Konselide önemli olan.Daha iyi gelebilir,tüm gelirler dahil olacak.
Discovery cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Printable View
Konselide önemli olan.Daha iyi gelebilir,tüm gelirler dahil olacak.
Sicak bilgi olduğu için paylaştım. Teşekkürler
Vergi dairesini niye bugun yolladi ki ? Yorumu olan var mi?
19 u yani pazartesi her şirket için son zaten.
Vergi dairesine verdiği gelir tablosunda 131 milyon kâr , spk mevzuatına uygun bilançoda kaç gelir tahmini olan ?
kimsenin tahmini tam olarak tutmaz. yaklasık 6 aylik konsolide 145 ve mali tablo 82..yaklasik 9 aylik konsolide 140 ve mali tablo 117.. 12 aylık mali tablo 131 k tl geldi.12 aylik konsolideyi nasil tahmin edebilirsin? sallamis oluruz.mecbur bekleyecez.
Halka arz'dan beri favök'leri görebilen atabilir mi?favök marjı,nı değil.toplam ürettiği favök arkadaşlar.
MSGYO geldi 142.424.403 TL kar
Bu karın %75i'mi dağıtılacak...
Yinemi dogru tahmin yaptim ne ;-)
Hisse başı kar 3,5 lira civarı oluyor o vakit 2 TL dağıtsa bile hisse değeri 15 olur diyorum ama biz fiyatı hayal bile edemeyiz...
Yarın tavanmı açar acaba
[device_name] cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Arkadaşlar bu 2017/2 'nin düzeltilmiş hali.2017/4 daha sonra gelecek.
Şimdi bu şirket düzeltmeyle beraber 9 aylikta net ne kar etti. Anlayan arkadas bizide aydinlatirsa seviniriz. 12 aylikta gelecek olan kari hangi rakamin ustune koyup toplayacaz. Saygılar.
ilk sazan atladigina göre digerleri de atlamaya baslayacaktir:) zaten reklam eksigimiz var. reklin kotüsü ve yanlışı olmaz derler. Geçen sene 17 subatta mali tablo 28 subatta konsolide bilanco aciklamis. 11 gün beklemis.
yaklaşık 3 ay önce bilançonun hatalı oldugunu BİMER . e yazmıştım.
sonunda cevap geldi.gelen cevap metni ..
BEB KYD <beb_kyd@spk.gov.tr>
Çar 21.2.2018, 17:49
Siz;

Sayın ......................
14.11.2017 tarihli bilgi edinme başvurunuzda özetle, yatırımcısı olduğunuz Mistral Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş.’nin (Şirket) Kamuyu Aydınlatma Platformu’nda (KAP) yayımlanan 9 aylık bilançosunun hatalı açıklandığı ifade edilerek konunun incelenmesi talep edilmiş olup, 13.12.2017 tarihli cevabımızda anılan konuya ilişkin Kurulumuz nezdindeki incelemelerin devam etmekte olduğu, yapılacak değerlendirme sonrasında tarafınıza ayrıca bildirim yapılacağı belirtilmiştir.
Konuya ilişkin olarak Kurulumuz Karar Organı’nın 01.02.2018 tarih ve 5/166 sayılı toplantısında, diğer hususların yanısıra, Şirket’in KAP’ta yayımlanan 01.01.2017-30.06.2017 dönemine ilişkin finansal tablolarında, Türkiye Muhasebe Standartları (TMS) 8 “Muhasebe Politikaları, Muhasebe Tahminlerinde Değişiklikler ve Hatalar†hükümlerine uygun olarak gerekli düzeltmelerin yapılması, sınırlı bağımsız denetimden geçirilmesi ve düzeltilen finansal tabloların yeniden KAP’ta açıklanması gerektiği hususlarında Şirket’in bilgilendirilmesine karar verilmiştir.
Bu kapsamda, Şirket’in 14.02.2018 tarihli KAP açıklamasında Şirket’in 2017/6 aylık finansal tablolarında yapılacak düzeltmelere ve bunların gerekçelerine; 19.02.2018 tarihli KAP açıklamalarında ise Şirket’in düzeltilmiş olan 2017/6 aylık finansal tablolarına yer verilmiştir.
Bilgi edinilmesi rica olunur.
Arkadaslar 2117-4 bilanco gonderilmedi o zaman benim anladigim
Daha 12 aylik gonderilmedi. Geçen gelen ilk 6 aylik duzeltilmis bilanco idi. Bilerek veya bilmeyerek bir seyler yapmaya calistilar. 12 marta kadar vakti var bilançonun.
Bilanco iyi olursa hareket olur mu hissede acaba
5 kere tavan yapabilir.
Dusebilir...
Yataya sarbilir...YTD
5 tavan kesmez
ne zaman ölü taklidi yapmaktan vazgeçecek
hiç bir zaman ölmüş zaten
Gömün gitsin. Başkalarıda bulaşmasın bari.
bugün itibarı ile gömülmüştür. ruhuna fatiha.
Eski hisseme cuma gunu itibariylr giris yaptim.umarim ayagimiz uğurlu gelirde hep beraber ucbes kazaniriz.benim tekrar dönmeme sebep acikanacak bilanco verecekse sayet temettu beklentisi.herkese iyi tatiller y.t.d
bu hisse de temettü vericez ayağına iyi kilitlediler ky ye
hisse iyice durma noktasına geldi
Dursun ben beklerim.en gec haftaya pazartesiye bilanço gelecek.temettu vereceklersede bilanco geldikten sonra yonetim kurulu karar alir genel kurulun onayina sunar.prosedur o sekilde isler ama vermeyi planlamiyorsa bekcilik yapmam hisseye en kötü aldigim yere veririm.y.t.d.