FIL 24.29 MK oranımız , bende kalmadı ama kimse paylaşmamış diye paylaşayım dedim .
Printable View
FIL 24.29 MK oranımız , bende kalmadı ama kimse paylaşmamış diye paylaşayım dedim .
Alırken de Burgan gecelik repoda değerlendirmişti yani kayıp olmadı ama oranı mevduat kdr yüksek değildi, bazı bankalar kendi ppf sinde değerlendirdiği için onlardan alım yapmak daha mantıklı olabilir T+1 fonları ama orta vadede çok fark yaratmaz, Okt orta vadeli bi Borçlanma aracı fonu çünkü
İş bankası TI1 (801)oran 24.17....
Sn.chilypeppers. PPF'lerde valör yok biliyorsunuz hatta çalıştığınız bankanın PPF'si ise satış tutarı o günün fiyatından gerçekleşip hemen hesabınızda gözüküyor. OKT'de nasıl oluyor satış emri veriyorsunuz satış fiyatı belirleniyor ve satış tutarı ertesi gün geçiyor hesaba. Söz gelimi yarın satış emri verdiniz yarınki fiyat gün sonunda belli oluyor. Cuma günü perşembe gününün fiyatıyla hesaplanan satış tutarı hesabınıza geçiyor. Bu durumda bir gün kaybetmiş olmuyor musunuz?
SM-G965F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Mustafa hocam varmis
Glt alayim dedim garantiden parayi oraya aktardim. Saat 16.05 ti
Dedi bu saatte alamazsiniz kapandi. 18 den sonra alabilirsiniz o da yarinki valorden olur. Parayi geri inge eft yapayim dedim. Eft saati gecmis birkalarken
Valla bahsiz bedevi gibiyim para garantide bosta kaldi
TPP'de Borsa İstanbul A.Ş. payları teminat olarak kabul edilebilecek
https://www.bloomberght.com/tpp-de-b...ilecek-2224675
Konu baya bir sessiz.
Bari aklıma takılan bir iki şeyi sorayım.
1- ANL Akbank'ta görülmüyor, nasıl alabilirim?
2-PPF'lerde bileşik faiz oluyormu?
Başka sorum yok şimdilik.:)
Merhaba, VakıfBank'ın borçlanma araçları fonu VKT i takip eden varmı? Aylık olarak OKT'i geçmiş.
Vakıfbank kullandığım için valorsuz işlem yapabiliyorum epey ilgimi çekti
SM-A705FN cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
11.nolu fon bu.
Bir ara aldımdı da pişman etmişti o dönem.PPF'ler 0,062 getirirken o 0,048 falan getirince sattım hemen.
PPF gibi anında alınıp satılabiliyor o avantajı var doğru.
Son dönemde 0.090 getirdiği günlerde oldu.Mesela dün 0,0989 getirmiş.
Yarın içinde kendi PPF'sini geçmiş.
Son 1 ayda da %2,155 getirmiş.
Değerlendirilebilir, seri alım satımı artısı.
Bir sorum olacak fiba fil i her gun saat 9 da satsam aksam16:00 da tekrar alsam bu al ve satların bir maliyeti oluşurmu
HUAWEI KII-L21 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi