Seninle biz 2,70 üzerine de çıkacağız merak etme uşağum. Bende sabır var
Printable View
Seninle biz 2,70 üzerine de çıkacağız merak etme uşağum. Bende sabır var
https://www.isyatirim.com.tr/tr-tr/a...spx?hisse=USAK
Sirket karini ve ozsermayesini artirmis, dd/pd cok dusuk, zarar eden iflaslik hisseler 3 4 liralarda dolanirken uretim ve kar yapan usak sirketi 1 liralarda surunuyor. Spek efendi kagida baski yapmayi birak, baski yaptikca yukardan yakalan satar ama bu fiyattan ya da daha asagidan baskasi atlar. Ytd
Beklesin. Tassak kebabı yapsın. Bakalım kimin sabrı daha çokmuş. Tosuncuk Ayhan.
aşağı yazılan alışa vermiyor. kağıdı da rahat bırakmıyor. evladım malı yukarı sürüp mecbur orada alacaksın sonra da daha yukarda sen vereceksin. sana iş öğretmeyelim vaktin daralıyor
ne adi bi hisseymişsin sen be 0.96-0.97 den isse satmamızı istiyor.hayret ya.ne bekliyorsun sürsene yukarı adi spek.
benden başkası kalmamış herhalde yada herkes ya çalı arkasında bekliyor
Spek efendi, yarin bir tepki vermeni bekliyorum, bu kadar artis oldu endekste sen ise geriye bastin!!! Ytd
Krstl ve usaktaki spek ayni kisi mi acaba? Hareketleri benzer...ama milleti mahvetti tabi...ytd
canın herhalde kü.ürmü yemek istiyor:Sad::rtfm:
Usakin spegi çok değişik bir ortbu cocuudur. Şu atmosferde bi tavan yakışırdı ama dedigim gibi spek değişik bir ortbu cocu.
Senin ta an...nı skm orsp oğlu spek. Resmen mal kitliyor bcsnı ...iktgm evladı.
bedelli yapan hisseden kaçacan bu ülkede. bkz. agyo
Stopları patlatacak birazdan. Bunun niyet bozuk. Para filan kazandırmaz kimseye. çok reklamı yapıldı
Ulan sen nasıl bir ocgusun spek şu havada bile yükselişe engel oluyorsun. Usak 4 tl olması gerekirken senin derdin ne a ortbu cocuu
1.05 i bugün geçmesi çok ama çok zor. 2 milyon hisse koymuş ortbu cocuu duvar gibi.
1.07 bir anlik gormus ama 1.04 den kapatmış. Ocak ayından itibaren fiyat 1 lere düşünce 300-500 binlik hacım 3-5 milyon lara çıkmış. Patron mu Spekmi kimse 6 aydır usak toplamislar.bedelli sıkıntısı bitmiş. Kagıt 2.5 dan 1 liraya inmiş. Kagıt dibi görmüş ve yukarı çıkmaya başlamış. Bugün 1.05 den 3.5 milyon lot işlem oldu. Zaten kaç lot var. 80-100 milyon lot var.
1.05 e yine malı yığdı duvarı ördü sıvasını çekti ortbu cocuu.
İnşaat sektörü bütünüyle, diplerde geziniyor. Bu hisselerde küçük yatırımcı neredeyse hiç kalmadı.
Bu yüzden birkaç gündür oluşan yukarı hareketler, oldukça sertti. (Ünye, Bolu gibi...)
Uşak’tada durum farklı değil. Küçük yatırımcı yok gibi! Ve de hala son kırıntılar toplanıyor havası seziyorum.
Sanırım benzer yukarı sıçramaları, Uşak’tada görmemiz kaçınılmaz.
Bol kazançlar.
Ortbu cocuunun biri 1.05 e habire set koyuyor. Amacı ne bu kahve evladının anlamadım.
Gedik 1 milyon alıyor 1 milyon veriyor.3 ay önce seykim de a1 kapital normalde 3 bin lot işlem olmazken 1 ay 50 -100 bin lot satardi sonra alirdi diğer aracı kurum a virman satış yapardi. Hisse kurus yukselmezdi.Bir anlam veremezdim. Sonra seykim i 3.5 dan 6 ya getirdi.usakta da sanki aynı olay yaşanıyor. I
Çarşamba ya 1.07 geçeriz inşallah. Sonra gerisi kolay.zaten şurda yazı yazan 4 kişi kalmış. Millet dökülmüş pek kimse kalmamis
Hala flnans borçlar çok yüksek
İkinci bir bedelliyi patlatırlar mı acaba?
Şu 31 ve 69 lot ile işlem yapan kişi nasıl bir ruh haline sahip nasıl bir psikolojik travma yaşıyor merak ediyorum veya amacı nedir.
https://i.hizliresim.com/Z57Eyg.jpg
8 temmuz 2019
saat 16,03
Birileri inatla mal yığıyor gitmesin diye.kim bu kavak oğlu kavak. Annesini facebookta ky mi dürttü acaba.
Hedef 3 ayda 2.5 lira
İnşallah zamanı gelmiştir...
Bir ıkı kademeye tamah edip ky ye verebilirde buradaki kaptı kaçtılar... Hareketler onu andırıyor..
bugun senın gunun olsun, hacimde güzel.. Çok zamanın kalmadı gıbı...dokunsa kopacak ama bekletiyor...
Anlatmaya gerek yok spek ocu. 14 milyon hacimle ekside.
Ne olursa olsun usak kalktı birkere spek 3-5 gün daha durdurabilir.ben yarın tekrar yukarı zorlayacak diyorum.
1.05 ten aranızdayım değerli ortaklar.
1,03 kurılmanalı!!!
Dün 1.10 oldu bugün 1.03 iyi yıpratıyor insanın psikolojisini. Ama eşşek gibi yukarı yapacaksın spek.