http://share.matriksdata.com/share.a...02061950564280
Printable View
Gedik Batırım💩💩, kim için işlem yapıyor acaba😡😡
Hisse düşeni kırmış ve kırdığı yere bugün tekrar dokundu. Ben o yüzden rahatım ve korku salanlara kulak asmayın.
https://www.isyatirim.com.tr/tr-tr/a...r/default.aspx
Perakende Ticaret sektöründeki bazı şirketlerin
SATIŞLARINA GÖRE OLUŞAN GÜNCEL FİRMA DEĞERİ ORANLARI
FD / SATIŞLAR
KIPA 2.5
BMEKS 1.8
MAVI 1.6
CRFSA 1.1
VAKKO 1.1
BIMAS 0.8
ADESE 0.6
MGROS 0.5
BIZIM 0.2
satışlarına oranla oluşan güncel firma değeri açısından bu uyuz eşşek sektördeki en yakın rakibinden 2.5 kat ucuz fiyatlanıyor
net kar marjları farklı olabilir ayrıca incelemek gerekir fakat yine de arkası sağlam bir şirketin satışlarına göre bu kadar iskontolu işlem görmesi anlaşılır değil
Halka arz öncesi mağaza sayısı 109... Bugün 162...
Halka arz öncesi satış alanı büyüklüğü 91.052 m2... Bugün 163.942 m2
Halka arz öncesi 2010 satış gelirleri 1.2 milyar.... 2016 satış gelirleri 2.8 milyar
Göründüğü üzere ciroda bir sıkıntı yok. Tek problem kar edememe... Bunun da senelik ortalama %7-8 büyümeden kaynaklı olduğunu düşünüyorum...
İllaki hasatın toplanacağı zaman da gelecektir...
Bol kazançlar...
geçen haftanın pastalarına bakarsanız 8.20 tl üstünde gedik yatırım agresiff alım yapmıştı .. bunlara 8,20-8,40 arası sattıktan hemen sonra bir anda fiyat çakılmaya başladı .. halbuki aktiften alan aktiften satanın 3-4 katı olmasına ragmen bu hissede nasıl oluyorsa anında dşüş yaşanabiliyor.
neyse gediğin bunca alımı sonrası fiyat bir anda döndü ve dün sonunda gediği stoplatmışlar .. sen hayırdır hacı demişler resmen .. % 10 zarar resmen bu kadar işlem sonucu ..
bir daha bulaşamaz o kişi veya kişiler kimse gedikte ..
Geçen hafta
8,325 fiyat ortalaması ile 150 000 lot net alımı var bir günde
8,25 fiyat ortalamasında 50 000 lot net alımı var başka bir günde ..
diğer günlere bakmadım ama başka günlerde de vardı agresif alımları.. işte dün bu alımların tamamı stoplandı .. 7,50 de ..
yazık cidden yazık .. adamlar işte bu kadar takip ediyor olayı.
Neden zarar etsin. Bir cep satıyor diğer cep alıyor. Amaç küçük yatırımcıyı panikletmek. Belki o parayla kipa alıp sattı ve tekrar gelecek.
bende yorum morum kalmadı artık...AMK...
sayın yuceln siz ne dusunuyorsunuz...
bugun yine bızım in yatırıcımcı ilişkilerine mail atacağım...Bakalılm cevap verecekler mi?
migros iki mağaza açiyor kapa haber gönderiyor. BIZIM ki salağa yatıyor
şok halka arz edeceğiz diyorlar.
halka açık aynı sektördeki şirket dibin dibinde
ilginç ytd
Kusura bakmayın sizlerden özür diliyorum ama bu şeref yoksunlarının taa...
Bu kadar haysiyetsiz bi hisse görmedim daha 4 aydır bu hissedeyim 5 senedir borsadayım buna lanet okuduğum kadar hic bi hisseye okumadım
Maliyeti yüksek olanlara Allah sabır versin
Aynen Bende ters köşe oldum. Benim maliyetim 7.72 Gün içi kafa çıkışı yapıp altında işlem yapıyorlar. Nereye kadar 8.40 'a çıkana kadar olan işlem hacmine bakın. Şu anda 7.49 a gelene kadarki işlem hacmine bakın. Herşey tuhaf işliyor. Son çırpınışlar. Ben bölündüğnde aldım Bekleyeceğim bunlar son çırpınışlar.
ÜLKER KEREVITAS GÖZDE UFUK BIZIM hepsinin son 10 yılllık grafiklerine bakın olan bi BIZIME olmuş adamlar geri alım yapmak için iyice dibe indirmiş
Batirimci iliskilerinden cevap geldi...bir de soyle baslamis utanmadan sizin daha önceki maillerinizi de cevapladigimiz gibi (yani o kadar cok mail atmisim ki taniyoruz artik yeter gibi) kapa aciklanmamis hicbir bildirimimiz yoktur hisse fiyatlarimiz piyasa kosullarinca belirlenmektedir.hisse geri alim programimiz gerek goruldugunde devam edilecektir.(suanda gerek duymuyorlar)...bende cevaben bence hepiniz istifa etmelisiniz bizim bakkal amca sizden daha iyi yonetir bu sirketi dedim...herhalde bana inat yari 6 nin altina dusururler...duserse kusura bakmayin arkadaslar benim yuzumdendir...delirttiler beni...
Bende Çok inandım iddialı sözler söyledim sıranın bizim'e geldiğini. Kaç yıldırda takibimde bir kağıt Yanıldım.
Şu anda yine 23 Ocakta yaptığı Sert çıkış 7.49 - 7.50 ' ye geri getirdiler.. Yarın İnşallah yine aynı hareketi. yapar. Bunu altını teat ederse 7 tl yi görürüz. Sabahki ilk işlem hareketi çok önemli...
Arkadaşlar bugün hızlı takasta duce alışta citibank satıştaydı burdaki pastada duce satmış gözüküyor farklılık Ne?
Arkadaşlar bir şey soracağım?
Bu gün iş yatırım hesabımdan alış satış yaptım 11.500 adet yalnız bugünkü işlemlerde gözükmüyor!
iş yatırımda sistemde sıkıntı var hocam bende virman çektim daha doğrusu çekemedim sistemde sıkıntı var dediler yarın deniyecekler yatırım hesabından hesap hareketlerine gir orda görürsün hocam bende gözüküyo sistemde sıkıntı var ben başka hisse sattım sonra yenisini aldım 2 gündür eski hisse bakiyem gözüküyo fazla para
Ben işlemlerim gözükmüyor derken
Günlük pastada iş yatırımın adı geçmiyor demek istemiştim
gunaydın ortaklar...
Yine aynı hikayeyi yapıyorlar...Allah bunları bildiği gibi yapsın...
Ülker Grubu bu firmayı birine satar kurtulur diye düşünüyorum. Mevcut haliyle kar etmesi kolay gözükmüyor.
Ne anasının gözü bu çakallar... Satma düşünceleri varsa bile bu haliyle satar mı.!? Halka arz da nasıl allayıp pullayıp makyajladılar ise satmadan önce de bu şekilde yapmaları lazım.. Bunun içinde bir kaç sene düzenli kar açıklamaları lazım..
Demek ki şu an satma gibi düşünceleri yok..
Yine düşüş ve yine en önde giden sal o.c sal istediğin kadar sal kendini aşağı
Sanırım Yıl Sonu Bilançosunu fiyatlıyorlar. Bilanço açıklanmadan rahat yok..
Nerde Tepki gelirse ordan yeni çıkışta olabilir.
Bilenler buraya yazmıyor. Yazanlar ya işi bilmeyen ya da aracı kurum elemanları. Bu kadar yazı yazan için de terse kalmayan ve terse getirmek için gayret eden çok. O yüzden burayı kaale almayınız.
O yüzden burda kendinden menkul kişilere itibar etmeyin. Onlar kendini bilir.
sinirler gergin hepimizin,sakin arkadaşlar,
catarmurat kardes burası,ortak paydada bulusan kişilerin kendi capında bilgilerini paylastığı zaman zaman sitemlerini paylastığı bir forum sitesi...Herkesin kendi fikri kararları vardır.Gunahı ile sevabı ile kendisine aittir.
yani bazen oyle bir sitem ediyorum ki,10 gün ceza yediğim oluyor...:):) kufur etmekten...
Tabi kendi dusen ağlamamalı aslında ama malesef buda benim tercihim oldu,3 gun once 9 dan once satmam diye bagırıyordum simdi keske 8 den vereydim diyorum.Borsa boyle malesef....:( :( inatlasmamak gerekiyor.Bağlanmamak lazım....ama butun bu kararlar beni baglar...