Teknik, analiz vs hepsi hikaye bana göre... tek gerçek arkadaşın yazdığı gibi
Printable View
9.ay vadelisi spotun altında işlem görüyür...
Dün en iyi satıcı GCM 4978
en alıcı Diğer 2038 neden altında işlem gördüğünü anladınız mı?
Adam eline/elinize göre hareket çiziyor.
öpmeye başladılar mı
Bist'te önemli bir hareket yokken Pegasus 71.40 ardindan 67.75 e inip sonra 70.90 da kapatması nedir.Hemde iyi hacimle.Birileri bir hareket başlatacak Hisseden ky yi ya çıkarmak yada hisseye dahil mi etmek istiyor,anlamadım.ytd
Endeks 2013 fiyatlarındayken ve diğer hisselerin hali ortadayken 70TLden Pegasus almak cidden büyük cesaret. Hadi aldın diyelim %1 düşse insan kendini kaybeder acaba düzeltme mi geliyor diye.
Düzeltme gelirse aşağısı derin bir ucurum
Bu şekilde düzeltme gelmemesi gerekir. Bu gün aşağı yapmasına rağmen göstere göstere aldılar.
Adam tavana çeker. Alıcı gelir. Biraz mal boşaltır. Tabana doğru derken tekrar tavana yakın sonra taban olur gelene gidene verir seri şekilde 2. tabandan toplarsa yine yukarılar aşağılar vs vs.
Bu kağıt almak için tehlikeli satmak içinde tehlikeli...Ali baba'da para çok kağıt toplu istediği gibi götürebilir. Haber kullanabilir. Bedelsiz, temettü vs. Çok toplu kağıt yoksa başka türlü satamazlar...Hem niye satsınlar ki. Satmaları için bir gerekçe lazım.
Minareyi çalan kılıfı hazırlar.
Bu arada emeklilik fonları satmış galiba.
Bence bu saatten sonra uzak durulması gerekir. Alsan satarlar satsan alırlar. Adamlar kabak gibi gelini görüyorlar.
Yatırım tavsiyesi değildir. Lütfen bu yazıya göre yatırım yapmayın.
Bugün alan/satanlar
https://i.hizliresim.com/1p7Op1.jpg
Diğer alıcı 32.391
Diğer satıcı 138.364
Mal döndürüyorlar...Dün satıcı Aktı, alıcı Garan ve TEB ti ... Bugün satıcı tarafına geçmişler. Çözmek zor.
Katılıyorum
23 TL maliyetli 13500 adet pegasus hissemi pazartesi günü özel sebeplerle 70 TL fiyattan sattım, yabancılar kapış kapış aldı. Asıl hedefim 74-75 TL civarından vermekti, olmadı. Fiyatın çok daha yüksekleri (84-85) göreceğini düşünüyorum.
Bakalım ky elinde mal çok mu taban yaptığında anlarız. Şuan yazan çizen çok az...
Kapanışa doğru dikkat etmekte fayda var. Eğer endeks yükselişi devam ederse pgsus da satışlar gelebilir.
Pgsusun bu hali nedir. 66.30 60 dk destek.Kirilirsa sıkıntı buyuk
Pasta atabilecek var mı şimdiden teşekkürler.
SNE-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
https://i.hizliresim.com/QPzd03.jpg
diğer alıcı 228k satıcı 92 K
Bugün 60 dk ta 66.30 desteği korundu.Eger kirilsaydi.58.50 ye yolculuk görünüyordu.Yatirim tafsiyesi değildir.
Gün sonu pasta atabilecek olan var mı alışlar 1 saatte iyi gibiydi
5 dakikada gömen teb, hani şu 119 lira fiyat hedefi veren kurum var ya, o işte..
Son dakika olan olayın yanlış emir olma ihtimali var arkadaşlar...
Bakın ihtimal diyorum...
Vadelisi bu durumu teyir ediyor sanki...
İzleyelim...
Citigroup hedef fiyatı 65.9 dan 88.1 çıkarttı.Ama ne zaman citigroup hedef vermişse tersi oluyor,yatırım tafsiyesi degildir
Pasta atabilecek olan var mı teşekkürler.
Bence bu işlem şortta kalan GCM için yapıldı...Hikaye okumasınlar...
Alış
MERY 270K oldu..
satış
Teb 109k'ya düştü..
https://i.hizliresim.com/AO82dz.jpg
Diğer +3300 -268.000
Sağol kardeşim Allah razı olsun, inşallah daha fazlası sizlerin olur, halen dahi erken sattığımı düşünüyorum, ama özel sebepler doğdu maalesef. Nasip bu kadarmış çok şükür diyerek verdik malları yabancılara. Öncesinde Satsam korkup tekrar alamazdım. Gideceğine emin olduğum halde şu an bu fiyatlardan asla almam. Hatta Haziran ayında pegasus 38 TL olmuşken bile fiyat çok şişti diyip 13.06 TL den THY almıştım.
Mi 9T cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Su an itibariyle 67.50 60 dakikalık ta önemli destek.
69.70 ile 67.50 arasına sıkıştı.ve bant daraliyor.Yukari veya aşağı hareket olası gibi.ytd
Pasta atabilecek olan var mı satıcı tarafı kim
https://i.hizliresim.com/r0X8am.jpg
DiğerAlıcı +98k
DiğerSatıcı -67k
67.50 min kırılması önemliydi,iyi olmadı ytd
Bundan sonra orası burası kırıldı flan hikaye. Alıcı olursa satarlar. Satıcı olursa alırlar. Arada biçerler devamlı.
MI MAX 2 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Alıcı veya satıcı olmada teknik önemlidir.Hikaye degildir