İmas makinanın bugünkü kapanışı bilançoda özkaynaklarda 130M civarında artış sağlayacak
Printable View
İmas makinanın bugünkü kapanışı bilançoda özkaynaklarda 130M civarında artış sağlayacak
2024 te
#Zermeram elmas evler bitecek mercan evler projesi başlayacak
#Armarenk evleri teslim edilecek
#Ges projesi tamamlanacak
#Büyük ihtimal marmariste alınan otel ve çevresinde alınan arsalarda proje yapılacak
3. Çeyrek bilançosu bizi utandırmazsa yeniden yapılanmanın meyvalarını yemeye başlayacağız...
https://i.ibb.co/0fvWF4h/1.jpg
https://i.ibb.co/3WPvkWD/2.jpg
https://i.ibb.co/XSvKRSS/3.jpg
https://i.ibb.co/X2bMJrf/4.jpg
Geçen sene #cr7sistem usd haftalık AL verdikten sonra kırmızı dikdörtgen bölgede kijun-sen altına sarkıp tekrar yukarı alıp %100 prim yaptırdı...Şu an ki durum geçen sene sonu yaptığı hareketle birebir aynı...#cr7sistem yine AL verdi kısa süreliğine kijun-sen altına sarkıtıp yukarı çekti ve aynı kırmızı bölgeyi yukarı kırdı...USd bazlı %100 prim potansiyeli oluştu. . usd0.083 civarı dönüş geldi desek usd0,17 civarına aynı momentumda yükseliş bekliyorum...Bu arada haftalık MACD yukarı kesti ve bir türlü yukarı kesmelerine müsaade etmediği 2 önemli ortalama tam kesişim seviyesine geldi...Haftalık RSI mükemmel seviyede... Bol kazançlar...Sevgiler ...Saygılar...
Ooooo kimleri görüyorum :)
Topiğe hoş geldin sevgili dostum..
Geldik, gidiyoruz..
Üstadım anlık veri ile beraber grafikleri anlık takip etmek çok kolayıma geldiği için 4-5 senedir matrikse döndüm...@sonli Ahmet dostum vasıtasıyla ideal'i 2-3 defa kendi çapımda denedim ama matrikste karar kıldım...asıl mesele size daha önce bahsettiğim gibi sizin metastock için uyguladığınız #cr7sistem tarama formülünü sevgili Kıvanç ÖZBİLGİÇ'ten rica etmiştim o da sağolsun matriks için formülleştirdi ve bu durum matriksi anlık veri akışı ile beraber benim için inanılmaz kullanışlı duruma getirdi. Ama deseniz ki metastock gibi bi teknik analiz platformu var mı bana göre hala yok... MS11 bilgisayara şu an kurulu ama her şeyim matriks üzerinden gidiyor...
muhtemelen bu hissedeki en büyük KY'ler arasında ilk 5 sıradaydım. varım yoğum herşeyim bu hissede. genelde yazmadan sadece okuyarak takip ediyorum; sizleri, kuşlu'yu, telegram'ı vs... teknik, temel güzel analizler var eyvallah ama kağıdın seyrinde tek söz sahibi adnan çolak, bu gerçeği unutmayın. beni ve benim gibi çok yüklü mal taşıyanlara sattırmadıkça 3'ü bile geçirmez; bunu bizzat yakın çevresine söylüyormuş zaten. haaa sen neden bekliyorsun derseniz inanın inat ettim, zaten sattığım her kağıt uçtu gitti, o yüzden bu hissede yoğunlaştı portföyüm. adnan bununla beraber 50 tahtayı daha yapıyor; ieyho ve cemas da dahil. emin olun ky yoğunluğu olmasa biz de en az 5.00 üstündeydik şu an. ieyho ve cemas mali açıdan adese'nin yanına bile yaklaşamaz zira. allah sonumuzu hayretsin, ama ben fiyat anlamında olumlu bir gelecek göremiyorum maalesef. biz inat ettikçe o da edecek. başka tahtalarda, 30'da vs zaten istemediği kadar kazanıyor, bu da eksik kalsın diyecek. misal 3 lira altından 400 milyon lot toplamayı hedefliyor ve şu an tamamen sallıyorum 250 milyon lot var elinde, kalan 150 milyon lotu sizden benden alana kadar bu sürünüş devam edecek. isterse kağıt her çeyrek 2 milyar tl kar yazsın, 2 gün tavan yapar, sonraki 2 gün ise taban, eski yerine geri gelir, geçen hafta olduğu gibi.
Syn hepsonradan eğer söylediğiniz gibiyse kağıdın 6 lı rakamlara gelmesi mümkün değil gibi 2.71 hareketinde çıkış yapsaydınız belkide bu kadar derin düzeltme olmayabilir di,hayırlısı olsun artık
Adnan Çelik piyasadan büyük değildir...
Herkes haklı.. Evet kimse piyasadan büyük değildir.. Ama;
Bu hissenin tekniğini çizen bu adamlar(grafikteki geçmiş fiyat hareketleri) , şu an "temel" in başındaki de öyle(patron).. Muhtemelen sınırsız lot(sınırlı sermayede olsa da) ve sınırsız! para ile piyasa da bunlar..
Zamanında Yaşar grubu, tuborgta koca soros u asker çıkarmış...
Geldik, gidiyoruz..
şu anda pd/dd değeri 0,6
geçen yılın değerlemelerine göre olan değeri bu...
yılsonu yeniden değerlemesinde devredilen dükkanlar , otel ve arsası , araçların değeride olacak... avmlerin değeride artacakkkk
pd/dd değeri iyice düşüp hisse dahada kelepir hale gelecek
Kaç yaşındasın bilmiyorum Serdar, benim 46. Hayatta gördüğüm, en zor değişen şey karakter! Hatta bunun üzerine "köpek bok yemekten vazgeçmez" diye bir laf var :) Hareket tarzı değişse de "karakter" zor :) Ben de yarın(hatta az sonra) ölme ihtimalime karşın orta-uzun vadecilikten vazgeçmiyorum mesela :)
Yanlış anlaşılmasın; temel teknik vs beğenmesem zaten işim olmaz burada.. Şu işler olurken şu ortamda da götürmeyeceklerse gitsin kumda oynasınlar.. Alabildiği kadarı alıp, bitirebildiği kadar psikolojiyi bitirme peşindedir; biz de kendimize uygun gördüğümüz fiyatta muhtemelen o arkadaşa satıp gideceğiz sonuçta :))
Üstad 2 yaş kıdemliyim.
Bu ülkede neler gördük yaşadık yarım asrı bulan ömrümde.
Adnan Çolak gelip geçenler yanın da esamesi okunmaz.
Ahlaki yönden Adnanı değerlendiremem fakat güncel bir versiyon olduğu için piyasalara bakışının daha olumlu olacağını düşünüyorum. Babasının yadigarı adamlarla yatıp kalkıyorsa diyeceğim bir şey yok!
Eyvallah üstad, inşallah, ama ekibin yedikleri son cezaların dumanı hala tütüyor :) itt e bulaşmadan önce aksendeydim, onda da çileler çektik :) ama adamlar hisseyi bir kere bile brüt vs ceza yemeden 50x yaptılar; onlardan kopya çeksinler :) Gerçi öncesinde "sehven hatalı bilançolarla" falan içimizden geçip ilk girdiğimin yarı fiyatını göstermişlerdi orada da :))
konut piyasasındaki daralmanın olumsuz etkilerini yaaşıyoruz sanırım....
Haydi yobaz bas gaza iyi beklettin 2.33-36.
Bir de senin gibi yobazlar var :)
3. Çeyrek bilanço zamanı yaklaşıyor
Bugüne kadar 3. İstanbul Air Başakşehir ve Aydın Sanayi Ticaret Merkezi projeleri hakkında kap düşmedi !
Adese ve Loras Holding yatırımcı ilişkileri e postaya cevapta vermiyor.
Ne yapalım genel kurulu mu basalım Hasan Bey :)
Halka açıklık oranı çok yüksek. Patron geri hisse alımı da yapmıyor. Grup hareketinden başka birşey beklememek lazım. Ya da spekülatif
2.03 yaptı geri geldi,otobüsmü bekliyor trenmi bekliyor durakta,uçak için daha zamanı var,uçak olursa 2.50 olur hesabındayım.
İttifakı tavana kadar götürdüler 3.82 tavanı,3.77 şu aralar,onuda 3.40 cıvarı almıştık 3.77 dehledik gittik,ama bu hala tavuk gibi dörünüyor 1.99-2.02 arası,haydi yobazım bas gaza.
Bir bölünme KAP 'ı var. Nasıl birşeydir?