Yaklaşıyor yaklaşmakta olan .....
Printable View
Yaklaşıyor yaklaşmakta olan .....
5,50 ilk maliyetim yaklaşık45000 zararım var senin gibi senedi alanı da aldıranı da rapor yayınlayanı da kap a yalan haber pompalayanı da 120 milyonluk ihale kazanmış yok şirketin adı değişecekmiş vs vs madem çok kıymetli de takasa neden tarihi dip fiyattan 20 milyon mal indirdiniz lanet gelsin yalancı sahtekar üçkağıtçılar lafa gelince mangalda kül bırakmayan takkeci takımından kime fayda gelmiş ki bize gelsin kendim ettim kendim buldum sattım diye söylemiyorum er geç batmaya mahkum bu tür art niyetli patron şirketleri benim üç kuruşumu bitirdiniz sebep olan herkes umarım aynısını yaşar burası ağlama yeri değil doğru bizde çömez değiliz ancak her haber öncesi malı topla haberle %20-30 aşağı ver her haberi satış fırsatı yap mış miş kap agönderdiğin haber yalan çıksın kime güveneceğimizi şaşırdık bu gözler 52 trilyon kar getiriren goldaşın batışını gördü üç beş aya
tüm bist için saçma sapan robotlar çalışıyor ve bizlerin para kazanması imkansız oldu artık pozisyonun ne ise hep tersi oluyor temel teknik haber vs hiç önemi yok en iyisi kalan üç kuruşu çekip kurtulmak yeni girmeye niyetlenenlere nacizane tavsiyem gidin paranızı kendiniz yiyin başkalarına yedirmeyiin
İhaleye imza atamadığı için eleniyor tobo görüntüsü verip millete malı yığıyor.
Twitter da herkes ahaaa işte tobo var %100 kar yapıcam tam kek bir hisse buldum zaten önceden fiyatlanmış diye goygoycular çıkıyor piyasaya millet hisseyi aldıktan sonra satış fırsatı vermeden aşağıya basıyorlar hisseyi, sonra goygoycular da stop olduk sizde olsaydınız diyor.
Elinde saçma sapan bir iki iş kalmış, milyon dolarlık işe imza atmıyor o.ç
Taşeronu kaldırdıklarından sonra işte alamıyor vereceği 1 kuruş (yazıyla bir kuruş) temettüsü var hepi topu.
Umarım batarsınızda bir kuru ekmeğe muhtaç olursunuz.
Bizim menkul değerlerin 2.5 aylık süreçte takasını 10.500 bin lottan 20.500 bin lota çıkarmasını nasıl değerlendirmek gerek arkadaşlar? Saygılar.
onlar satın alınma değil satılması/teminat gösterilmesi için patronun şirketteki kendi payları.
ufak bir düzeltme sadece kendisi değil cümbür cemaat bütün hisselerini borsada işlem görülebilir hale getirdiler. 1-2 sayfa geride kap haberleri mevcut.
Yukarı doğru patlamaya hazır gibi ama ya nasip.Saygılar
1 kuruş bile olmayan temettüyü son güne kadar öde(ye)meyen bir şirkete sahip. faiz e yatırsaydınız para lazım. hatta temettüyü alın bir tarafınıza sokun diyesim var da neyse. bu dünyada işiniz iş ama bunun acısı inşallah bir gün çıkar. çoluğunuzdan çocuğunuzdan çıksın inşallah.
Bugünkü temettuler :
https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...eb81c5b633.jpg
KAP : BORSA ISTANBUL
Yabancı yatırımcıların Pay Piyasası ve Piyasa Öncesi İşlem Platformunda gerçekleştirdiği 2018 yılı Aralık ayına ilişkin işlemler ekteki tabloda yer almaktadır.
https://i.hizliresim.com/P1kWlb.jpg
Hisse iyice yataya bağladı iyice sıkıştı. Bakalım neler yapacak? Stop 1,90-1,76 TL. Hedefler: 2,23-2,47-2,69-2,94-3,31 TL...
Lenovo P2a42 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
hocam ağzından bal damlıyor endeks 250.000 olunca gider anca...
SM-A310F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Hayırlısı borsa sabır işidir. 6 TL lerden buraya geldi. Hisse düşükken alınmalı... Zaten diplerde. Buralardan alan kolay kolay kaybetmez. İllaki bunun da sırası gelecek...
inşallah hocam hayırlısı bekleyelim görelim...
SM-A310F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Kapanisi, günlerdir bir türlü kapanış yapamadığı 2,03 TL uzerinde 2,04 TL yaptı ve 2,07 TL yi gördü. İnşallah yarın ve sonraki günlerde daha yukarılara çıkar... Bekliyoruz[emoji41][emoji41][emoji41]
hadi biz zamanında bir yanlışlık yaptık bu saçma şirkete bulaştık. şu bulunduğumuz ortamda şu şirketten hala bir medet uman "aaa çok düşmüş kesin buradan bir tepki gelir bende vur kaç yaparım" diye düşünenler var resmen içler acısı. taşeron kalkmış. ne bir ihale ne bir haber. 5 milyon ile bir şirkete ortak oldu. sattığı hisse adedi neredeyse bunun kaç katı ve çarpı fiyat. hey yavrum hey. 2 masa 1 sandalye şirket kur. hükümete yanaş. taşeron adı altında milleti soy. taşeron olayı bitince ya biz varya bir şirkete ortak olucaz fiyatımızda 5,10 da gerçekleşecek. gedik yatırım sende oradan bu hisse 10 lira olacak diye haber yap. 2 masa 1 sandalye 1 de binamız var onuda sattık zaten hazır krizde geliyor. bütün hisseleri satalım (ki hemen hemen hepsi merkezi kayıt kuruluşuna başvurulmuş vaziyette) naparlarsa yapsınlar.
bütün bu anlattıklarım ortadayken, bir dünya hisse ucuz bir şekilde beklerken. gelipte bu 2 masa 1 sandalye şirketin hissesini almak. bilemedim.
doğruluğundan emin olamadığım yandaşlarıda var galiba bunların ne zaman hisse pazarlıcak olsa heryerde uçacak kaçacak haberleri paylaşılıyo. 3,80 dip alın bir daha bu fiyatlardan bulamazsınız lafları ardından kimsenin satmasına izin vermeden 2,70. bu sefer uçuyoruz hisse 3 lira hedef 5 lira derken hisse 2 lira. yok yok bu sefer kesin uçacağız sıkı tutunun hisse 2,80 derken 1,60. şaka değil bu sefer kesin 2,10 görsün hisse 4 lira olacak alın. ya biz stop olmuştuk sen niye olmadın diyecekler.
neyse
benimkisi ben yandım siz yanmayın tavsiyesidir. zamanında saçma bir şekilde bulaştık kimsenin aklıyla hisse alıp satmadım kimsede bana akguv al demedi. ben sadece bu hissede bulunduğum dönem boyunca yapılanları yazdım.
cayır cayır üretim yapıp endeksin düşmesiyle dibin de dibinden işlem gören en azından garanti hisseler varken bu ne idüğü belirsiz o.ç.larına bulaşmayın. yatırım tavsiyesi değildir zaten bu o.ç. hissesini almak bir yatırım değildir.
Hisseyi en tepeden alırsan yada düşüşe geçmişken alırsan hissenin suçu ne bu hisse çok iyi yerlere gidecek.2.12 düşeni kirarsa ki tamda burda kapattı güzel olur.bu hissenin alzheimer hastaları için üreteceği bir cihaz var.guvenlik var yazılım var daha ne olacak doğru zaman doğru hisse doğru haber.zamanında millet THY ve Petkim'de de sağlam carpılmıştı aselsanda öyle 50 TL den girdiler 250 TL olacak dediler tahta buraya gelince şirket sahibi ******** oldu Akguv çok iyi yerlere gidecek şahsi fikrim olup yatırım bilgisi icermez
tepeden almadım 1
zamanında bir hata yaptık aldık dedim bu 2
aç bak bakalım bu hisse kaç kere düşeni kırıp yeni bir düşen yaratmış bu 3 . şirkete 5 m para ver yarısına ortak ol. ama sattığın hissenin miktarınıda yaz ki bilelim. gerçi yazmasına gerekte yok. kap ta yazılı gir oku. sonrada açıklama yapıyor (yaa biz kredi çekicez aslında onu teminat göstericez diye palavra sık. sana kredi vermiyorlarsa zaten bir sıkıntı var. teminat gösterebilmen için illa merkezi kayıt kuruluşuna başvurman gerekmiyor)
o cihazı üretecek derken kıçı boklu bir navigasyon koyacak kemer tokasına eğer bununla zengin olacağını düşünüyorsan ne ala bu 4
aselsan, petkim, thy beni bağlamaz. o fiyatlardan o hisseyi alanlarla görüş. benim yazımı tekrar okursan hiç bir hisseyi önermedim (önermem de zaten yeri geliyor arkadaşıma bile hisse önermiyorum aman düşer falan benim yüzümden zarar yazmasın diye) benim önerim o kadar yere sağlam basan ucuz hisse varken bu gereksize yatırım yaparken tekrar düşünün demekti. yoksa beni bağlamaz. para senin paran. hisse orda fiyat belli. benimki ufak bir uyarı diyeyim. seçim senin.
Kavga etmeyin dostlar. Bakalım neler olacak önümüzdeki günlerde. Joeyrameno ye 13.11.2018 tarihinde mkk ya kaydettirilen yaklasik 8 milyon lot konusunda katılıyorum. Teminat göstereceğiz yatirimcilarimizin lehine vs kullanacağız vs demişler. Bunu da göreceğiz. Yükseltip ky nin eline mı verecekler yoksa dedikleri gibi yatırımcının yanında mi olacaklar???? İyi geceler
Daha bir hafta önce format şöyle format böyle millete mal kitlediler diyen faket tellalları şimdi format yok 5 TL yok 7 TL olacak diye çıgırtkanlik yapıyor.daha düne kadar Akguv e 7 TL fiyat veriyorlardı bu tahta bir tavan çeksin bütün felaket tellalları yok olur bu birer
2) kıçı kırık dediğin alzheimer cihazına adam milyon dolar bağlamış
3)2.12 kırdı düşeni kırdı yani aldım guzelde lot aldım tahtayı beraber izleyelim hiçte tedirgin değilim
4) bu notta burda kalsın bu tahta çok çok iyi yerlere gelecek
Evet dün ne dedik doğru yerden alim
işlem hacmi 15 milyon a vardı.. ne oldu BMC ile ortak mı olacan.. kademeler 100 bin 100 bin … maşallah... :)
alzheimer cihazı değil o, kemer tokasına navigasyon cihazı. çinden getir tak. sanırsın tıbbi cihaz yapıyor. takip cihazı koyacak yerini bulmak için.
formt kim kaç lira hedef veriyor onunla konuş. hakkında bildiğim bir şey yok.akguve 7 lira hedef veren kim onuda tanımam etmem.
grafiğe bakarım, gider birde hissenin ne yaptığına bakarım. (tekrar söyleyeyim bir hata yaptık aldık bu şirketi)
ben bu hisse düşecek yada çıkacakta demedim. alıntı yapayım. o kadar garanti hisse varken bu ne idüğü belirsiz hisseyle ne işiniz var tekrar düşünün dedim. bu hisse belki %30 çıkacak benim bahsettiğim garanti hisse belki %20 çıkacak ama en azından ne yaptığı ne ürettiği belli bacası tüten bir şirket.
eğer önceki defterleri karıştıracak isek bende bahsederim hatta şuanda da mevcut hangi hisseyi nereden almış nereden satmışım. hatta kuruşuna kadar. açıp grafik bakarsın o hisse kaç görmüş kaça kadar çıkmış. burada amacım sidik yarıştırmak değil. tekrar diyorum bir uyarı. benim yazım da burada not olarak dursun.
bu arada sayın MMGG 8 milyon lottan yaklaşık 1 ay öncede 10-12 milyon lot içinde mkk ya başvuruldu. toplamda 20milyon civarı.
neyse umarım yine yanlış anlaşılmış olmaz. ben gördüğümü bildiğimi yazıyorum. ne bir eksik, ne bir fazla. herkese bol kazançlar dilerim.
Merhaba 12 milyonluk haberi görmedim ben. Ayın kaçında düştü kapa???
Merhaba sayın MMGG
çok özür ben 1 ay demişim ama ağustos ayında başvurulmuş
https://www.kap.org.tr/tr/Bildirim/704653
Alıntı:
Borsa Kodu
Sıra No
Satışa Konu Pay Ünvanı
Grubu
Yatırımcının Adı-Soyadı Ünvanı
Nominal Tutar (TL)*
Tsp İşlemi **
Satış Kısıtı **
AKGUV
1
AKDENIZ GÜVENLIK HIZMETLERI A.S.
E
AKDENIZ GIRISIM HOLDING ANONIM SIRKETI
7.788.623,662
AKGUV
2
E
NECMEDDIN SIMSEK
2.211.376,338
AKGUV
3
E
ÖZLEM SIMSEK
152.461,532
Merhaba.
Benim bildiğim 13.11.2018 tarihindeki aşağıdaki 8.7 milyonluk vardı...
**HALKS* *AKGUV* *PETKM*** MERKEZİ KAYIT KURULUŞU A.Ş.( Borsada İşlem Gören Tipe Dönüşüm Duyurusu
13.11.2018*Salı*16:49
Özet Bilgi DÖNÜŞÜM
İlgili Şirketler AKGUV, HALKS, PETKM
Sermaye Piyasası Kurulu'nun VII-128.1 sayılı "Pay Tebliği"'nin 15'nci maddesi gereğince, pay senetleri Borsada işlem gören ortaklıkların Kurul kaydında olan ancak Borsada işlem görmeyen statüde pay senetlerinin Borsada satışa konu edilebilmesi amacıyla Merkezi Kayıt Kuruluşu'na yapılan başvurulara ait bilgiler aşağıda yer almaktadır.
Borsa Kodu Sıra No Satışa Konu Pay Ünvanı Grubu Yatırımcının Adı-Soyadı Ünvanı Nominal Tutar (TL)* Tsp İşlemi ** Satış Kısıtı **
AKGUV 1 AKDENIZ GÜVENLIK HIZMETLERI A.S. E AKDENIZ GIRISIM HOLDING ANONIM SIRKETI 8.776.401,207
HALKS 2 HALK SIGORTA A.S. E SEDA DEMIR 524,800
PETKM 3 PETKIM PETROKIMYA HOLDING A.S. E MEMDUH AGA 707,141
**NUGYO* *AKGUV*** MERKEZİ KAYIT KURULUŞU A.Ş.( Borsada İşlem Gören Tipe Dönüşüm Duyurusu
17.08.2018*Cuma*16:
AKGUV 1 AKDENIZ GÜVENLIK HIZMETLERI A.S. E AKDENIZ GIRISIM HOLDING ANONIM SIRKETI 7.788.623,662
AKGUV 2 AKDENIZ GÜVENLIK HIZMETLERI A.S. E NECMEDDIN SIMSEK 2.211.376,338
AKGUV 3 AKDENIZ GÜVENLIK HIZMETLERI A.S. E ÖZLEM*
YANİ AGUSTOS VE KASİM AYLARİNDAKİ BORSADA İSLEM GORULMESİ İCİN BASVURULAN TOPLAM LOT YAKLASİK 20 MİLYON....
Hisse de bir hazırlık var.Endekse göre geri de kaldı.Ama zararda bekleyen yatırımcıların üstüne ölü toprağı serpilmiş gibi...
Hayırlı,bereketli işlerrrrrhttps://uploads.tapatalk-cdn.com/201...80e454fc4b.jpghttps://uploads.tapatalk-cdn.com/201...ee6d0eab87.jpghttps://uploads.tapatalk-cdn.com/201...e7b5d095dc.jpghttps://uploads.tapatalk-cdn.com/201...78f964e4bb.jpghttps://uploads.tapatalk-cdn.com/201...30be848a8e.jpg
SM-C7100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Genellllhttps://uploads.tapatalk-cdn.com/201...402c6b587c.jpghttps://uploads.tapatalk-cdn.com/201...746bee88a6.jpghttps://uploads.tapatalk-cdn.com/201...94df55eb58.jpg
SM-C7100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
BİZİM DEKİ 20 MİLYON LOTA DİKKAT. MKK YA KAYDETTİRİLEN LOTLAR.
grafik 75 dakikalıktır
https://i.hizliresim.com/qdy1d5.jpg
Dostum bu basit ky mantığından kurtulmak lazım.Olanı, sizin gördüğünüzü herkes görür görüyor.Borsada her zaman görünmeyen ve ters mantık işler.
Patron buralardan mal satmaz.Şayet öyle bir niyeti varsa bulur bir spekülatör, hisseyi %100 yukarı çektirir prim yaptırtır,basar olumlu haberleri, bol olumlu haberlerle satacaksa oradan satmaya başlar.
Bu şirkette bu fiyatlardan mal verilmez.Kime verecek. Şirketi 6 yıl önce 3.20 den halka arz etmişler.Hisse değeri halka arz değerinin altın da şu an.Şu an da hissede de yukarı yönlü bir hazırlık var.Önce nereye kadar gidecek bir görelim.Spekülatörü daha sert hareketlerine başlamadı bile.Yukarı yönlü hacimli sert hareketler başlasın, peşinden olumlu haberler pompalanmaya başlansın,hisse o hızla biraz daha gitsin düşündüğün belki o zaman olur niyetleri varsa.
Korkma,korku ile borsa yatırımcılığı bir arada yürümez.
Dostum ben de biliyorum yukseltmeden 20 milyonluk mali çalışmayacağını. Benim dile getirmemdeki amaç yükseltip sattiklarinda yuksek fiyatlardan alacakları bilgilendirmek, yoksa zaten 6 TL lerden gelmiş buralara, dediğin gibi arz fiyatı 3,20 TL. Basit ky mantigi ise benim düşünce aynı düşünüyoruz yani. İkimizde basit ky mantigindayiz. Selamlar[emoji41][emoji41][emoji6][emoji41][emoji41]
öncelikle merhaba düşer çıkar orasını bilemem ama ufak birşey de ben eklemek isterim. eğer bu mantıkla düşünürseniz çok büyük yanılırsınız. bende o zaman size şunu derim. bu adam 6 lirada tüm iyi haberleri sıraladı. yok tanıtekle ortak olucaz, yok afganistan havalimanı ihalesi, yok bilmem ne falan 6 lirada satabildiğini sattı. kaldıki halka arz fiyatı 3.2 olması demek bir hisseye o kadar para koyarak kurdu demek değil. 1 tl nominal değer olarak hesaplayın. şuan belkide önceki sattıklarından atıyorum 6 liralarda 5 milyon adet satmış olsa neredeyse şirketin parasını çıkarıyor. bundan sonraki sattığı her hisse zaten kar adamın cebine giriyor direk. isterse 2 liradan satsın. isterse gitsin 10 kuruştan satsın. safi kar.
tekrar tekrar belirteyim. iner çıkar artık karışmıyorum. son birkaç sayfadır bilgim dahilinde şirketin ne durumda olduğu kendimce anlattım. isteyen kulak asar isteyen hisseyi alır. sonuçta para sizin, seçim sizin. benim ki ufak bir uyarı. ister deli saçması deyin geçin.
herkese bol kazançlar dilerim.
Sakın yanlış anlamayın beni ama bu iş maliyet meselesi. Sizin maliyet sanırım 5 TL lerde. Şimdi alan adam 2,20 TL lerden alacak. Düşse bile riski çok az. İnşallah zararinizi cikarirsiniz. Ama bu hisseyi 1,80-2,20 TL arasından alanların da kaybedeceğini sanmıyorum. Bol ve hayırlı kazançlar...[emoji6]
valla sayın @mmgg benimkisi bir uyarı. tekrar belirtmekte fayda var çıkar düşer orasını bilemem. ama benceler ile olmaz. lütfen yanlış anlama. bence ile yatırım yaparsanız borsada çok kaybedersiniz. (inşallah kaybetmezsiniz bunu en içten dileklerimle söylüyorum). borsa bir yatırım işi. özellikle bist çakallar yuvası. "ben buradan alayım 10 kuruş yukarıdan satarım", "şuraya çıksın karı cebime koyayım sonra ne yaparlarsa yapsınlar" derseniz bugün olmasa da bir gün batarsınız. tek uyarım atıyorum kendinizce hedefiniz %50 mi ? bir dünya bacası tüten şirket var %25-30 alayım ama garanti olsun demeniz.
maliyetim 5 lira değil daha düşük. lanet olsun aldığım güne. yaptık bir hata. şuan ki kafam olsa başka bir şirketten afedersiniz kazanacağım %1 i buradan kazanacağım %100 e tercih ederim. olacakmış. edecekmiş. çok düşmüş buradan dönermişler ile birden ne olduğunu anlamadan benim şuan ki durumuma gelirsinz. (inşallah öyle bir şey olmaz) bu konudaki son yazımdır. yanlış anlamalara mani olmamak adına bu konuda bir daha yazmayacağım. durduk yere kötü olmayayım. inşallah çıkar.
bol kazançlar dilerim.