ABD nin başında bı bunak var ne yaptığı belli deil
[device_name] cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Printable View
ABD nin başında bı bunak var ne yaptığı belli deil
Bizim hisse Abd ye kafa tutuyor.
Yin devre kesti. 2 günde 4 defa. Brüt takas olabilirmi bu yüzden?
Adamın derdi para para para.....
SM-N9000Q cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Her sekilde ky zararli zenginler zenginligine fakirler fakirligine fakirlik katti adaletine sokam dunya
SM-A510F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Allah belanı versin Tramp and Endex , Kırk yılda bir 3 kuruş para kazanacaktık , korkudan sattık gitti ! Aptal gibi 3.15 lerden vermedik 3 den verdik gitti :((
Buna ŞÜKÜR arkadaşlar
http://666kb.com/i/dsk80ldm7dfv7lb34.jpg
Sermaye Piyasası Kurulu kararı uyarınca devreye alınan Volatilite Bazlı Tedbir Sistemi (VBTS) kapsamında, ITTFH.E, PEKGY.E ve YESIL.E payları 12/04/2018 tarihinden (seans
başından) itibaren 26/04/2018 tarihine (seans sonuna) kadar açığa satışa ve kredili işlemlere konu edilemeyecektir.*
Not: VBTS kapsamında getirilen tedbirler; A, B, C, D grup değişimi, pazar değişimi ve diğer nedenlerle uygulanacak olan açığa satış ve kredili işlem yasaklarından ve brüt takas
uygulamasından ayrı olarak değerlendirilmelidir.
Hareket başladımı
Bu spk tam bir ky düşmanı nereden çıktı açık ve kredi işi gerel ozgyo nerelere gitti dokunmadin
spk denen kurum zaten kumarhane sahibi ky düdükleyen kurum
kimse etkilen mesin ama adese gibi yapacaklar herhalde ytd değildir sadece benim görüşüm
Daha iyi hareket eder boş verin gn içi aşağı yukarı devre kesince otomatik bu uyarı geliyor, kredili ve açıpa satış olmaması iyi yansıyabilir alan kemiksiz alır açıkçı kredili yani beleşçiler bulaşmaz
eslesme 3,10
suan eslesme 3,00
bu kadar boş mu kademeler kaç milyon hisse dolaşıyor bugün 3,10 dün 3,15 e kadar kademe kontrolu yapıldı deniyor.bir masa iki sandelye hisselerde bile en az 100 bin lot lar var kademeler de
haftalık ve aylıkta 2.96 önemli. bunun üzerinde kapanışlar lazım haftalık ve aylık hacimli. gerisi tırıvırı...
aylık...
https://i.hizliresim.com/rOblLN.jpg
haftalık...
https://i.hizliresim.com/9mBJX3.jpg
Eee zamanında galip efendi ve şirket sahibi bu kâğıtta o kadar can yaktılar ki ky. Şimdi güvenmiyor.Cok iyi bir cevap kademelerin boş kalmasına.
Arkadaşlar almayın bence adese ile aynı fiyata getirirler bugün yarın.Guvenilmez bu şirkete ve galibin adamlarına.
dünkü takası bilen var mı acaba metro 500 000 almıştı devamı gelecek mi Galip in ayak sesleri gibi geldi bana ....
8 liradan halka arz olmuş şimdi 3 lira. Galip gelmişse operasyon henüz olmamış olursa aşağı yukarı çok sert hareketler olacaktır. Galibi 25 yıl varki operasyonlarından tanıyorum.. yakın geçmişte ICBTC yi 9 lara götürdü ne hikmetse kendisine hiç kimse dur demiyor..
Bu kagidada adreste yaptıkları gibi 3.15 i gösterdiler.Adese 2.24 bence yanina götürecekler.insallah zararsız çıkar ky.
Güncel Takas Metro sadece 260 Lot görünüyor
1-2 gün Kredili işlem yapanların kağıtlarını buralardan toplayıp sonra yoluna devam edecek ! Kimseyi yönlendirmek istemem ama bence hisse gideceğini çoktan belli etti ama dün Tramp bey sonra SPK firenledi ! Ama azgın bir boğayı ne kadar dizginleyebilirsinizki !! Galip beye ne kadar isyan edilse de onun sayesinde yıllardır sürünen birçok hisse eder fiyatlarına geldi , dilerim İttfh de ederini onun sayesinde bulur... Herkese bol şanslar. Y.t.degildir. Sadece kendi yorumumdur arkadaşlar.Saygılar...
Aslında SPK hakkında suç duyurusunda bulunmak lazım ! Dün sadece İttfh mı volatilite ye uğradı !! Bir Twitter ile tüm piyasa alt üst oldu ve sonra toparlanıp duruldu. Normal bir gün ve piyasada gerçekleşmediki dünkü işlemler ! Bazen anlamak gerçekten mümkün değil. Endekse ve dövize de tedbir koysunlar o zaman ! Dünyada herşey süt liman olana kadar işlemler durdurulsun ! Haksız mıyım !...
Bugünün pastası rica etsem
Grafik akşam paşlaşırım. Bugün 2.89 çok kötü bizi nerelere götürüyor göreceğiz üzücü
Ayıboğa omuz baş onyz diyip insanları sen mi sattırmıştın 2,7 den :)
Birileri üzülürken birileri sevinecek.2.83 den kaptırınca iki gün önce ben üzüldüm.spek sevindi.
Discovery cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
AYLIK FİBONACCİ DÜZELME SEVİYELERİ, 1-) 3.05 2-) 4.09 3-) 4.93 4-) 5.77 5-) 6.93 ÇANAK: 8.49
https://pbs.twimg.com/media/DamcEZjWsAA3116.jpg:large
KISA VADELİ BİLGİLER PAYLAŞMAMA KARARI ALDIM, UZUN VADELİ BİLGİLER PAYLAŞIMLAR
Saygılar
asla yatırım tavsiyesi değildir
İki gün önce piyasa kötü diye 2.83 verdim.lakin kimseden etkilendim diyemem.karar herkesi n kendi karardır.yazılan ve çizilenler doğru çıkacak diye bir kaide yok.hepsi ytd dir.
Discovery cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.