6.26 alis yaklasik 7,95 satis
Printable View
Ekranımda kar yazıyor ama benim de maliyet yükseklerde!! Buralardan verecek hissem yok.. Daha önce de yazmıştım. İnat tarlasında s.. Otu bitermiş. Ama kimin tarlasında biter belli olmaz..
mardin, ünye, adana çimetolar %10 dan fazla yukarıda..
nuhu ırgalamıyor.
çünkü biz pamuk ticareti yapıyoruz galiba....:kahkah:
yahu bu nuh çimento ayakkabımı üretiyor nedir çimentolar uçuyor buna neden uğramamış halbuki en güçlüsü bu
Yahu gidenler Mardin ve adana ciemnto grup hisseleri onlarda Suriye de yapılacak yerleşim yerleri için primleniyorlar bence. Y.T.D
Kötü piyasada iyi gidiyoruz, temel kural herşey gün gelir değerini bulur. Ne demiştik arkasından bakmak isteyen buralardan versin :)
İyiyiz iyi, fırtınayı en az hasarla atlatıyoruz. 9 aylık bilanço iyi gelecek gibi.
Allah ordumuzu muzaffer eylesin, inşallah en kısa sürede sonuç alınır.
Forum yine sessizleşti, ne yaptınız satıp çıktınızmı yoksa.
Çimento sektörünün maküs talihi değişti diye düşünüyorum.
Artık güneş açtı gibi.
Buradayız.sessizce izliyoruz.9 üstü bekliyorum.yoksa çoktan geri dönerdi.en ucuz çimento şirketlerinden biri.yatirim tavsiyesi değildir.
9.18 oldu.....:agla:
NUH'un kıymetini anlıyorlar.....:(
5 altına düşmedi ki bir güzel mallanalım...:vk:
gitti fırsat.... be yaaaa! :vk:
Hisse 6 dayken de söyledik.. 7 den de 8 den de alınır.. 3 e 5 e bakmıycaksın. Yeterki hareket olsun hissede.. Hacim artışı ve hareket var.. Bereket de olur inş..
şimdi bu kadar hareket yapti
harbiden merak ediyorum 9.50 den sazan gibi atlayanlar oldumu bu hisseye.
9.50 civarlarından atlayanlara sazan dediğime bakmayın bence çok akıllı yaratıklar.
armudun iyisini biliyorlar. aferim onlara.:)
Ben halen aynı yerdeyim 11 tl altından her yerden mal kaybeder yapıcı.
ne zaman 11 üstüne çeker milleten mal gelmeye başlar
milletten mal geldimi gerisi kolay pehh
Ne zaman reis verir malları bu tahta gider yoksa kuru pırasa 9.50 gören kağıt 8.60 mı kapar.
aradaki marjlara oynacak oynaklık olsa ne işimiz var nuhda gider garantide viopta çarpılır dururuz.
6 liralarda yalvardık millete bu fiyatlar kaçmaz diye ama forumda sinek avlıyorduk pek sesimizi duyuramadık, şimdi hareketi görenler kesin atlamışlardır, bizim ky dipten almaz yükselene atlar, ama 9 lardan alanlarda rahat olsunlar, bazı arkadaşlarımızın maliyetine bile gelmedik daha. Yolumuz uzun ve dikenli, sabırlı olmak şart, en kötü her yıl düzenli temettü alırsınız, sonuçta bir masa iki sandalye şirketi değil, koskoca Nuh Çimento.
Akinonyalı dedemin bir lafı vardır. Gündemin taaa.
Oyundayken elini saymıyacaksın.
Bu hareketleri kapanışta yap!! Yoksa sabah çıkar akşama kadr sal..
ne sopa yedik, bir sopa yedik, güzel sopa yedik......:oleyo:
Daha birkaç ay önce 6,x larda süründüğümüzü düşünürsek halimize şükretmeliyiz, ama yinede o çift haneler gelecek, relax 😀
sn.teamsah bedavadan ucuz galiba :)
nerde beleş oraya yerleş :)
Ytd.
bu sefer de minnak bir destek 4.97'den be yaaa! :yes:
ortalık tozduman.
bugün yapılacağı söylenen tanıtım toplantısı hakkında bir duyumu olan var mı?
Istikamet zirve...
Yeter çektiklerimiz.