürenleredir.