Çok özür pek piyasadan anlamadığım için soruyorum. Alctl ile durdo arasında nasıl bir bağ var acaba.
Printable View
Yabancı mabanci bakmıyor spek veriyor
Bu topikte hisseyi karalayanların geçmişte başka hisselere yaptıkları yorumlara bakın bir tane aklı başında mantıklı yorum yapmışlarmı.İşleri güçleri tırıvırı muhabbet
2500 lot aldım 4,50 den fakat umudum yok baskı çok
iyi haftalar, bol kazançlar.. hissemiz için bu hafta kayıpların telafi edildiği bir hafta olsun :)
Adam habire basiyor
4.25 trend desteğinden tepki geldi öyle 3.90 olur 3.70 olur okadar kalay değil hisse oldukça derin bir geri geliş yaptı öncelikle 4.25 deki desteği kırması lazım fakat bu destek hergün yükselicektir piyasa da kötü buralarda dip çlışması yaparsa yavaş yavaş yukarı yapar fakat 4.25 kırılırsa 3.90 ve 3.70 görülebilir dikkat etmek lazım ama yazılan gibi artık düştü battı zor.Fakat bir süre önce şirket ortağı sattığı hisseleri yerine koydum derse herşey değişir.
YARATAN bu ülkede yaşıyana güç versin
Borsa değerimiz 73 milyona düştü... LGR 2,03 EURO alış !!!!
Düşen endekste vermedi yukarı yönelen endekste verirse meydan benimdir demek 3.90 dan alacaktım 4,50aldik iyi bok yaptık siz dusmezdeyen çok bilmisler yok spek gitmiş yok hisse altın çok biliyorsunuz ben yazınca da kovuyorsunuz ben şirket kötü demedim spek ebemizi düşecek dedim
Bir hisse de düşebilir deniyorsa alınmaz dip yapması ve orayı 2 3 kere denemesi gerekir.
Merhaba durdo mağdurları. Mısır Çarşısı’ndan aradılar. Hint kınası gelmiş. Göndermemi istediğiniz SEVİMLİ arkadaşların, İYİ AİLE ÇOCUKLARININ isimlerini yazarsanız kargo ile onlara göndereyim. Hayırlı Ramazanlar
Şirket ortağı hisse satmadı ki
SM-A750F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Algımı gerçekmi görürsünüz haberleri okuyun hissenin satıldığını okursunuz.tahmini 1 2 ay önce niye satıldığı burada merak edilmişti.
Keşke biraz daha dikkatli okusaydiniz. Borsa tarafından yapılan bir hataydı o. Tekrar birsa düzeltme gönderdi.
SM-A750F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
canım cok sıkılıyor iyice bunaldım
bir seçim ugruna ne hale geldi ülke
patron satışı neredn kim çıkarıyor artık bir kasıt var
bilançoya bakın arkadaşlar paylar orada yazıyor
şu patron kıç yalaması SPK ekmegine bak sürmeyin
Vay arkadaş adamlar şemsiyeyi döşedi ya la... Bide açtılar... Hadi bakalım... İmdat diye bağırasım var... Tarihimde 3 günde %50 zarar yaparak rekora koştum... Beni bi kamyon kına anca paklar... Beni bağlar...
Farkındayım da %50 den sonra coştum... Ne dediğimi bilmiyom :))... Şimdide %50 üstünü zorluyorlar... Ortamda müsait vurun sahibi ölmüş durdoya... Yuhhh diyorum...
farkındamısınız
başımızdakilerin söyledikleri herşey havada kalıyor
kimse kaale almıyor artık ne iş dünyası ne ekonomi dünyası her yapılan açıklamanın ardından borsa çakılyor dolar uçuşa geçiyor
buda bana 2001 krizini hatırlatıyor.
Son altı aylık bu hacmiyle durdo Temmuz sonu A grubu hisseler arasına girer. Bize girdiği gibi.
Ne kadar acı bir durum. 3 Mayıs’tan bugüne 7.29 dan 4.00’a. Allah’ın laneti bunu yapan speklerin ve onlara yalakalık yapan spek köpeklerinin üstüne olsun. Amin
Allahım onları bu dünyada kahreyle. Amin Ahirete bırakma.
arkadaşlar istb. olan bir arkadaş bir fabrikaya ziyaret yapabilirmi
belki yerin de yoktur yerindyse
durum hakkında bilgilendirebilirmi bizi
defter değerine yaklaştı. neredeyse kelepir fiyata gidiyor. borsada 85500 kırılırsa 82x