İnş.. zaten hep sabırsızlıktam ne oluyorsa oluyor...
Printable View
İnş.. zaten hep sabırsızlıktam ne oluyorsa oluyor...
5 -20-50 günlük ortalamalarının üstünde kapatması kağıt için olumlu..Bu piyasada eksi kapatmasıda normal..Az zamanı kaldığını düşünüyorum ..Özellikle haftalık grafiğe baktığımızda daha iyi anlaşılıyor..Ancak çok sığ bir hisse ve lot sayarlar.. yüklü milktarda giren varsa o sebeple gidemeyedebilir..Bilanço bu kağıtta beklentimidir bilmiyorum çünkü düzeli bir şekilde kar açıklamasına ragmen 2017 yılındaki zirvesinde bu yana sürekli aşağı gelmiş.y.t.d herkese bol kazançlar
Crdfa daki gibi adam gibi spek olsa götürür de buradakiler biraz dansöz gibi..
Bir bilançoyu görelim öncelikle
Bilançoyu görelim bir
vay vay vay bu hisseyi gazlayanlar burada yine boy göstermişler. Oralet OSMAN sizi savunmuş ve uyarmış dikkat edin diye aynı fikirdeyim, temeli sağlam hisse alın para kaybetmezsiniz biraz zaman kaybedersinizsadece
Bazı olumsuz yorumlar yazan kişilerin nick değiştirip insanların kafasını bulandırmak yerine LIDFA yı 2016 dan beri bist performansına baksın birde lidfa getirisine baksın Bu piyasada Sevgili Tınaz bey beğeniyle bilgi ve tecrubelerinden faydalanıyorum herkes bildiği işi yapsın
Bundan sonra Tınaz hoca yazmaz, sorusu olan oralet Osman a sorsun, hemen asimetrik karbon diye farklı nikle gelmiş, yeni biri daha 4.yazısında, konuya ne kadar hakim.
Dedigini ispatlamazsan şeref yoksunu birisin. Tek nikim var benim burda. Hocanin pesinde dolan sen.
Daha her yil temettu vermedigini bilmiyor.
Bu sirket bedelsiz vermez, verirse guvenim kalmaz satarim" demisti, bedelsiz verince "İyi oldu, sirket icin olumlu bir olay" diye kivirdi. Eski yazilari duruyor. O zaman HISIM nikiyle yaziyordu. Kandirmayin insanlari, aptal yerine koymayin.
Yukarıya yazolanları aynen sana iade ediyorum Ayrıca senin seviyene inipte yorum yazmayacam
Adam 4 kez nakit kar payı, artı % 50 bedelsiz verdi dedi.Bu mudur yanlışı
Armos kardeş , bu topiğe 1-2 gündür dadanıp da, saygısızca ,ukalaca ,çok bilmiş şekilde, hissenin yatırımcılarına saldıran bu kişilerden ben de çok rahatsızım. Topiğin havasını bozdular. Ne amaçla geldiklerini bilmiyorum ,ama ,zaman onların haksız çıkacaklarını gösterecektir. Biz , adabımızı bozmayalım. Bırakalım, onlar kendi bildiği doğrularda yatırım yaparak sonuçlarını görsünler.
[QUOTE=By Akıl;3648027]Armos kardeş , bu topiğe 1-2 gündür dadanıp da, saygısızca ,ukalaca ,çok bilmiş şekilde, hissenin yatırımcılarına saldıran bu kişilerden ben de çok rahatsızım. Topiğin havasını bozdular. Ne amaçla geldiklerini bilmiyorum ,ama ,zaman onların haksız çıkacaklarını gösterecektir. Biz , adabımızı bozmayalım. Bırakalım, onlar kendi bildiği doğrularda yatırım yaparak sonuçlarını görsünler.[/Q
Kesinlikle size katılıyorum bir süre yazmayacam zamanı gelince yazarım
An itibariyle Vakıf finans %12 pirimli , ki bizim hisse ondan çok daha iyi rasyolara sahip.
Topige yeni dadanmis falan degilim.. Kim kac yazi yazmis burda var.
https://www.hisse.net/topluluk/misc....hoposted&t=226
Cogunuz yokken de ben yaziyodum burda.
Ayrica hala yalan yaziyorsun @armos.
4 kez nakit kar payi verdi demedi. Hic boş gecmeden her yil temettu verdi dedi.
5 lotla 10 lotla kapanışta 2.22 yi yakan çakal çok beklersin..
Bu gün , k.y. den, alış yönünde talep gelmedi. Büyükler de , hisseyi ellemeyince , böyle uyuz uyuz kaldı. Her ne kadar hisseyi uyuyor gibi gösterseler de , bunun geçiçi olduğunu düşünüyor ,şahlanacağı günü bekliyorum. Bu arada, bir kaç gün önce , hisse 2,28 TL. iken 32.000 adet olan hissemin , 14.000 adedini satarak başka bir hisseye girmiştim. Girdiğim hisse yükselir de, bu ayni kalırsa ,sattığım hisseleri geri almayı düşünüyorum.
Tahta iyice boşaldı ..15 bin lot ile 2.30 u yakabiliyorsun ..alt da aynı
sermaye 45 özsermaye 163 piyasa değeri 97 milyon .fiyatı 2.16 defter değeri 3.67 .Batık olsaydı şimdi 10 lira civarı olurdu.Borsada adalet mantık aramam ama eninde sonunda birileri bunu keşfedecektir.ytd(Safir avm de ki gayrimenkulleri altın değerinde olduğunu düşünüyorum.ytd
Blanco da gelmiş yaklaşık 7557 000 tl kâr. Ikıncı çeyrek iyi geçmemiş gibi ilk 3 aydaki kâr rakamı kadar...ytd
Patinaj çekmesinin nedeni demek ki bilançoymuş..
Nerelerdesiniz Lidfacilar? Oyle bir iki gün buraya dadanıp kacmak var mıydı? Noldu bilancoyu mu begenmediniz? Üstadınız yillik 30 mn net kar bekliyordu 2019 icin, yukarida yazisi var bakalim tutacak mi?
@by akıl, hisseyi o kadar övdün övdün, Lidfa almayanlari akilsizlikla sucladin şimdi kendin mi satip gittin yoksa?
Bardak da kavanoz da kırılır da yerine yenisi de konur da sorun değil. Gönüller kırılmasın yeter ki. :) Yalan yanlış bilgilerle küçük yatırımcı kandırılmasın, zarar ettirilmesin kendileri 3 kuruş para kazanıcak diye birileri tarafından.
Lidfa da gitsin artık çok oyalandı diyecem ama bilanço fena. Takipteki alacaklar çok artmış. Tahsilatta epey sıkıntı çıkmış.
Kaç kez gelip bizleri uyardınız,çok kez de tred imkanı verdi.Temettü beklentisiyle takip ediyorduk bu bilançoyla o hayallerde suya düştü.
Şu tahtada ne yapmaya çalıştıklarını anlayamadım arkadas..İzliyorum derinlikli saçma sapan alım ve satımlar ..Robot mu vardır nedir tahtayı *** ediyor
Crdfa yüzde 50 yaptığı halde şu an 1.49 yaktı ..Endekse rağmen geri salsa bile toparlıyor ..Bu bırak endeks yukarı yaparken yukarı gitmeyi daha da geri geliyor ..
iki yıldan beri alır satarım gerçi bir süre ara vermiştim yeniden aldım,şunu söyleyebilirim 2.12 altında mal vermiyorlar, üstünde almaya çalışan istediği kadar alabilirsin diyorlar bence tahta sahibinin maliyeti 2.00 seviyelerde ondan dolayı kendince bir yol belirlemiş,artık toplanıyor mu-dağıtılıyor mu siz belirleyin
Bu gün 17.30 da hisse birden hareketlendi. Sebebi , bu gün saat 17.30 da gelen KAP haberine göre , Denge Varlık Yönetimi a.ş. yi 20 Milyon peşin parayla alarak, finansal duran varlık edinmişler.......Iyi bir gelişme tabii. Artık, bu yeni şirketten gelebilecek, olası karlar, Lidfa nın hanesine yazılacak. Tınaz bey den bir değerlendirme bekliyorum. Oralet , falan istemiyorum.
Ohhhh ne güzel. Destek Varlık'ı almışlardı zaten. Geçen yıl kurdukları Denge Varlık'a da izin çıkmış, 20 mn papel de oraya gitti.
Destek
Denge
Seneye de Demre Varlık'ı kurarlar. :evil:
Paralar Varlık kuruluşlarına akıyooorrrrr, ky ardından bakıyorrrrrr ama net kar hiç artmıyorrrrr. Ne iş bu acaba? :notr:
Sanırım buradada eksik olan bir seyler var burayada 1 kuş resmi çizelim ....
Hissede, 1.237.492 adet işlem olmuş , fiyatı %4,35 artmış, ve 2,40 TL. olmuş. Öyleyken, ne bir yorum var ne de hisseye ilgi var.
İlginç bir his burada birşeyler oluyor yada olaçak.
Bugün işyatırım gelmiş tahtaya,haydi hayırlısı.defter değerine göre ucuz kalmış.
Lidfa çok can yakmış devre kesmesine rağmen bir tane yorum yok.
Yatırımcısına güven vermeyen bir hisse...ytd
Son zamanlar da cosmus ama ne diyelim kereviz aldik 1 ayda zar zor %9 net aldik onu alacagima 2.26 den seni alaydim net %35 alacaktim hissede de kimse yok Al sat tut tavsiyesi degildir
4 banka t.alacaklarını çok ucuza satmış,,,kim aldı acaba?
46 milyar bi satılırsa var ya.......