Bu arada hissemiz Tavan hayırlı olsun tüm ortaklara
Printable View
Bu arada hissemiz Tavan hayırlı olsun tüm ortaklara
Endeks neden bu kadar düşüş trendinde umarım hisse beklentilerime cevap verir işlem hacmi gayet iyi
Bu ne ya in çık, in çık kafamız döndü. K.Y.T.D.
Neden ceza aldı daha yeni bitmişti
patron diyorki benim çöplüğümde benin borum öter diyor.
bakalım dönüş olacakmı seans sonunda...
Yerel seçimler sonrasına kadar benim umudum yok ne endeks den nede hisseden bekleyeceğim sağlık olsun yeterki düşüncelerim sadece beni bağlar yatırım tavsiyesi değildir saygılarımla
aylardır gelen KAP haberleri... FMIZP.E işlem sırasında sürekli işleme ara verilmiş, tek fiyat emir toplama başlamıştır. Başkada bir şey yok..
BFREN Yüzde 1125 bedelsizi verdi. Orada artık gerçekler satılır mı göreceğiz. Ama sırada FMIZP var. Kardan çıkan BFRENli FMIZP e kapağı atacaktır.
Ne kadar çırpınırsan çırpın, ne kadar silkelersen silkele, ben sana yapışmışım fakir sümüğü gibi bri kere. Bu gün ki fiyatının 10 katına gelmeden satmayı hiç düşünmediğim gibi BFREN in vardığı yerde elim tuşa gidebilir ancak.
Neden Bfren in hareketlerine göre kendine yön belirlemeye çalışıyor Bfren kadar prim mi yaptı sanki bırak piyasa koşullarına göre hareket etmesi gerekmez mi yatırımcısının sabrını mı sınıyor anlamış değilim neyse sağlık olsun
Düşüncelerim sadece beni bağlar yatırım tavsiyesi olarak düşünülmesin saygılarımla
BFREN de koruktu sabırla üzüm oldu. Maşaallah verimli de. Sektörünün önderleri her zaman kendini gösterirler. Bu Kırmızı halıya çıkıp ödül alan sanatçı misali yıllardır böyle olmuştur. Sabırlı olan kazanır. Yapılan hareketler tahtayı izleyince buna işaret ediyor. Karar yatırımcınındır.
%4 eksi açmasının sebebi bilançosumu acaba?
City son bir ayda takastaki payını yaklaşık %5 arttırmış özel bi nedeni varmı arkadaşlar.
Fmızp in lot sayısı az sermayesi de düşük olası bir sermaye artışı kararı alırsa yüksek oranda olacağını düşünüyorum otomativ sektöründe üretim yapan diğer sektör hisseleri çok prim yaptı fmızp bu yükselişe ayak uydurmadı
Benim beklentim olduğu için bir miktar aldım aylar önce bekliyorum
Düşüncelerim beni bağlar yatırım tavsiyesi olarak düşünülmesin saygılarımla
acelemiz yok istediğin kadar baskılayım.zamanı gelecek.
hayal kurmaya devam ytd değil
6 ay ceza alan yatırımcı ne zaman ceza almıştı.
Aşağı geldikçe lot artırımına devam ediyorum. Biliyorum bir gün gelecek bu piston öyle bir hızlanacak ki bloktan kol çıkaracak. O gün geleceeekkkkk
https://www.kap.org.tr/ek-indir/4028...8ef1c3493713ad
BIST Piyasa Değeri Ağırlıklı Pay Endeksleri
Kural Seti'nin 10.3. maddesine istinaden Borsa İstanbul Genel Müdürlüğünce; BIST
Temettü ve BIST Temettü 25 endekslerinde 01/05/2024 - 31/07/2024 dönemi için
ekte gösterilen değişikliklerin yapılmasına karar verilmiştir.
Temettü verme endeksinden çıkarılınca bedelsiz vermesi gerekir anlamı çıkarılabilir mi? Yoksa bu bir silkeleme oyunu mu? Aradaki süre 3 ay. Bakalım bu süre arfında ne olacak?
hazırlanıyor sanki bu sene bedelsiz gelecek gibi geliyor bana yanılıyor muyum
kaderime bak derim çbs printaş gibi bunuda eendeks dışına atıyorlarmış .
Köküne öyle yapışanlar var ki, silkelerken elindekleri kaptırırlar mı bilemem. Bir kaçırırlarsa ipin ucunu daha da yukarıdan almak zorunda kalabilirler. Onlar bu durumları çok iyi bilirler. Tahtayı gözetleyen, bir kenardan atağa kalkmaya hazır atmacalar vardır ki, onlara kaptırmak istemezler. Ben sabır ve inatla bekleyeceğim. Zaten hayallerime ancak bu şekilde kavuşabileceğime inanıyorum. Hiç acelem yok.
8 aydır baskılıyor hayır ola
https://fintables.com/sirketler/FMIZ...ari-temettuler
en son 30 Temmuz 2008 de % 6800 bedelsiz artırdığı günden beri 2023 Mart ayına kadar hep azıcık azıcık temettü dağıtmış. Bu nedenle temettü endeksinden çıkarıldı. Henüz bilanço ve bedelsiz artırım hakkında bir haber yok. Tahta hep gözümün önünde bir cepten bir cebe vrmanla kaz avlamaya devam ediyorlar. Bu da demek oluyor ki; bu yıl bedelsiz vermek zorundalar. Bunun kaçarı yok. 16 yıldır sermaye artırmamış. Kimse yemesin biz yiyelim diyorlar. İyi de biz ağaç kovuğundan mı çıktık? Beklemeye devam. Onlar düşürdükçe ben de onlardan önce kapmaya devam ediyorum. Gerekirse 30 Temmuz a kadar beklerim. Bu fiyatlar zaten kelepir. Onca kağıdın çıkışını kaçırdım. Buna değecek bir sonuç almadan bu kağıttan asla çıkmayacağım.
Endeks 10.000 e dayandı bu akıllım halen 7500 endekse göre hareket ediyor. Biri çıkacak öyle bir çarpacak ki o zaman ne yapacak merak ediyorum.
16 senedir biriken bedelsizin görüntülerini izliyorum. 16 sene önce % 6800 bedelsiz vermiş. Şimdi artık % 10.000 olması bana göre yakın ihtimal. Ondan dolayı bu baskı ve dar alanda kısa paslaşmalar. Haydi yürü Piston. Kim tutar seni? Daha yolun başındayız.
Şirketin adı federal mogul mu
https://twitter.com/orhnrck/status/1...278126442?s=48
KAP aciklamasi isteriz...:)
hemide grup hadi hayırlısı
Bolusum kavgasi cikmamis iyi ki...
pazartesi bir tavan gelir artık bu habere hadi hayırlısı ytd değil.