Su satis isi biran once yapilsa iyi olacak yoksa cok manipilasyon olmaya devam eder
Printable View
Su satis isi biran once yapilsa iyi olacak yoksa cok manipilasyon olmaya devam eder
Ya doğan beş kademe geri gelmiş bu o...................................çocuğunun kağıdı 45 kademe
Kap a yazdılar ,açıklama yaptılar , satış dediler ,veda dediler ve hepsi kayıtlı olarak yayınlandı . Bu saatten sonra yapılacak her olumsuz durum nitelikli dolandırıcılığa girer .
Piyasadaki hisse kadar işlem olmuş. 31-32 den işlemlerin 3 de 1 i olmuş. Acaba aile üyeleri kendi şahsi hisselerini satmış olabilirler mi. Varsa tabi. Oda Yüksek ihtimal.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Emeğinin karşılığı verilmeli...
alkış..
ironi = inori
http://www.hisse.net/topluluk/showthread.php?t=21861
Genel Kurul Tarihleri, GK dedikoduları vb
iş bankası hurriyete talip olursa BDDK nın sopasını yer... zaten yiğit bulut işbankası hakkında bi şeyler demişti...yani bu satış olmak zorunda hukumet e yakın gruba
Ava giden avlanir derler....
Benim bildigim SPEK. I se uzgunum buralar iyi gunler sayilir bence....
Doğan ve ailesinde hisse kaldıysa satar niye satmasın 1 tl yerine 1.30 üstünde sat
nasılsa hisse onlardan çıktı
yemek nasip olmasın inşallah
Kosta kardeş sende 1.10 getiremedin olumsuz diye diye spek herhalde okul arkadaşın
Ben böyle lanet kağıda girmezdim oldu bir kere ama senin yazılarını okuyunca hiç satacağım yok
Benim yaşım 54 sana kardeş dedim kusura bakma benden büyüksen abi derim
günlük takas rica,tşk.
Dohol işleri bitsin satış gerçekleşsin asıl o zaman harekete geçecek hurgz
[device_name] cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
tv de kanal kanal rink yaparken halk aranasında dogan medyasının satıldığından el değiştiğinden bahsediyorlardı satıldığı söylendi. neden bir resmi açıklama yapmadılar ...............
ERLER>ANA SAYFA31 Mart 2018 Cumartesi - 17:17
Çağdaş Gazeteciler’den çağrı
Doğan Medya Grubu bünyesindeki basın-yayın kuruluşlarının Demirören Holding A.Ş.’ye 1.1 milyar dolar karşılığında satış işleminin başlatılması konusunda açıklama yayımlayan Çağdaş Gazeteciler Derneği, satış süreciyle ilgili olarak her iki şirket için de sorumluluk çağırısı yaptı.
Demirören ile Doğan Grubu arasında Doğan medya şirketlerinin satışı için takvimin planlandığı şekilde ilerlediği, devir görüşmelerinde sorun olmadığı bildirildi
Doğan Holding yazılı ve görsel medyadaki bağlı ortaklıklarının önemli bir kısmındaki paylarının satışı ve devri için Demirören Holding ile görüşmelere başladığını açıklamış; Doğan Grubu Onursal Başkanı Aydın Doğan da, Demirören Ailesi ile grubun medyadaki hisselerinin satışı için ön protokol imzaladıklarını duyurmuştu.
Bazı internet sitelerinde bugün yer alan kulis haberlerde, Doğan Medya Grubu'nun Demirören Grubu'na satışında son dakika pürüzü çıktığı belirtilirken, gün içinde Doğan Grubu hisselerinde de bir miktar satış gözlendi.
Konu hakkında bilgi sahibi bir kaynak Reuters'a yaptığı değerlendirmede, "Demirören ile Doğan Grubu arasında Doğan Medya şirketlerinin satışı için takvim planlandığı şekilde gidiyor. Hisse devir görüşmelerinde sorun yok" dedi.
Ben buradan alacagimi aldim sizler daha cok kazanin insallah
Yazılarım yatırım tavsiyesi değildir.
Hisse 1.23 teki boşluğu alıp mı yoksa almadan mı yukarı yapar fikri olan ?
teknikmi taktikmi hakikatmi
Amiral gemisi küçümseniyor komik.
Hürriyet bu arkadaşlar...
Demirören veya katar veya başka bir grup...
Hürriyeti öldürmek için almaz bence yani öyle bir aptallık yapmazlar...
Gerçi konu demirören olunca kıllanmamak zor...
Ama ipleri tutan başkası o ne planlıyor???
ironi = inori
haberlerde haberin aynısı yayınlandı sorun yok gibi hadi hayırlısı habe .Konu hakkında bilgi sahibi bir kaynak Reuters'a yaptığı değerlendirmede, "Demirören ile Doğan Grubu arasında Doğan Medya şirketlerinin satışı için takvim planlandığı şekilde gidiyor. Hisse devir görüşmelerinde sorun yok" dedi.
Ya benim anlamakta zorluk cektigim kunu su...
Ne degisecek.... ?
Milliyet gaz. ne degisti ki burada olsun - ayni tas ayni hamam daha da geriye gitti
bir zamanlar ilk 3 girerdi simdi i se malum ik 5 dahi giremiyor...!!!
Iktira yakinlasmis-mis ne o kopru yol ihaleleri mi almaya baslayacak?
Yaptigi is belli gazete ilan filan...
Zaten dunyada gidisata bakarsaniz artik gazete satislari gittikce kuculuyor
gun gelecek bu isler de tarih olacak bir cok meslek gibi.
Bir zamanlar hatirliyorum Ihlas grubu 300 mil. na TGRT satmamisti ucuza gider diye.
Simdi i se 30 mil dahi etmiyor alici bulamiyorlar....
Artik televizyon kurup yayi yapmak nerde i se Market fiyatina geldi.
Iyi iste sizde acin bir kosta tv
SM-G610F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Kapak güzel 👍👍👍😂
Sn kosta internet gazeteciliğini hesaba katmıyorsunuz. Belki basılı gazete ilerde olmayabilir ama gazete haber akışı ölecek değil. Şu var , benim korkum havuz gazetesi kıvamına gelirse kendini bitirir bu da büyük tehlike bakinca.. Ytd
LG-H815 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
tam olarak hatırlamıyorum yaklaşık olarak 15 yıl önçe milliyet gazetesi akp yanlısı birine satılaçak diye haber çıkınca tavantavan gitmişti sonra çouklar üniversiteye girinçe maddi yönden borsa ile 5 6 yıl ilğilenmedim galiba tüm hhiseler toplandı vey sonradan çagrı yapıldı ve borsa kotundan çıkarıldı
arkadaşı kendi haline bırakın 1.10 gelir alır
Hah hah yahu bu kadar da dövmeseydin belli ki maaş
alan bir emekçi... geçmiş yazılarına baktım çorba parası için baya kasmış...
ironi = inori
Cumadan pozisyonu olmayanlar düşsede alsak modundalar. Borsa risktir, riski alırsın kazanırsın ya da kabedersin. Hiç bi şeyin garantisi yok. YTD
SM-J700F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Gs formundaki piyermisin hocam
Eger oysan yorumlarin onemli...
Hürriyet gazetesinin sadece bir gazete kağıdındanmı ibaret sanıyorsun, taşınmazlarının defter değeri 2,5 lira yani eski değerlendirme ile böyle. Çoğu firma defter değerinin 10 kat işlem görüyor. Siyası baskı kalksın kar gelsin, o zaman yeniden değerlendirme yapılır .Ytd.
ASUS_Z00AD cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Haftalık Hisse Net Yarışmasına sizleride bekliyoruz .
Aşağıdaki katılım linkinden kayıt olup , haftalık yarışma başlığına seçtiğiniz hisseleri yazmanız yeterli .
Yarışma Başlığı : http://www.hisse.net/topluluk/showthread.php?t=17830
KATILIM LİNKİ
TAKİP LİNKİ
Hürriyeti hafife alanların onun sadece bir gazete veya matbaa şirketi değil ülkeye mâl olmuş ülkeyle uzun yıllar bütünleşmiş bir marka olduğunu bilmeyen 18 yaş grubu kişiler olduğunu düşünüyorum. Uzun vadede Dohol u geçecek dusuncesindeyim
SM-N9000Q cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Herkes yazıyor bende yazayım. Bir buçuk sene once aldım .93 maliyetim. 1.65 gördü Ekim'de tek lot satmadim. 1.75 gördü yine tek lot satmadim. Üçe beşe gelmedim bu kağıda. İng yatırım satmayacak takip edenlere duyurulur...
Mi MIX 2 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.