walla jackal dediğin gibi terse getirdiler.. Ama bu hissede 1 haftalık işler yarım seansda olup bitiyor.. Öğleden sonra ve yarın taşlar yerine oturur..7.50 altı psikolojik olarak da hoş değil..
Printable View
walla jackal dediğin gibi terse getirdiler.. Ama bu hissede 1 haftalık işler yarım seansda olup bitiyor.. Öğleden sonra ve yarın taşlar yerine oturur..7.50 altı psikolojik olarak da hoş değil..
7,40 lara dayandı az daha dayan bakalım zarar açılıyor...
şuan savaş başladı 7,29 350 bin lot girildi...
500 bin oldu satmak isteyen varsa hemen alıcısı var...
-9,99 - 10 olursa ne olur....
2 liradan sayarsak %300 yaptı hisse
Yandım Allah! Ben düştüm abi.. Kalanlara sabır..
7,30 dan destek buldu sonunda
olay çok basit, galip manupulasyon yapıyor, hisseyi ederinin beş katına çıkardı, biz açıkçılar ona rahat vermeyecektik, spk ile bir olup, açığı yasaklattı, hissede olanlar çıksın bence, çünkü şimdi mallarını açıkçı derdi olmadan yedire yedire dağıtacak, açık yasaklanmamış olsa bu çakaldan enaz 50 bin alırdım, bunu galip öztürkün manupulasyon tarzını çok iyi bildiğimden yazıyorum, hisseden kurtulduktan sonra kesinlikle bakmayın bile, yukarı gel gel yapsa bile bakmayın, iki üç hafta sonra hangi fiyatta olacağını hep birlikte göreceğiz, kişisel öngörüdür ve yatırım tavsiyesi değildir
7,40 oldu ama desteksiz çıkıyor... 7,30 da 400 bin kusur lot duruyor...
destek olmadan 7,50 oldu...
He tamam ben satacakmışım, esas kritik nokta oymuş..Sattığım arkadaş şu an %3 karda!
Global satıyor
Galip yine armutları silkeletip tavan yapabilir :)
SM-A320F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
türkiye deki her kurum yozlaşıyor... köhneleşiyor...
Şeker dün +600K kapattı abiler.. Dün aldıklarını vermiş.. AMA onun alması da yalan vermesi de..5 dk içinde geri koyabilir..İsterse ve gerekirse..
7.36 global 7.37 global 7.38 global satıcı
bence galip aradan çekildi şuan ama takiptedir... adamın her girdiği senet olay oluyor... ya men et yada rahat bırak ...
1.250.000 sattı global hala satıcı
7,35 direnç oldu...
Galip yatırım yaptığını açılıyorsa yüzde 10 artı kapatması lazım. Kendi şerefi için.
7,29 504bin alıcı kim görebilen varmı tşk
7-29 alıcı metro
her yöne gol olabilir. alıcı satıcı farkı sadece 500 bin. bakalım ne olacak? ama düşmeye göz kırptı artık
Sent from my iPad using hisse.net
bu arada galiple şerefi yanyana koymayalım. şerefe haksızlık olur. şeref iyi çocuktur))
Sent from my iPad using hisse.net
siz nasıl insanlarsınız, ben mepet yatırımcısıyım bize yapmadığı kıyagi size yaptı, 8 iş gününde % 150 getiri sağladı dahada ağlıyorsunuz, utanın utanın daha beter hale gelebilirsiniz
Öğleden sonra galip yer açıkçıyı
siz nasıl borsayı takip ediyorsunuz, açığa satış ve kredili işlem yasaklandı burda
Arkadaslar beyaz msgyo yu inceledim
Ayni durumlar onlar icinde gecerli olmjs grafiklerini acip baktim %10 asagi salmis bakiniz gorursunuz ama sonunda gun sonu ya da ertesi gun ayni seviyelere gelmis hatta gecmis bile buyrun bakiniz
Bizlerde gun sonunu ve yarina bakalim ne olacak arkadaslar ...herkese hayirli gunler ytd
Game of
Venus_V3_5040_2GB cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
karşında galip var, benim saf kardeşim, spk yo bile yancı yaptı , avgyo mepet avtur incele