Şuna bir el atalım tek başına kaldıramayacak tahtayı
Printable View
Şuna bir el atalım tek başına kaldıramayacak tahtayı
Bugun aksam pazara cıkcagım ey servet bi donumuz kaldı gözü ona diktin satayım onuda pijamayla idare etcez artık nasıl olsa takım elbise senden olcak misss
globalin 538.000 lotundan 30.000 bakalım nereye gidecek cuma günü mnnb sende globalle cebelleşmişsin 33.000 lot daha almışsın.... senin vedalar kısa sürüyor...sen ne zaman alsan adam sana gıcık gidiyor satışa geçiyor...bu arada seni takipteyim tweterde sen de beni takip edersen mesaj gönderebileceğim..
4.35i geçerse haber gelir
Bugun gene sahnelerdeyiz global bekliyorum 4.10 kadar alışlar yazıldı dünkü verdiginide kademeli satişta yazıldı ya herro ya merro ya al ya ver hadi bakalım
günlük grafiğe göre cuma pazartesi haber gelerek kopuş yapması gerek burnun ucundaki sümük gibi uzatarak salıya bırakmaz diyorum..
spekçiğim kovuldu ya da uyarıldı, mal kaptırdığı için..ne yapacağını şaşırdı..hareket edemiyor, o kadar uyardık azar azar yükselt kycı az karı gördü mü satar dedik ama dinletemedik..
endeks düşüyor sıra bizde endeks düşerken kimse cesaret edip alamaz der spekimiz
Bassın abi her türlü varız
Benim heybe doldu tamam al sat yapmak aracı kuruma para kazandırmaktan baska bi işe yaramaz bu saatten sonra uzun vade bakıyorum yılda gecse burdayız avni beyle almanya avm nin tapu teslimine beraber katılmadan buradan gitmek yok herkese selam Allah cc yardımcımız olsun
Gecen yıl mart 12 de bilanco göndermiş bu yılda degerleme için firmalara yetki verildi yeni bünyeye giren gyo lar için işin enteresanı şubatta gecen yıl 2 devre kesici yemiş olagan üstü fiyat hareketlerinden gün günü yıl yıl inşallah şubat şubatı tekrar eder tek temennimiz 17 trilyon olan 2017 karının bu yıl 17×5=? olması zaman daraldı
https://tvc-invdn-com.akamaized.net/...a7ffb0f437.png
GRAFİK HAZIR EN SON 14 ŞUBAT SEVGİLİLER GÜNÜ...SEVGİLİYİ O TARİHE KADAR BULAMAZSAK AA-OBO-VVVV....
Teşekkürler syn. Mezedu elinize emeğinize sağlık
şimdilik bitik
zaten halka açıklık hali çökelek
kim niye alsın havasında
doğru düzgün temettü verimi zaten yok
şirketin sahipleri zaten bok
bakalım ne halt edecek
biri 100 bin lot mu ne sok çıkar yaptı kendine
hangi aracı kurumdur
Bu tür bıkkınlık ve usanc yorumları onların istedigi havanın oluştugunu gösteriyor kırılma noktası burası satan arkasından bakar bugun 4.30 gibi ve üzeri bi hareket olabilir
bu 4,10 daki feyk alış ne skm dir
200 bin 4.10 da alış saglam alan finans tahtayı bozan yapıkredi global mızrak cuvala sıgmıyor ne yaparlarsa yapsınlar bilancoya kadar burdayız
Yine silindirik feyk alış ve satışlar spek Inn olmuş
Spek diyor işlem yok bari kendime kyam
DEUTUCHEDAKİ LOT SAYISI 215.000e ÇIKMIŞ
Efem sngyo hareket ama küçük büyür mü
Sngyo devre kesici yedü
Servete biraz hareket gelebilir acaba mıkinden
Vay vay inerken ki ziyaretçi sayımız çıkarkenkinden fazla 2 üye 9 ziyaretçi
yrk muhabbeti hepinmizi miktiler
Grafik atmıştım o grafikte günlükte destek vardı 3.80 gibi oraya değdirdiler açılışta muradına erdi spek
15 dklıkta flama oluşturuyor 4.07 geçilirse 4.32 hedef saatliktede var bakalım nereye yolculuk
tedbir kalkıyor yarın kredili alış-açığa satış başlıyor da pek uzun soluklu olur mu yoksam, 80lik ihtiyarlar gibi bir iki öksürükten sonra spk tekrar hemen acile kaldırabilir
Buradayız servet bizim
Neyin kafasını yaşıyor bu onca aktif onca kira geliri iştirak geliri almanya süreci düşük halka açıklık düşük dd /pd
Daha ne olsun
Feyk olması bıyıklı yada pzevk kişi falan