Hirvattan adam pek cikmaz tito da hirvatti
http://uzmanparam.milliyet.com.tr/ha...i/94000/94158/
Yalniz bu haber soyle muhum
En gec on seneye almanya rusyayi ab ye alicak
15 seneyede avro para birligine
Sonra kaccak delik ariyca-klar
Printable View
Hirvattan adam pek cikmaz tito da hirvatti
http://uzmanparam.milliyet.com.tr/ha...i/94000/94158/
Yalniz bu haber soyle muhum
En gec on seneye almanya rusyayi ab ye alicak
15 seneyede avro para birligine
Sonra kaccak delik ariyca-klar
Bu rakkamlara arti eksi bes koyabilin
Saka yapmiyom ha gayet ciddi
Bilgi kaynagim
Su an ustunde oturdugum lob lar
site iice boka mı sarıyo yoksam bana mı öle geliyo !
zate çok da fifi, eskiden internet mi vardı illa yazma zorunda kimse değil kimse de okuma zorunda değil e daha ne bura sanal sohbet mekanı millet farklı annamlar yukuluyosa o onnarın sorunu. saygısızlık olmadıkça herkes yazar
ama bence de yazmamalı daha buraya geçende viop ta iki kişi baya baya alenen küfürleştiler ama hiç yaptırım maptırım filan yok. kalıbımı basıym 2 hafta sürmez gelip aynı tarz a devam yani bu görüşün değerli koray bey teşekkür burda da paylaştığın için. gelsin yeniler yazsın biz yazmasakda olur
cellona kurban müdürüm.
https://www.youtube.com/watch?v=Xj3gU3jACe8
bu korsan-ül karayip bi acayip
yav ora malta. karayip denizi bahamas onun urda ahanda
malta bi dönem çok tehlikeli olucek
artık çellistler çello deyil
bağlamacılar bağlama çalıcek
maltaca deyil romanca konuşulcak sonra orda
romalıların dili deyil romanların dili
maltacada tarih olur artık
weyk mi ap bifor yu go go
hey broottthheerrr , avicii. topraa bol ossung
ağğbi nassı bi dünyada yaşıyok ne sen sor ne ben söyliyim
hoş burdakilerin en aşşası benden yedi ket fazla biliyodur ya neyse
powell denen herif
hazirandan beri belirsizlikler olumsuzlukları artırıyo
tek dediği bu ha
bugun
herkes mal a koşmuş
hisse senedi almağa :-))))
yani bunu olumlu algılamış adamlar
bağlamamın telleri
https://www.youtube.com/watch?v=Q8MJyeeRBsI
efsane ya
http://www.milliyet.com.tr/galeri/sa...-metre-2902655
Mudurler
Simdi dunya harbi isiniyo
İsil denge denisiyo
Bu balina burnundanda anliycaan ispermecet balina yavrusu
Aslen akdenize gelmez
Aclik susuzluk ve gurbet ozleminin kurbani
abi bunlar acaip bi denizci adamlar
hoş ben denizle uğraşanların kafasının daha çok çalışmağa başladığını düşünürüm
çünki deniz bi bilinmezliktir
limana yanaşma ayrı tayfalarla uğraşma ayrı fırtınalı havada patlıyan deniz ayrı vs vs vb bunlara çözüm ürete ürete kafan bi bakmışın maksi çalışmağa başlamışşşş...
eski yunan antik çağ özenip özendirdiğim sanılmasında aman
bunlarda abi geleneksel öğreti ve kamusal ahlak şöyleymiş
3 kaadın her türünü çek ama tabi yakalanmadan, senden beyfendisi yok , o şekil muamele görürmüşsün..zihniyette
ve bunnar sırayla son beşbin yılda
mısırlılar iranlılar türkler /hepsini dolandırmışlar/ en sonundada avrupalıları ve en son tabi ve en son almanlardan tokatladığı yaklaşık 2bin milyar avroyla melmeketlerini bayındır hale getirdiler hellas ı
mesela o gemi bedavaya geldigi gibi :-)
yani bunnarnan siz uğraşamazsınız abi siz derken sen ben o bunnarı bilmiom bunnarı halleden dunyeye de barışı huzuru getirir bence yoksa rothschild siyonikler massonikler kıyas etsen inan ki bu hellaslılar yanında melek kalır be. bence oyle yani...
hiç çalışmadan beşbin yıl lüküs yaşıyan bi başka kişi elbet vardır tekil ama ulusçana, yohtur herhal..
not: o kaptan haklı
sende kalk atina güneyi pireus limandan 2 gun boyunca hiç durmadan 20 tane ada ya uğra böyle dönerli sefer yap artık yapıcak varyete ararsın sıkıntıdan..
not 2: üni de antik yunan ve helen tarih i vs okudum da ordan biliom keh keh kem küm ..
not 3: aga biz ana taraf balkanların bulgar tarafının türküyüz ama aile efradı çok iyi hatırlarım yunanı hiç sevmezdi ha bulgar zulum etmiş ama gıcık yunana hala anlamış değilimde. nenem ve onun abisi felan . nenemin bacısı bi tek herkesi seven bi insan idi. ben ona çekmişim. benim yunana kimseye gıcığım yok ha bunnar sadecene benim şahsi ilimsel tespitlerim. bedavacılığın her türüne ve insan emeği sömürüsüne karşıyımda ondan. liberal ekonomi taraftrayım Besimci değilim yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerim.
not 4 : yıllardır annatıyom annıyan yok besimcilerlen şu var ya virgin atlantic airlines sahabı meşhur medyatik ingiliz adam onlar neo liberalci. liberal ekonomiden uzak onlar bağımsız farklı düşünce.
bak bak vidyodaki kızın kolundaki altınları görüyomun
oraletim işte onları , alıcı yani sen ödüyon :-)
al kızı ama abi ama başka bölge mi yok :-)))))))) niğde nevvşehir gayseri melmeket güzel bölgelerlen dolu yaff
bu işle çok karlı yaw
https://www.sozcu.com.tr/2019/gundem...amasi-5224892/
zurnanın zırtladıı yer,
bunnar kendini bilmes
işsizdir
kıçında don yoktur ama her bi boku ister.
wah kardeşim 20 yaşında
beni eversene buba denen adamcaazın haline.
dier teraftan
la bu hayatta bi balşına nassı geçer sorunsalı!
bu arada
hellaslıla şartla geree ii denizci.
Yok abi şartlar gereği değil
Her sene paskalyada rum kilisede pisikopos haç i denize atıyor ya Marmara'da bi yerde. bunlar dalıp çıkarıyor ya inanç yönlendirme si tamamen
Sen bin yıldır anadoludasin ama daha deniz adına bi numero yok Muslim toplumlar sebebi bilmiyom denize uzak durmuslar her türlü
Bu arada 19 yaşındayım Cimbom adasında kurucesme'de bi ay kürek çektim
8 kürekçi var ama bnm kollar güçsüz çay karıştırır gibi çekiyom kuregi bi kere iskeleyle kayik arasi sıkıŞti benim kürek aq dedim şimdi benden tahsil edicekler diye düşünüyom gacirdiyo tam kürek tam iki saniye icinde kirilcak ha. Ortadan ikiye. Tam arkada oturan Yani var bizdeki yani değil rum adam yannis iSimli rum sahsiyet. Bi bastı bu kurege laan dedi. Kurek kalkti havaya kurtardik ya neyse. Tabi Onun kollar tabi benim bacak kadan. kurtardı bizim karizmayida parayida sag olsun. dahada gitmedim lan başlarim dedim . lisans misansta almadım . anla işte. .. biz sıkıya gelemiyoz abi.
Yaw basketçi adamın ne iş va kürekle
biri dizel iş mekinesi
digeri benzinli fata/fito işi
Aslenn
o stavrozu marmaraya atıyola ya
uyuz oluyom o olaya ha
herifle bildiin sahipleniyo
lisedeyiz
bi ara arkadaşla dedik gidelim la bizde katılalım
suaygırı gibide yüzüyoz ha, kesin alırız o derece
sonna aklımıza geldi
yok papaz öpecek tebrik edecek felan
bizim niyet o deilki problem çıkarmak
bi kez arkadaş sorduydu katılacaz bizde diye
demişle hankı kilisedensiniz!
buda mal/mal bakmış tabe,
ööle kaldıydı bizim sabotac olayı.
İyi yapmissiniz hocam bilmedik yerde geri durucan
Abi o ise sakat. Gecen yil ayvalik hasanboguldu mevkiinde yaz gunu iddia uzerine suya atlayan 20 li yaslardaki gencin kalbi durdu. Oranin suyu da buz gibiymis haa. Hayatta girmem soguk suya.
Çükün büzüşüyosa o suya girmen. Eski bi Sümer atasozu. Hitit de olabilir.
sümerle sucu kavimm
köylüsünden bakanına dalış saati takar bunnar hep,
hithittir o.
İtalya floransa oranin ilk sahabi etrusk ler. Turk kavmidir
Sumer hitit bunlar iyice antik
Tarihte hamurabi nin yazili kanunlari (dunyada ilk) bu ikisi arasinda
İstanbul etnografya muzesinde sultanahmette
Ben gordum kil tablete cakip harfleri kurutmuslar
Antlasmanin ozelligi yapilmis olmasi degil. Maddelerine uyulmus olmasi
Kol saatte tek marka rado
Takmayada bakmayada kiyamazsin
Gomlegin Kolunu kivirip gosterirsin
Rado kol saati
Mudurum 10 bin lira bu yav. Millet gorse ust gecitteki nijeryalilardan 25 liraya aldim sanir.
https://resmim.net/f/f2u6bP.jpg
İlahi abi
Sen bes yas kadan gencsin ya benden
Espriyi bilmiyon
Danny de vito arnold schwarzeneggerin komedi filminde arnold araba kullanmayi okuyarak kilavuzdan ogrenir ya bu onun yorumu gibi
Eskiden kol hareketi naaa olan hareketi yapip
Rado kol saati denirdi de
:-)))))))) sol el le sag bilegi tutup rado kol saatini gostertiyon . figurativ. Mecazi yani
Gecen a101 de piranha saat vardi 24 tl 90 kurus aldim bi dene on numero saat degmez pahali mala para odemeye
Pahali dalgic saatleri gibj
Ama ucuz saat gecen iki elim doluydu
Yururken duramiyom da
Ama Saatte dugmeye basicam
Cok hafif ya dugme
Dilimle bastim gene tuslar saati istedigim konuma getirdi
Gercek cin teknolojisi
Etrafta kizlar vardi sapik dayi saati yaliyo filan dediler guldum dedim tus a bastim boyle eller doluydu diye
Saat statu senbolu olmaktan coktan cikti
Pahali cep tel onun yerini aldi gibi
Aslinda statu senbolu olan hersey kapitalizm icadidir
Ne gerek var
Statü sembolü olan herşey kapitalizm icadı ise ateyizler bunu da açıklasın moruk müdürüm
https://i.hizliresim.com/zG55M9.jpg
Mudurum ateyizm ucak sallanasiya dek
Gerci ben inanc ve siyaset konularını şöyle ki düşünmem pek
Genelde insan vijdani sanırsam beyinde bi bug porogram var kendini kandırmaya yönelik
Dolayısıyla kötülük etmeyen inanan kendini iyilik yaptım saniyo
İyilik etmeyen ateyisti de kötü birey gibi görüyo
Yok birbirlerinden farkları ikisi de Allah yapısı
O yüzden bilim evrensel Abi ateyiz yada inanan işi değil
Gerçi şu da var
Bi gün Feyzbuk da sorf teyim okuyom yazilanlari . Dalga sörf ü.
Bi erkek bi Türk bunu yazan
Yazmış ki
Doğada kamp yapiyom gece yalnızim kurtlar saldırdı aninda bikaçını baltayla Parçaladim
Yani bunu okuyan bayanları . O muhtesem cesaretiyle etkiliycek ya o maksatla. O akılla.
Bu foto daki Dayıoğlu da aleti o feyzbuk ta yazan keko gibi Sümbül gibi bezemiş karşı cinsi etkileme metodu yani belki sende bunun için bmw binip Lüküs mekanda yemek yiyon herkezin tarz i farklı ayiplamama lazım böyle basit fikir yürüten ateyiztide inananida Herkez Yaratıcı'nın kendine verdiği imkanda düşünür taşınır kaşınır ötesine pek gidemez gittiğini sanar ama
Müdürüm beni filozof ettiniz ama
Kadın beynini tam bilmesemde. Çok konuşuyo bunlar sadecene
Erkek beyni basit yaklaşık 7-8 yaşlarda herşey yerine oturuyo sonradan değişemen. Yaşlanir umursamazsin belki ama denişim neaaa mümkün
Hocam bi soru
Bilene kola . Benden ikram
Müdür olma için ilk adım nedir?
NAsuH abem sen bi kere olaya yanlış yerden girmişin
Önce sigara bırakacağdın (kiloyu her zaman verirsin) sigara bırakması en zor şeydir
Fransa ve İngiltere sömürge döneminde sermayesini bunlardan yaptı cin ingiltereyle iki kez savaştı
opium Wars
İngiltere atladı iki kez bunlara.
Sigara bırakma dünyanın en zor işidir
Sigara bırakma işi irade işi müdürüm . Nikotin tamam bağımlılık yapar. Ama 4 gün dayansan artık gereksinimin kalmaz. Nikotinsizlik insanı öldürmez ki . Gerisi tamamen psikolocik.
Müdür olmanın ilk şartı haketmek ve niyet etmektir amirim. Sonrası gelir. Ama hamurunda olması lazım insanın. Müdür bildiğimiz kadarıyla basite indirgenecek bişey değil, dün dünya dönüyordu da bugün mü dönmüyor abi? Aslında dönen dünyada olsan da müdür olmasan da ne fayda. Müdüre de dönüyor çobana da. Yiyecek lokma, alacak nefes varsa gerisi boş. Sayın diye hitap edilir genelde müdür olana.
şimcik, pera heyat kertarmaz, bunun yanında peranla kimsenin heyatını da alaman..
tanrı , o işlere karar verici makamdır
yaratıcının, bazen karar alırken, üst soydan gelen ailenin yaptığı işlerdeki miras a da bakarak, insanlara üzüntü ve sevinç verdiğini sanıyom.
https://www.msn.com/tr-tr/haber/duny...cid=spartandhp
kısaca pera sadecene alım satım sıkalası için bi ölçektir mesela bende cepte 25 tl var idi, verdim o basit dalgıç seat ini aldım kasiyer kız bana on guruş pera üstü verdi. e daha ne yapacağdı.
cuğarayı bırakerken ki irade ise, zor bilmiyom valla, kalkıyom her sebah gece rüyamda cigara içmişim off püfür püfür, bi iki sene içmiyim de bari ciğerler temizlensin yoksa yok bende o ka irade mirade. bakma sırf görüntü, ses vaa görüntü yoh. ben kendimi tanıyom abi. 2 sene sonna gene başlıycam.
bi keretde bu kızcaazın gittiği bölgenin yakınlarında bi yere gitmişim farkmaz gece gündüz ıssız jungle patikalarda yürürkene , köyün birindeyim ama
bi gün sordu zenciler akledip ya dedi sen bizden korkmuyomun, ya dedim baksana ben sizin nerdeyse 2 kat hacimde bi adamım (beyaz zenci) , siz benden korkmuyonuz mu, yok, e o zaman.
bi düşündü tam annamadı sanırsam, ulen ne korkucam sizden be, etrafta maymun bilmemne dolu yırtıcı var seni mi düşüncem ulla dedim içimden ya neyse
hanım kıza iyi eğlenceler bu arada.yediği önünde yemediği ardında ossun, oranın yemekleri güzeldir bence
https://www.msn.com/tr-tr/eglence/un...cid=spartanntp
Abi bu atv ler cok tehlikeli yav. Hem arac hem de kanal olani. Fizik ya da otomotiv muhendisi degilim ama aks araliklari dar oldugu icin sanirim cabuk devriliyolar.
Aks, dingil, diferansiyel bunlar onemli. Diferansiyel denklemler bile var yani o derece onemli.
Şanzıman 8 ileri 2 geri. Agir takviye vitesi de olmali dik yokuslar icin. Olmasa da farkmaz yandan dolasirsin.
herşey tehlikeli
en tehlikeli iş asla unutma oraletim
dunyevi dünyede, artık nası bi tümceyse bu, bende annamadım
sadecene ve sadecene fikir konuşmahtır
banci canping siporu yap daha az tehlikedir
survive etme istiyosan zate heyatta kozlu bi oyun ya zate ya, zate eğer üni ye gittiysen bilin kantinde 3 - 5 - 8 oynarlardı rıfkı el almaz papaz almaz gibi garip varyasyonnarı vardı
yani o survive da
en garanti matamatik
ya eyice sağlamından risk alıcan, buna fırtına'nın (hortum'un gözü de diyolar) o yuvarlak cyclone hortumun tam ortasında (içinde yani) hiç bişey olmuyo, güvendesin, ya da iyicene kıyı kıyı uzak uzak durucan hetta oy attığın partiyi ebe'ne dahi söylemeyecen mesela. ben apolitik bi kişyim annamaz deyecen.
öyle taşı atem de kaçem yok öyle :-)))