Senet sahipsiz bugünkü hareketleri net gösteriyor. Başarısız bir halka arz olduğu aşikar.
Printable View
Senet sahipsiz bugünkü hareketleri net gösteriyor. Başarısız bir halka arz olduğu aşikar.
Hay ş.erefsiz hisse senin ta..anladın sen.ABD Rusya söz düellosu yapıyor bizim borsa çakılıyor. Ulan onların savaşından bize ne veya bizi az etkilemesi lazım.onların borsaları çökmesi gerekir. Bu nasıl iş ben anlamadım. Bunlar resmen gavat
Venus_V3_5580 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Tlman sanki çok çıkış yapmıstıda tekrar aynı yerine geliyor. Adi hisse en önde çakılıyor.. Böyle milli hissenin sülalesini ....
Düşüşte bence limanın rusya ile ilgili ticareti olduğu için rüzgar inşallah tersine döner...ytd
SM-G610F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Sn. Mamur limanın gözü toprağa odaklanmış ayıramıyor. Sadece 3 günlük kayıp nerdeyse yüzde 15. Toparlama emaresi de zayıf görünüyor. İşin bir diğer ilginç yanı tahta yapıcı ne düşünüyor orası da muamma. Bugün 13 leri tekrar test etme çabası olursa belki bir şeyler olur ama belki işte..
Şahsen bugünkü düşüşün her ne kadar abartsada biraz daha anlaşılabilir olduğunu düşünüyorum. Sonuçta küresel bir risk var ve maalesef hemen yanı başımızda. Bence asıl incelenmesi gereken 21'lerden 13'ler seviyesine nasıl geldiği. Maalesef bu karmaşada temettü ve ilk çeyrek karlılığı güme gidecek ve fiyatlara yansımayacak gibi duruyor
Vizara sana katılmıyorum .Ne alakası var bu düşüşün.. 3 aylık iyi gelecek çünkü ihracat rakamları ortada + yıllık kar yine iyi. Düşmesi bence tahta yapıcının kötü niyetli olmasından.
Bu ortamda neden düştüğüne cevap bulmak için kahin olmağa gerek yok
bu sref.sizlerin bunu nasıl kullandığı önemli ..la sen banka hissesimisin ,bu kadar tepki
halka arz planladığın işletmeleriniz var sayın albayraklar bu zihniyetle babayı bulursunuz müşteri..
çıkarken mehter marşıyla ,inerken izmir marşı ..neyseki biraz toparladı ,bu toparlanmanın devamını getirmesi lazım..
Burdaki arz imajları düzelmezse bidaha arzdan babayı alırlar...ytd
SM-G610F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bu kagıtta tahta yapıcı falan yok beyler. Kağıdın %85 i küçük yatırımcıda ve yerlide. Yani kısacası kagıt sahipsiz. Gün içi hem alış hem satış kademeleri bomboş. Herhangibir oyun kurucu yok yani. Tuvalet kağıdı gibi halka arzda albayraklar kıçlarını silip attı önümüze bu tuvalet kağıdını. Ve biz de balıklama atladık.
Malesef kağıt sahipsiz. Kağıt 1 tl ye de düşse albayraklar iplemez. İpleyecek olsaydı haşka arzdan tam 11 gün sonra halka arz altına indiginde göstermelik de olsa 3-5 lot alıp kapa bildirirdi.
Fibi55 doğru söylüyor.. Teminat vermişlerdi. Eğer arzdan aşağı düşerse alım yapacam diye. Peki hiç alım oldumu yok.süre bittiğinde ise hisse hep aşağı indi. Demek ki milleti çekmek için oyun oynanmış. Adiler
Tabi bu kadar olumsuz yorum yapmama rağmen zararına satacak mıyım? Tabiki de hayır. Çünkü bizler satarsak, bu gavatlar bizden ucuza aldıklarını yukarı cıkartıp tekrar birilerine iteleyecekler. 1 tl ye de düşse satmam. Torunlara miras bırakırım yine de bu gavatlara vermem tek lot bile.
Evet nihayet haber düştü kap a. 17.05.2018 genel kurul tarihi. Hayırlı olsun ortaklara.
Şirketimizin 2017 yılı faaliyetleri sonucunda elde edilen kardan yasal yedek akçeler ayrıldıktan sonra kalan net dağıtılabilir dönem karının %100' ünün (tamamının) ortaklarımıza dağıtılmasına, bu çerçevede %132,838 oranında pay başına Brüt 1,32838 TL nakit temettü olarak 31.05.2018 tarihinde ödenmesine ilişkin teklifimizin Genel Kurul onayına sunulmasına; Oy birliği ile karar verilmiştir. Kar Dağıtım Tablosu ekte yer almaktadır.
bakalım bugun ne olcak temmetu temettu denılıyordu haber dustu
[QUOTE=bahriyeli;1889789][QUOTE=bahriyeli;1862457 GÜLTEKİN KAYIRAN bey ile görüştüm
, öncelikle %70 temettünün gerçekleşeceğine dair defalarca vurgu yaptı
tabii üstü de olabilir gibi bir imada bulundu tabii üstü genel kurul kararıyla olacak
genel kurul tarihine gelince türk ticaret kanununa göre mart sonuna kadar yapılması gerekir lakin SPK bu konuda tüm firmalara
esnek davranıyor belliki ,nisan ayında GK toplanması olası
hakkımızda hayırlısı ,bekleyip göreceğiz
Nisanda genel kurul toplanır ,orada muhtemelen açıklanır
ilk çeyrek bilançosuda muhtemelen çok iyi gelecek ,hem temettü hem bilanço rüzgarıyla bakalım neler olacak
bir ay kadar sabredip izleyelim[/QUOTE]
Helal olsun albayrak a sözünde durdu hisse başı 1.33 süper
Bilançoya 18-19 gün var ,çok iyi bilanço geleceğini de tahmin ediyorum
Trabzondan yakın gözlem haberler + tlman sayfasındaki gemi trafiğinden bu anlaşılıyor
bu %100 temettü den sonra iyi bilanço kadayıfın üstüne kaymak olur
Bu habere bakalım nasıl tepki verecek.. Eğer niyetleri halisse ki öyle gözüküyor çünkü %100ünü vereceğim diyor. Kimseye alım fırsatı vermeden 20 lere götürmesi lazım..bakılım hayırlısı
Bu olumsuz ortam olmasaydı bu haberle tavan yapardı bugün
ortadoğuda savaş olacağı falan yok , DENGESİZ TrUmp ın maniplasyon YAPTIĞINA İNANIYORUM
BELKİ HİSSE TOPLUYORDUR 2 GÜNDÜR ,tüm dünya borsaları 2 gündür duman oldu
adam devlet adamı gibi değil , maniplatör tüccar
Dün eşleşmede 12,300 dan bayaa mal kaptırdılar sanırım , bakalım spekt ne halt edecek, iyi temettü vermesi kesin kağıdı neden % 10 aşşağı çekersin , tahta yapıcılar acemi sanırım
Tapatalk Pro kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Şirketimizin 2017 yılı faaliyetleri sonucunda elde edilen kardan yasal yedek akçeler ayrıldıktan sonra kalan net dağıtılabilir dönem karının %100' ünün (tamamının) ortaklarımıza dağıtılmasına, bu çerçevede %132,838 oranında pay başına Brüt 1,32838 TL nakit temettü olarak 31.05.2018 tarihinde ödenmesine ilişkin teklifimizin Genel Kurul onayına sunulmasına; Oy birliği ile karar verilmiştir.
7-8 lira soydular milleti hisse başına. 1 lira temettü verse ne vermese ne. İyi soygun yaptılar halk arzda ********ler.
tüm dünya borsaları aşırı volatil ,özellikle son 3 -4 gündür
malum ortadoğu ,büyük güçler birbirlerine kolpa yapı duruyorlar
allahtan hisse yerlide ,yabancı olsa daha da fazla çökerdi borsa ,yavaş yavaş temkinli stabil hal almağa başladı sanki endex
eğer bu Trump yavşağı yeni birşeyler yumurtlamazsa ufak ufak toparlanır gibi geliyor bana ,bilançolar dönemi geliyor
bu ortamda doğal olarak herke temkinli , herşey yolundayken düşşe tlman niyet net bozuk diyeceğim de ,ortama bakıp sineye çekiyoruz
Ben yine de umutluyum ,ortalık durulursa temettü tarihine kadar birşeyler olabilir ,iyi bir bilançoda bunu destekler
selamlar. bilanço açıklanma son tarihi nedir?
ayrıca hisseyi en son 31 mayıs tarihine kadar elinde bulunduranlar mı temettüden yararlanır?
1. Çeyrek bilançosunda bir sürpriz olacağını tahmin ediyorum
SM-J120F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Ne gibi başkan olumlumu negatifmi
iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
genel alıcı kurumlar / satıcı kurumlar
http://imageturko.com/?di=IP3Ahttp://imageturko.com/?di=M6QB
ilk 5 kurum genel
http://imageturko.com/?di=T1W0
Herkes pusuda bekliyor herhalde. Kimseden ses çıkmıyor. Topikte beklenti iyi temettü açıklaması sonrası uçuş olacağı düşüncesi hakimdi lakin suni bir çıkış tepki verdi . halbuki bu haberle 17/18 lere doğru hızlı hareket olması gerekirdi ama milleti hüsrana uğrattı bu tlman. inşallah yatırımcının tekrar güvenini almak için harekete geçer
Milli hisse millete 17 /20 arası kakaladı kağıdı şimdi uzaktan seyrediyor galiba. Çok şerefli
Sabredersek gidecek inşallah tahminimce
Temennimiz bu zaten
Bass gaza artık tümosan dada aynını yaptın yemiyorz bekliyoruz sen beklettikçe 30 üstü satmaya hedefliyoruz kendimizi ytd hayal ürünü
bugün 14.20 üzeri kapanış yaparsa bu hafta devamı gelebilir
tahtacı otuz diyenler var bak ,bende damping var 25 tl den hayrını gör ..haa temettümüde almadan biryere gitmem :28: