Peki neden cıkan borsada bır aydır ısrarla tutuyorlar kağıdı?
Printable View
Bunların yaptığına akıl sor ermez arkadaş.
Aynı senaryo, Gözde 5.80 iken, aynı oyunlar oynandı, şok halka açılacak, kümaş satılacak filanca şirket satılacak, satılacak, satılacak... uyardım gözdedekileri, bakın tektu da da benzer oyun oynanadı dikkatli olun dedim. Hitit isimli zepeveng ten bir fırça yedim, bu tektu mu diye, kısa zamanda nerdeyse 2 liraya kadar verdiler, şimdi 2.50. Hitit zepevengi piyasada yok kaç aydır.
İmkb 30 a alsalar bu kağıt gitmez uyuz eşşek
sn gundayad günaydın
Gözde şok halka arzı kümaş satışı beklentisi ile 1,8 li fiyatlardan sizin bahsettiğiniz 5,8 - 6 lı fiyatlara geldi
önce beklentininin olumsuzluğu (halka arzın ilk anda başarısızlığı) orada patronun ayak oyunları, ardından beklenti gerçekleşti bitti ile geri geldi..
o dönem aranızda geçen konuşmaları bilmiyorum umarım yıllar sonra bu yazımıda bana fırça attı olarak yorumlamazsınız.
Tektu ya gelecek olursak bu özsermaye bu arsalar alaçatıdaki otel ve 65 villa varoldukça benim hep bir umudum olacak.
(Züğürt tesellisi benimki bana bakmayın)
açıklama yapıldığı ilk anda da söyledim o villaları tanesi 1,5 milyon € 'ya satamaz diye;
ancak o villalar bahsi geçen rakamın yarısına bile satılsa yani yuvarlayalım 1 milyon dolara satılsa 65 milyon dolar eder. an itibarı ile tektu piyasa değeri 37 milyon dolar
alaçatı arsa iken 2005 yılında 3 liralarda 2007 de 4-5 liralarda işlem görmüş (alaçatı otel yok- 65 villa yok)
ha hisseye yansımadıktan sonra yemişim villasını yemişim otelini diyebilirsiniz haklısınız.
bir gün patronun istemeye istemeye aldığı bedellideki lotları vermek için bile olsa!! çok iyi yerlere geleceğine inanıyorum. Ha ömür yeter biz görürüz görmeyiz Allah bilir
Enseyi fazlada karartmamak lazım
Öz kaynak 880 borcunda az olduğunu düşünüyorum diğer firmalara göre burda patronun hareketi önemli bedellid n gelen 55 milyonun yönü
Cümleten herkese bol kazançlar sattıklarımı tekrar aldım hayırlı olur inşallah.
Patroniçe adamın kenarı sabah ki 09:55 deki kademelerini gören de uçuracaksın sanıyor.Avanelerinle yapabildiklerini yap.Satan senin gibi olsun
Hitit iti'nin yorumlarını bilmeden yorum yapmanız yanlış. O kadar kendinden emin, günde sayfalarca yazan kişi, aylardır kayıp. Bir daha aynı isimle ortaya çıkacağını sanmam.
İki kağıdın ortak özelliği, ky yı gaza getirilme şekli, önce tektu sonra gözde. Ben yaşadığım olayı anlattım.
Umudum olduğundan çok, elimde patladığı için 18 yıldır tektu dayım.
Tektu 28 den halka açıldı diye hatırlıyorum, 70 leri gördü, 35 den girdim, 15 e düştü, bölündü, 4 den 40 a geldi, düşerken çoğunluğu 32 den sattım, 13 e (tekrar) bölündü, sermaya azaltı, 2007 gibi 5,5 lara denk geliyor, o günlerde 20-25 lira olacak söylentisi yayıldı. şu an 80 kuruş. 2007 den beri 11 yılda geldiği yer burası.
saygı ve sevgilerimle
tüm ky ortaklara bolşans diliyorum
Günaydın;
azda olsa bu ülkede güzel şeylerde oluyor
SPK, Rhea Girişim'in zarara uğratılmasında sorumluluğu bulunan Onur Takmak hakkında suç duyurusunda bulundu
SPK, yürütülen incelemeler sonucunda Anel Elekrik, Anel Telekom ve aralarında Rıdvan Çelikel, Avniye Mukaddes Çelikel, Mahir Kerem Çelikel ve Merve Şirin Çelikel'in bulunduğu 5 kişi hakkında para cezası kararı aldı
umarım SPK sol fırıldakçı, sağ fırıldakçı vede badem fırldakçı ayrımı yapmıyordur :) rıdvan sol fırıldakçıdır.
83 mamadali amca 83
Bu kadar enayinin toplaştığı yerde kağıt hiç bir yere gitmez
Gyo kurmak için başvurdular .ortaklara ayrılma hakkı tanıyacaklar.Ayrılma hakkı fiyatını düşük tutmak için fiyatı yükseltmiyo olabilirlermi.
Bakın kağıt biraz yukarı hareketlensin yatırımcı dostu ayağı ile teknik bilgiler, yukarı giden grafikler paylaşan bir sürü ****** dolacak forum.
kasım ın ortasına kadar yatay aşağı,3.çeyrek açıklanır yukarı zorlamaya başlar diye düşünüyorum,her sene aynı şeyi yapıyorda,bu senede öyle yaparmıki,sonra gelsin gazlayanlar,ensonda ver ky eline ağlaşmalar
Evet zarar büyür
Eğer bedelliden gelen para İle ilişkili taraf alacaklar ile finasal borçları temizleselerdi şirket böyle zarar etmeyecekti...
Ama önce ilişkili tarafa aktardıkları paralar ve sonra kendilerine ait gayrşmenkul sektörünün içinde bulunduğu durumdan dolayı uzun süre fayda sağlsnılmayacak hantal gayrimenkull varlıkları tektu ya aldırarak tektu nun nakitini kendilerine aktarmış oldular.
Sonuç olarak halka açık şirket zarar edecek,
Kendiletide tektu nun limitinden fayda sağlamış olacaklar..
Zamanında tektu nun parçacıkları ilişkili taraf şirketlerde bloke edilmeseydi, belki bedelli sermaye artışına Nike gerek kalmayacaktı. Veya daha küçük oranda bir bedelli sermaye artışıyla halka açık şirketin bütün borçları temizlenirdi
evet haklısında,zaten 6 aylıklarda bu görüldü,9 aylıklarda turizmler esas kar eden zamanları,
9 aylık karından zararın bir kısmını finanse ederler, bunu bu ******lar kullanır diye düşünüyorum
zarar eden bir çok firmada bu olmuştur.bildiğiniz gibi bunun sahipleri puşt
Bugun 85 direncine kadar gelir gibi görünüyor
Bu tektu bu saatten sonra alayına gider