Bu da onay alacak gibi görünüyor. Froto gibi.
Printable View
Bu da onay alacak gibi görünüyor. Froto gibi.
102,50 direncini kırarsa son durak neresi olur bilinmez. Bilançoya kadar yola devam tofaşk
istermisin, KOC fabrikayi TOGGA tahsis etsin ? stellantisten tamamen ayrilip ?
sadece beyin firtinasi yapiyorum, boyle bisey olursa hisse ucar yok olmasa ,
Stelantis baska model uretse gene ucar
yani kazandiracagi kesin gibi bu hissenin ama tabi millet Hektas+Sasa tarikatinda hipnoz olmus
bizim tofasta gozu mezarda,
Turkiye giib rekabetci, ucuz ulke varken illa buraya bir uretim verecekler, ki kaldiki belki dobolo degilde cok daha fazla uretilen bir model yonelendirirler , neticede avrupada ki fabrikalarin tam randimanla calismamasi gibi bir durumda soz konusu bu kis ve onumuzdeki bir kac yilda
Hocam hikaye başka yazılıyordur…
Stellantis’in ortaklık yaptığı nadir fabrikalardan…
Doblonun yerine 1 model gelirse olmaz…
En az 3-4 model olmalı…
Ki olacaksa öyle olur bence…
Açıklama da artık maksimum 1-2 haftaya gelmek zorunda, doblo önümüzdeki sene üretimi ne olacak herhalde yılbaşından sonraya bırakmazlar… Muhtemelen bantlar bile hazırlanıyordur ama detayları bekliyorlardır açıklamak için…
Ya da dediğiniz gibi kusura bakmayın deyip geçecekler ki bence ihtimal hayli düşük…
Hisse de şu an ısrarla tekniği bozup mal alma durumu var eğer olumsuz bir şey olmayacaksa…
Bir gün 101.50 yapıyor ertesi gün 89.50…
Dün yine 101.50 sonrası 97.50…
Ykb yeni model öngörüsüyle 133 demiş, keşke kendilerini zorlayıp yazmasalarmış bu raporu…
Karlılık bu sene bile bambaşka olacakken 55% kapasiteyle, kapasite kullanımı 90% üstü olacak ve hedef 130 falan olacak…
Hakikaten dalga geçiyor bunu yazan…
Bence bu çeyrek tek başına 2.2-2.4 civarı gelecek ki bu fabrika 55% kapasiteyle çalışıyor…
Velhasıl artık son viraj olan olacak kaçış yok…
Hikaye halen var, ama sıktı biran önce neyse olsun önümüze bakalım…
Herkesin gönlünce olsun…
Nedir bunun sıkıntısı karanlık odadan neredeyse günün en düşüğünde çıktı
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Acelemiz yok. Yıl sonunu bir görelim bakalım
Saçma sapan düşüşlerle oyalanıyor
Bilanço için 7-8 iş günü.
Daha tahminler yok, benim şahsi beklentim 2.3 ve üstü çeyreklik.
Satışlar yabancı kaynaklı ve yabancı oranı sadece 10 günde 10.8% düştü.
Sebep bence yeni model ile ilgili açıklama yapılmamış olmasının getirdiği risk.
Bakalım ne olacak? Ne olacaksa görüp ayrılmak iyidir.
İyi gününde kötü gününde.
Ünlü beklenti 1.845
Ykb 1.800
Fabrika tam hız çalışıyor.
Yeni model şuan için belli değil .ama belli olduğu vakit 200 TL.
Sadece opar yedek parçasıyla aynı kârı yakalayabilir.
Fransızlar satın almak istiyor ama satan yok.patron malına sahip cıkıyor.
Avrupa'nın araç üretecegini düsünmüyorum. o yüzden Tofaş yola devam.
Avrupa hangi enerji ile üretim yapacak.
Elektrikli araçlar 2030 yılına kadar pek kullanılamaz durumda . Sadece otobüsler olabilir. Alt yapı yok.
tofas ucuz olduğu sürece satış rekoru kırmaya devam edecektir.
Redmi Note 8 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Fabrikayı Fransızlar istiyor.neden togg a bıraksin.togg un parası yok ayranı yok.
Tofaş hiçbir zaman bitmeyecek .
iki tane hikayesi var bekliyorum. 1 - bugün olmasa yarın mutlaka güncellenecek ötv matrahı düzenlemesi 2 - bugün olmasa yarın mutlaka gerçekleşecek yeni bir model üretimi... Sanırım bu beklentilere kadar böyle 92 - 100 arası oyalanacak ama sonrası güzel hareket olacak inşallah. YTD!
Çok iyi bilanço beklentisi var. 26 ekimde bilançosunu açıklayacak
Hedef 225 gösteriyor
Bugün tv'de Egea reklamında gördüm. Egea hibrid modelinin lansmanı yapılacak sanırım. Konuyla ilgili bilgisi olan var mı?
Carlos tavares katıldığı bir etkinlikte planların yakında açıklanacağını ve pozitif sonuçlanacağından bahsetti . Birkaç hafta içinde açıklanacak dendi . Trene binmek için güzel zaman mı acaba
Tavanımız tüm ortaklara hayırlı olsun. Güzel haber akışları duyarız inş
dun niye tavan oldu, bu gun niye -3
oyuncak arabmi yapiyor bu ?
koca hisse nasil oluyor
Çok iyi bilanço beklentisi var. Dün bunu fiyatladı ama tradeciler rahat durmayınca düştü. Çabuk toparlar neticede tofaşk:)
Hayırlı olsun 2.059 milyar
Matriks Bilanco
@MatriksB
·
2d
TOASO Konsolide 2022/9 Aylık DÖNEM KARI (ZARARI): 5,064,329,000 #TOASO
26.10.22
â¡ï¸Piyasa Değ.=52,150,000,000
â¡ï¸F/K=8.30
â¡ï¸PD/DD=6.54
â¡ï¸PD/EFK=7.15
â¡ï¸EV/EBITDA=5.85
Fiyat Değişimleri (%)
â¡ï¸Aylık:+12.0%
â¡ï¸Yıllık:+94.0%
90 Günlük
â¡ï¸Zirveye Uzaklık:-5.8%
â¡ï¸Dibe Uzaklık:+47.3%
Çok iyi bilanço.
Net kar , favök ve borç kapanmış.
Haber olayı sıkmasa şu an 130 larda olabilirdik.
Kısmet bakalım.
Geçen sene 9 aylık net kârı ile mukayese edince % 145 artırmış. 5.064.329.000 lira güzel kâr. Hisse ucuz kaldı, hisse fiyatına da hızlı bir şekilde yansıması gerekir
satışlarında da % 115 artış olmuş. geçen senekinde 19.606.071.000 lira satışlara karşılık bu seneki 9 aylıkta 42.071.432.000 liralık satış gerçekleştirmiş.
Firma kâr etmiş, satışlarını arttırmış ama gel gör ki nerdeyse %4 düşüyor. Geçen gün 1 tavan yaptı, bugün tavan öncesi fiyata geldi hayırlısı bakalım
Tablolar gerçekten güzel. Borç azalmış, net kâr ertelenmiş vergi gelirlerinin de etkisiyle bir tık beklenti üzeri gelmiş. Nakit akışı çok güçlü. Kıssadan hisse tablolara diyecek laf yok. Ancak hayırlı olsun denir. 13-14 TL temettü verebilir bu gidişle.
Yazdıklarım deli zırvası olup, kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir. Herkes kendi kararını kendisi versin.
Kademeleri doldu, bu seviyelerde ki son patinajları. Sabretmeye devam
Koçların geri alım yapma olasılığı bana göre yüksek, zira hisse diğer otomotiv sektörü hisselerine göre epey aşağıda kaldı
Yazıklar olsun , zarar açıklasa bu kadar tepki gelmezdi, Citi , Qnb sonrası bugünde Ak içine etti hissenin
Haftalık dirençler 106.59, 114.42 ve 118.34
pivot noktası 102,67
Haftalık rsi alım, aylık rsi ise aşırı alım yönünde
saatlik ve günlük göstergeler ilgi alanım dışında
Endeks rekora koşuyor maşallah
Emeklilik fonlarının inceden inceye tofaş hissesi topladığı söyleniyor. Sanırım bu nedenle bir baskı var.