Erol Bey yeter gayri... yol ver... [emoji857][emoji857][emoji857]
SM-N975F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Printable View
Erol Bey yeter gayri... yol ver... [emoji857][emoji857][emoji857]
SM-N975F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Acemi kardeş artık rahat ol vedalaştım kabzımal ile bol kazançlar saygılar
arkadaşlar burada bazı arkadaşlar indes içim bilişim şirketi falan diyor ve logo ardyz falan ile kıyaslıyor, burada çok büyük hata yapıyorlar. indes bir bilgisayar ve ürünleri toptancısıdır, herhangi bir şekilde bilişim şirketi değildir, zaten o şirketlerin brüt kar marjlarına bakarsanız bizimkine göre çok iyi olduğunu görürsünüz. indes bir malı satın alır ve karını koyup satar. 4. çeyrekte işler çok iyi gitmiş muhtemelen. temettü veren ve son çeyrekte iyi kar getirecek bir şirket taşıyoruz. tekrar söylüyorum bilişim şirketlerinin fk ve pddd'sine bakıp bu çok ucuz demek olaya hakim olmamaktır.
armada bilgisayar kar 2 milyon piyasa değeri 1.5 milyar...indeks bilgisayar kar 100 milyon piyasa değeri 1 milyar...
Bu grup ihlas gibi teyyare şirketler yumurtlayıp borsada 0 maliyetle kağıt arz ediyorlar güzel ülkemin insanlarına
Sırayla tahtaları götürüp getirip cukkaları dolduruyorlar..... kutmanı besimi mucoyu donunda sallar pozisyonunda... KEKnoloji sektör liderliği ellerinde... şimdi datag ile çarpmadan sonra despec sırayla... dedim size 19-20 arası on tur atar... kalın sağlıcakla bu son yazımdı... bol şanslar
35-40 çılar
valla brovo 19.5 ekmele yaptık rampaya yanasıyor insallah. Satanlara teşekkürler malları paketledik hedefte görüşürüz hele 21.03 21.10 aralığı geçılsin herkes mal almak için sıraya girecek.
yumurta kapıda
Arena armada 60 TL olmuş iken 20 üstü zor olmak :(
20.96 dan istemeden de olsa satmıştım. sonra üzülmüştüm fakat şimdi seviniyorum. demekki inat etmicen beklemicen. karı gördünmü
yapıştırcan...
farkındaysanız eski indes olsa 17 18 e dönmüstü 20 altına bile gelmiyor.
Sn Alex13, İndes Genel Müdürü'nün aşağıdaki yapmış olduğu açıklama hakkında ne düşünüyorsunuz...Hem olumlu açıklama yapıp hemde hisseyi baskılaması neden acaba...
İndeks Bilgisayar Genel Müdürü Banu Sürek de teknolojinin, Kovid-19 salgınından en az etkilenen sektörlerden olduğunu belirterek, sektörün hız kazanan dijitalleşme neticesinde geliştiğini söyledi.
Bu gelişmenin Türkiye'de bilişim teknolojileri sektöründe de mart ayından beri yaşandığını ifade eden Sürek, şunları kaydetti:
"Index Grup açısından 2020'yi değerlendirirsek; pandeminin getirdiği yeni koşullarla teknoloji sektöründe faaliyet gösteren tüm paydaşlar gibi biz de ticari olarak oldukça verimli bir süreç yakaladığımızı söyleyebiliriz. Distribütörlüğünü yaptığımız mevcut markalarımızda artan pazar paylarımız ve yeni markalarımızın ciro gelişimine katkısı ile sektör büyümesinin üzerinde bir büyüme öngörüyoruz. 2021'de ve devamında, kişisel bilgisayarlar başta olmak üzere birçok teknoloji ürününün ticaretinde büyümenin devam etmesini ve Türkiye bilgi teknolojileri pazarının bu bakışla 2021'de belli oranda büyümeye devam etmesini bekliyoruz.
Index Grup olarak, 9 aylık 2019 ve 2020 karşılaştırmalı mali tablolarımıza baktığımızda, yüzde 130 ciro büyümesi, yüzde 90 faiz, amortisman ve vergi öncesi kar (FAVÖK), yüzde 93 civarında da net kar büyümesi elde etmiş olduk. Pandemi ortamının uzaktan çalışma, uzaktan eğitim gibi etkenlerle bizim sektörümüz açısından bir büyüme fırsatına dönüştüğü ve bunun da bizim büyüme ve karlılık rakamlarımıza çok olumlu yansıdığı açık bir şekilde söylenebilir. Bu yüksek büyüme rakamlarını kaydederken alacak, stok ve kur riski gibi en büyük risklerin yönetimi konusunda azami dikkati gösterdik."
– "Pazar büyüklüğünde uzun yıllardır gözlemlenmemiş artışlar kaydedildi"
Sn yvzby
Şirket olarak üretimci olmayan kargocu tarzı distrübütör hamallık yapan taşıdığı malı dağıtan çok cirolu az karlı
( hacimine göre komik kar) sözde ucuz (diğer şirketlere göre) birazda borsadan nemalanan çok büyütülmeyecek sıradan bir tezgah...pandemide gn müd dediği gibi şirket için iyi ama yatırımcıya yansıyacakmı ??? Yatırımcının hisse değerini artıracak ne yapıyorsun... . temmettü miktarını görmek lazım... yabancının ortaklık oranı niye düşük... döviz ile ilişik yapısı olduğundan çok kırılgan...
Tahtaya gelirsek
İki tabela d.d. İle beraber
Bu grup hiç güven vermeyen tam bir hırsız hisse tahtasına sahip ... spek aç köpek gibi o kadar karakter yoksunu... günlük sokağa çıkan dilenci gibi el açmış hisse dileniyor.. hergün 1 liralık oynaklık tahtanın süzme bir malın elinde olduğunu gösteriyor... en ufak endeks düşüşünde 1-5 negatif fiyatlayan ucuz gözaltı kağıdı gibi... her 3-4 liralık harekette muhakkak realize ediyor.. bekleme değil trade tahtası yapabilene.. kanalın tekniğini ona göre inşa etmiş.. böylece vurgun yapıyor.. tepe noktalarda ki hacimlere bakarsan malı dağıtıp sonra hacimsiz düşürüyor.. sıkıp sattırma klasik oyunlar...diğer şirketler ile kıyas etmek en büyük yanlış... yani kısaca hırsız tahtacının böyle bir şirkete çöreklenmesi şirketin güvenilirliğini çok zedelemiştir... umarım 35-40 çıların dediği yere gider ama altı boş...oppo samsung ve çok ucuz!!!!!!!......hikayesi milleti çekmeye devam eder bu hikaye bitmez
Kal sağlıcakla
Link ve logo ile sakın kıyaslamayın...
Hem şirket güvenilirliği hem tahta yapıcısı hemde farklı kulvarlarda olan gerçek teknoloji üreten şirketler...
Ytd değildir.. herkes kendi aklı ile hareket etsin
Kesinlikle katılıyorum. 16xx larda verdim malı kurtuldum. İçim huzurlu. Karakter yoksunlari ile ortak olma dedim .haa benden hatırlı bir malı alınca anında 17/18 oldu hiç sorun yok. Ben 9,5 lar dan enerji sa aldım daha fazla mal fazlası ile primini yaptı. İçim huzurlu.
Hep dediğim gibi iki robot koymuşlar al ver.
Birde insanın sağlığına yazık.
Bir sürü güzel hisse var.
Süper temettü hissesi sigortalar mesela 10 numara, niye bu topoşun peşinde durayım dedim.
Kanı bozuk. Gider gitmez bilemem ama piyasada çok kağıt var.
10 lira iken bile EB hisse alıp oranını artirmadigina göre gerisini hepimiz düşünelim.
CPH1951 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
beklentileri karşılayamadığı doğrudur bende katılıyorum
ancak mevcut piyasa çarpanlarıyla bariz şekilde ucuz görünüyor
fk 8,26 pd/dd 1,81 oldukça düşük çarpanlar
şirketin beğenmediğim çok yönü var ama en azından piyasa değeri açısından hakettiği yerde olmadığını düşünüyorum
bu sebeple ben mecburen bu cefayı çekip bekleyeceğim, zaten bir çok hisse var elimde,
tüm sermaye ile bir yatırım yapmak her zaman risklidir,
riski dağıttıktan sonra pek fazla sorun olmaz kanaatindeyim
en fazla biraz zaman kaybederiz,
her zaman doğru finansal önlemleri alarak yatırım yapmak çok önemli
yoksa en karlı yatırımlarda zarar etme ihtimali olabiliyor,
yarının ne getireceğini bilemiyoruz, bu sebeple riskleri dağıtmak şart..
İyi akşamlar,
Uzun bir süre sonra yine burada eski göz ağrımızdayız.
İndes dün ne ise,nasıl hareket etmisse bugün de aynısını tekrarlıyor veya öyle görünüyor.
2000 li yılların başından beri adeta beraber yaşadık yaşıyoruz.
Sabredenler hemen hemen her yıl mükafatın aldı.
Bu dönem mi?
Bekleyip göreceğiz.Ya nasip.
Tahtayı bilmeyen anlamayan grafik bakmayan indikatorlere inanmayan aynı masalı arada bir gelip okuyan burada bukadar olumsuzluğa rağmen elinde mal olmamasına rağmen hala yazan ben ne diyeyim
Borsa düzeltme yaptı mı yaptı 1518 e değdi bugün ne dendi 16 17 lere gelir 20.78 hisse aldığımız fiyatin üstün demi üstünde neden diye soruldumu grafiğe bakildimi hayır BIST fk ortalamsi 74 fk 15 yeter bize 35 40 tl bu tahtacida para kazanacak sadece sabır kulakları tikayin
Neye göre 35-40 açıklama yapta cahil olarak öğrenelim
Sayende tekrar alırız inandırırsan
Öncelikle sektör ortalaması deyip başlarsan takkeyi değişiriz
Dolar bazlı bakarsan yukarı kesti 4.58 usd ye kadar gözüküyor..
Sadece gözüküyor.........zamanını kestiremezsin
Tahtacıyı tanıyamamışsın daha
Pd/dd 3 olacaktır demişim taaaa 3 ay önce
Kağıt için yazarken elinde olup olmadığı şart değildir.. böyle çocukca yazılar yazmayın...
Bişeyler çızıttırda görelim kanallarını görelim fibo larınıda unutma
nilisis tradingview bak
Sana bol şans ben almıyım
Hissede Meri çok işlem yapıyor derdi ne robotlar iş başında
Al sana indes :)
İndes borsanın güçlülerinden diye ucuz diye karlı diye alenen pazarlanan herkese açık
Türkiyenin teknoloji hamalı 1e 5 düşüş her zaman yapar... 35-40 çı gördünmü patladımı stop
Çok komik yaw indesle bozmuş elinde ne vardi da patlamadin git kına yak senin gibiler çok artık engelledim
Burada yazacak birşeyin yok
İki çizik atmış çanak katlamış 35-40 oldu bitti
Etraf çizikçi dolu çanak kulp hoop tamam neyse cevap verilcek tip değilsin uzatmıyorum.. ne halin varsa gör
Haftalardır şu adamın yazdıklarından gına geldi. Hem seviyesiz hem saygısız. Malını satmış sattığı günden beri hala burda olumsuzluk pompalıyor. Neyin derdini yaşıyor bilmiyorum ki:wu:
Bu arada sattım dediği zamandan beri İndes kazandırmaya devam etti, heralde bununla ilgi bir şey.
Engelleme özelliği nerde bulamadım hocam?
Tamam buldum
Hayır borsa yatay gider hadi biraz düşer bu %7 düşer deriz haklısın bugün endeksin ırzına geçtiler gelmiş indes düştü ki ben fk bilanço falan bakmam grafik çizilir ardından ona göre bilanço gelir haber gelir yoksa bilanço baksam gider Arçelik alırım deva alırım bunun vakti geldi düşürsun maliyetim belli isterseniz enayi diyin satmadım bekliyorum
Borsa genel u.v emeklilik portfoy orda hisselerinde var tek lot satmadim girdiğim kağıtlarda Tuborg ve sahol harincinde de hep çok para kazandım sukur
Sakin, son çırpınışları dökmek için. Bahanesi oldu, boş kademelere boca etti tahta yapıcı. 1 ay sonra farklı şeyleri konuşuyor olacağız diye düşünüyorum.
Yatırım tavsiyesi değildir.
Bu gün erken almışız direk - %8 yazdık.
Kör cahil yada spek adamı yada her neysen
Bana bok atıcağına kendine bak
At gözlüğü takmış sağa sola saldırma
Buraları binlerce küçük yatırımcı okuyor...
35-40 niye sorguluyoruz, bunu sadece çanağa bağlayıp iki çizikle gidecek diyene bende karşı olarak sadece teknikle olmaz diyorum.. sen ne diyorsun içi boş lak lak
Al sana 18 gördü noldu
Esas Senin gibileri formdan atmak lazım
Hala ucuzmu la hala karlımı..niye acaba kimse görmüyor dimi ne olduklarını
Bunlar hırsız dolandırıcı çakallar
Aaaa bugün %4 çıkmış çıktımı oluyor hayır silkeleme bitsin ortalık durulsun sonra hedefe marş marş çok güzel alım firsatlari verdi ama biz erken girdik neyse maliyete geldi bugün en azından sabır küçük yatırımcının en büyük silahi