Usta, sancılanıyo doğum cok yakın bekle [emoji6]
Printable View
Temeli tamam, tekniği tamam acaba niye gitmiyor?😊😊😊 sabır dostlar sabır....
Temel nasıl tamam. Özsermayesini yemiş sürekli zarar açıklıyor. Borsa bunlara bakmıyor o ayrı...
Süründürme devam...
Uğraşamayacağım bu mal şirket ve kağıdıyla. Çıktım gitti. 2 aydır TL'de 100 lira bile kazandırmadı. Dolar bazlı 15 dolar zararım var :)
İhalelerle ilgili herhangi bir KAP haberi vs. gelmedikçe daha da elimi sürmem. Eşşek gibi mal taşıyacak değiliz. Alan hayrını görsün.
Bol şanslar dilerim, amaçlarına ulaşıyorlar sanırım...
Usta, USPS ihaleyi yıl sonuna erteledi, insan bir KAP atar değil mi finalinde olduğumuz ihale yılsonuna ertelendi veya ABD seçimlerinden sonrasına kaldı diye? Yada o Avrupa'daki ihale için görüşülmeye başlandı tarzı bir haber gördünüz mü? Haberler biraz daha şekillensin tekrar gireriz. Ama o zamana kadar buna bağlayacağım sermayeyle diğer kağıtlarda çok çok daha fazla kazanırdım ve kazanırım yani.
Kademeye bakıyorum zaten her fiyatta 800bin-1milyon arası lot koymuşlar satışa. İstediğin zaman istediğiniz seviyeden alırsın bu kağıdı :)
Daha şirketin hangi ihalede hangi firmalarla hangi görüşmeleri yaptığını bilmiyoruz. Yani kimse kesin ihale kazanmasını beklemiyor zaten. Ama insan bir kiminle ne görüşüyorsun onun haberini verir de şirketin ne işler yaptığı hakkında fikrimiz olsun.
Kör gözle para yatırmamızı bekliyorlar. Oh ne güzel İstanbul.
İlk realizasyonda dokun şu 2.8×-2.9× a rahatla, biz de rahatlayalım. Gereksiz kasıyorsun, komik oluyor..
KAP: KARSN [ ] KARSAN OTOMOTİV SANAYİİ VE TİCARET A.Ş. İhale Süreci / Sonucu
Orjinal Link:
https://www.kap.org.tr/Bildirim/882358
Dosyalar:
İhale Süreci / Sonucu 2020-10-19
Dil Seçimi
Dil seçimi
Türkçe
İngilizce
Yapılan Açıklama Güncelleme mi? Evet (Yes)
Yapılan Açıklama Düzeltme mi? Hayır (No)
Konuya İlişkin Daha Önce Yapılan Açıklamanın Tarihi 24.07.2020
Yapılan Açıklama Ertelenmiş Bir Açıklama mı? Hayır (No)
Bildirim İçeriği
İhale Konusu Mersin Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Daire Başkanlığı'nın Mersin Büyükşehir Belediyesi Toplu Taşıma Hizmetlerinde Kullanılmak Üzere Çevre Dostu CNG Yakıtlı (Doğalgaz) 63 Adet 12 Metre (Solo) ve CNG Yakıtlı (Doğalgaz) 10 Adet 18 Metre (Körüklü) Otobüs Satın Alınma İşi
İhaleyi Açan Taraf Mersin Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Daire Başkanlığı
İhaleye Teklif Verilmesine İlişkin Yönetim Kurulu Kararı Var
Grup Olarak İhaleye Girilmesi Halinde Diğer Taraflar -
Grup Olarak İhaleye Girilmesi Halinde Ortaklığın Payı -
İhaleye Teklif Verme Tarihi 2020-07-24
İhalenin Sonuçlandığı Tarih 2020-10-19
İhale Sonucu Teklifimiz Mersin Büyükşehir Belediyesi tarafından kazanan teklif olarak belirlenmiş ve Şirketimize sözleşme daveti iletilmiştir.
İhale Bedeli 127.922.100,00 TL
İhale Bedelinden Ortaklık Payına Düşen Kısım 127.922.100,00 TL
Ortaklık Payına Düşen Kısmın Kamuya Açıklanan Son Gelir Tablosundaki Brüt Satış Hasılatına Oranı (%) %7,3 (31.12.2019 finansal tablolarına göre hesaplanmıştır.)
Açıklamalar
Açıklama Mersin
Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Daire Başkanlığı'nın 24.07.2020 tarihli "Mersin Büyükşehir Belediyesi Toplu Taşıma Hizmetlerinde Kullanılmak Üzere
Çevre Dostu CNG Yakıtlı (Doğalgaz) 63 Adet 12 Metre (Solo) ve CNG
Yakıtlı (Doğalgaz) 10 Adet 18 Metre (Körüklü) Otobüs Satın Alınma İşi
ihalesi"ne en iyi teklifin Şirketimiz tarafından verildiği 24.07.2020
tarihli KAP açıklamamızda detaylı olarak duyurulmuştu.
İlgili
otobüslerin 2 yıl süre ile garanti, bakım onarım ve temizlik işlemlerinin de
üstlenildiği ihale için ihale mercii tarafından sözleşme daveti bugün
itibarıyla Şirketimize iletilmiş olup, sözleşme yasal süresi olan 10
gün içerisinde imzalanacaktır. Söz konusu ihale ile ilgili teslimatların partiler halinde 2021 yılı içerisinde tamamlanması planlanmaktadır. Kamuoyu ve yatırımcıların bilgilerine sunulur.
Show başlasın mı?
Benim satmamı bekliyorlarmış demek ki :kahkah:
Hadi yine iyisiniz. Hayrını görün. Tavan yaptırmaz ama yine +%2-3 kapatır günü :)
Kır şu düşeni artık....
Posta ihalesi geldiğinde Mars ta Elon Musk ile çay yudumluyor olacağız inşallah....
Yahuu otur artik şu 13 'ün üstünee[emoji36]
Çıldırmak bedavaa[emoji57]
Ooffff oof !
Seans sonu delirtecek yine ama nasıl? 3.05? 3.15 ve üzeri? Bilinmezler tahtası karsn
Ben boyle tahta gormedım. Ulan bırak gıtsın İşte..
Merill son saniye 1 m lot aldı sanırım 3.09 dan🙃
👍Merill görünce en son heyecan yaptık😅😅
No pain no gain... 05 üstü olumlu, 08 üstü daha olumlu ama 3.14-15 i kırmadığı sürece herşey olabilir....sabırla beklemeye devam...
https://www.artihaber.com/manset/210...agdattan-doner
İnsanlarla dalga mı geçiyorsunuz madem 18 eylülde oldu bu daha ekimde mahkeme el konuldu haberleri yapılırken neden kem küm edip SBK holding gerekli açıklamaları yapmaz ki. O zaman tahtada at koşturanlar bunlar demek.Bu kadar da saçmalama olmaz ki.Zaten yatırımcının duayen iş adamı yatırımcı dostu inan amcası var o yetiyordu.
SPk bu haber trafiğinde kimin ne kusuru varsa faturayı kesmeli.
Spk ne iş yapar ben biliyorum. Ama onlar ne yapması gerektiğini bilmiyor yada işlerine gelmiyor. Yazık bist oyuncak oldu küçük yatırımcı ise dolara kaçar... Birazcık şeffaflık olsa olmaz mı. Yazıklar olsun.
3.6 m lot para çıkışı var...
Son 12 dk 1.2 m lot giriş oldu, 3.13 de 2.5 m lot kaldırıldı. Total para çıkışı 2 3 m lot
2.3 m lot , yanlış yazmışım
3.5 de odada geri çıktı şrfsz
26 direnç geç bebegim[emoji573]
Halk 'ın maliyet 3.36 [emoji2960][emoji23]
Hacimde 1nci sıradayız dostlar[emoji41]
Sabrin sonu selamet... :ok::halay:
Tebrikler tum ortaklara...
Nasıl keyifler yerinde mi dostlar [emoji13][emoji854]
Kısacılar masadan kalksın işimize bakalım😊😊 fibo 61.8 in üstünde dans ediyor. Üstünde kapanış görmeliyiz ama bu spek değişik ne yapacağı belli olmaz. Sabırla bekliyorum..
is yatirim 4.5 milyon aldi 3.30 maliyetli devammm Yerli dökülüyor 7 M suan [emoji41]
is 5.8 m oldu [emoji854]
5 Dk lik da flama gören 1 tek ben miyim 32 koparsa tavan olma ihtimalimiz yüksek[emoji6]
[emoji852] Calismadi .
Merrill + alım tarafina gecti [emoji846]
- 55 suan[emoji57]
Sabahtan beri vuruyor giden tahtanin kafasina[emoji57]
Yükünü atmadan zor, hisse çok pazarlandı sosyal medyada...Ama tahtacı ilginç, dediğim gibi herşey olabilir. Benim için 61.8 in üstü kapanışlar gelsin yeter...