Aynı dönemde tüm fonlar yükselmiş bir tek Tcd mi ons takıntısı ile düşmüş. Bunu mu diyorsunuz yani.?
Printable View
GPG getirisi % 0.14 bile değil daha düşük gelmiş. Fiyat 1.28 olarak görünüyor mkk üzerinde. Bir ppf kadar dahi getirememiş, İki gündür bariz kötü bir performans !
Geriye doğru gidersek öyle
ama ben borsanın düşebileceği varsayımı ile birde üzerine vadesi dolan bono tahvil vs yüksek orandan yenilenemeyeceği şüphesi ile durumu izliyorum bakalım ne yapacak
Bu arada KRF son haftada iyi getirmiş gibi duruyor değişkenler içinde
Yüksek faizli bono tahvil vs. zaten çok fazla olacağını zannetmiyorum. Fon büyüklüğü 30 milyondan 60 milyona çıktı sizce yeni giren 30 milyona ne kadar yüksek faizli bono tahvil buldu acaba geçtiğimiz ay :) Borsa düşerse getiri de düşecektir fakat düşüşten korunma yöntemlerinide biliyorlardır herhalde.
KRF mesela dövize endeksli yatırım enstrümanları bulunuyor portföyünde ama döviz düşüşlerinde de gayet idare ediyor :)
Bir aylık GPG hisse ve türev pozisyonu değişimi geçen ayın tam tersi bir durumda şu an. Hisse oranı düşmüş türev oranı artmış.
https://i.hizliresim.com/jqp0Ln.jpg
İst ne yapti acaba
ppf ler de bitti
tzl 16.86
GPF fonu iyi gidiyor aylıkta, hiç kimse kira tonlarını almıyor galiba.
Cuma günü yfv MK 42 getirmiş. 1040 yatırımcısı var.70 m fon toplamı mevcut.
SM-N9000Q cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Orta ve uzun vadede TCD her fonu tokatlar. Eral bey ne yazık ki bazen alması gereken belli riskleri almayıp küçük oranda hisse pozisyonu olmasına karşın fonun getirisinin torpulenmesine neden oluyor. Baktığımızda son 2 işlem gününde bist düşmedi ve yukarı çıkan çok sayıda hisse senedi vardı. Umarım şu bahsetmiş olduğu agresif fonunu bir an önce devreye sokar.
Bizden kazandıkları parayı otelde yiyecekler gidin üstatlarim ücretsizmis [emoji38]Redmi Note 7 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bir de para alsalarmis :))SM-N9000Q cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Cafede düzenletseydik keşke toplantıyı, cafe gelirlerine baya katkı olurdu ama kaçırdık müşteriyi.
15 gün önce kavanoz kapağına yatırım yapsaydık %100 kazanacakmışız.
Ne borsada var bu getiri ne TCD, ne altında
Kaçtı fırsat.
https://eksisozluk.com/14-eylul-2019...9189?a=popular
Ustadlar netim bitiyor
Ay sonuna kadar giremeyecegim sanirim...syg
Rakı olaydı reha abi kaçırmazadı ama bilemiyorum [emoji16]Redmi Note 7 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Üstadım siz İzmir den dalin otobana bı denetleyin gpg yönetimini [emoji38]Redmi Note 7 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Kapıcılar kralı ni izlememiş siniz belli ki [emoji23][emoji1787]Redmi Note 7 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Ortağım,
Ben sana bir internet paketi önermiştim. Ne yaptın, araştırdın mı ?
Daha önce dediğim gibi bu internet türünü alırsan sen nerdeysen orada internetin hazır olur. Yani her yere yanında ücretsiz getirebilirsin. Bu sebeple telefonundaki internet paketine ihtiyacın olmayacağı için internet paketini azaltıp telefon faturanın daha az gelmesini sağlayabilirsin.
Uzun lafın kısası gerekli araştırmayı yapıp bir internet bağlantını sağla. Zira artık internet bir ihtiyaçtır. En basitinden birçok fatura ödeme işlemi ile E-Devlet işlemlerini internet üzerinden yaparak hem zaman hem de para tasarrufu yapabilirsin.