komisyonda kaldı dağılabilirsiniz
Printable View
komisyonda kaldı dağılabilirsiniz
Twitter danb sormusdum o onder beye eylul demisti ozelden soran arkadaslarada yazmisdim hayirlisi olsun ytd
taban geliyorrrr
bunlarin yapacagi tahta bu kadar oluyor
Kısa da dağıldı uzunsa beklenti devam
Yine köşe oldu spek. Bayram ediyordur. 2 ayda anasını ağlatır tahtanın.
BLA-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
ne bitmez çiledir bu
bu gelişme süper:halay: yine altdan ucuz hisse alacağım inşallah:party:
Sabahtan beri bir karın ağrısı vardı, biliyormuş sonunu... Bir arpa boyu yol almıştık, o da gidecek.
40 lara kadar çeker tahtacı bize paralı baddog gibi aga lazım sıg tahtalarda çok lot almaya gelmez bir kez daha anlaşılıyor zamanında baddog korkup satdıgım lotlar çok degil 2 hafta oldu.. agustos a kadar süründürür 15 inden sonra almaya başlar tahtacı..
Gündeme niye aldın? Daha bitmediyse tadilat. Ya da ne sebeple tekrar komisyona sevk ediyorsun bir açıklama yap, durumu anlat. Toplantıda konserde hangi sanatçıya kaç para verdiğini bile tartışıyor, bol bol siyaset yapıyorlar, ama parselasyon işlerinin durumunu hakkında hiçbir bilgilendirme yok. Sırf oylamak ve iade etmek için gündeme almak nedir ya...
Oyuncak edecekler 2 ay yine
TABANI bozdu,65 desteğinde tutunsa çok iyi olacak.
KAP *** TÜRKER PROJE GAYRİMENKUL VE YATIRIM GELİŞTİRME A.Ş. *** TURGG *** Özel Durum Açıklaması (Genel)
Kartal Arazisi İmar Durumu
Özel Durum Açıklaması (Genel)
Yapılan Açıklama Güncelleme mi? : Evet (Yes)
Yapılan Açıklama Düzeltme mi? : Hayır (No)
Konuya İlişkin Daha Önce Yapılan Açıklamanın Tarihi : 03.07.2020, 03.03.2020, 27.02.2020, 23.01.2020, 11.11.2019, 17.10.2019, 19.02.2019, 11.02.2019, 03.12.2018, 20.11.2018, 16.11.2018, 16.10.2018, 24.09.2018, 26.07.2018, 12.07.2018, 18.05.2018, 14.05.2018, 19.04.2018, 23.02.2018, 27.12.2017, 31.10.2017, 28.07.2017, 17.07.2017, 13.07.2017, 22.05.2017, 14.05.2017, 05.05.2017, 20.01.2017, 18.01.2017, 16.11.2016, 19.10.2016, 12.10.2016, 19.08.2016, 21.06.2016, 18.04.2016, 18.11.2015, 18.09.2015, 21.07.2015, 21.05.2015, 23.03.2015, 20.01.2015
Yapılan Açıklama Ertelenmiş Bir Açıklama mı? : Hayır (No)
Bildirim İçeriği
Açıklamalar
Açıklama
3 Temmuz 2020tarihindeki KAPaçıklamamızda'KartalBelediyesi Meclisi'nin 06.07.2020 Pazartesi günü gerçekleştireceği
toplantıgündemineŞirketimizin arazisinin deyer aldığı alt bölgelere ilişkin olarak'1/1000ölçekli Kartal Merkez S-9 Alt
BölgesiUygulama İmar Planı ile ilgili 14 Noluİmar Komisyonu Raporunun (2020/6168),1/1000ölçekli Kartal Merkez S-10 Alt
BölgesiUygulama İmar Planı ile ilgili 15 Noluİmar Komisyonu Raporunun (2020/6178) alındığı
KartalBelediyesininhttps://www.kartal.bel.tr/tr/kurumsalyapi/mecliskararlari/MeclisGundemiListesi.aspx#adresliweb
sitesindenöğrenildiği açıklanmıştı.1/1000 ölçekli Kartal Merkez S-9 Alt Bölgesi Uygulama İmar Planı ile ilgili 14 Nolu
İmarKomisyonu Raporu ve 1/1000 ölçekli Kartal Merkez S-10 Alt Bölgesi Uygulama İmar Planı ile ilgili 15 Nolu İmar
KomisyonuRaporunun, tadilen İmar Komisyonunda kalmasının 09.07.2020 tarihli bugünkü Kartal Belediye Meclisi Temmuz Ayı
2.Oturumu’nda oybirliği ile kabul edildiği, Meclis Toplantısının https://www.youtube.com/watch?v=tTna6LavulY internet
adresindenyayımlanan canlı yayınından öğrenilmiştir. Gelişmelerkamuoyu ile paylaşılacaktır.Pay sahiplerininve
kamuoyununbilgisine sunarız.
Bakin borsa boyle birsey iste. Arsa ayni arsa bugun olmadi ama en sonunda olacak. Dun milyar deger bicenler bugun 400 milyondan satiyorlar..
İnanmayin bunlara bu arsanin bir ederi var..
Ederinde en sonunda .. ke .. ke satilacak.
Mutlu oldu mutgg mutgg oldu turgg sabirla ve inatla.. insaallah hakkimizda hayirlisi olur..
65.40 ortalama satın verin tabana... Ytd. :) Komediye devam...
Bakalım kaça kadar düşürecekler???? Demek oyun buymuş.. komisyondan geçmeyeceğinin haberini alınca, akşam ilan ver satıyormuş gibi yap.. sabah yık malı atlayan KYye... meclisten haber gelince düşer geri alırım de.....
KESİNLİKLE ŞİKAYET ETMEMİZ GEREKİYOR!!!! Bu sefer kimliği elimizde en azından ilanı veren biliyor.....
Sent from my iPhone using Tapatalk
spk yi mail yagmuruna tutalim arkadaslar... bu ne yaaa
2 gündür satan patron malı kesin paralı biri gelse beklenti devam ediyor uçur ur burayı bayram sonrası gider..
Şunu hatırlatmakta fayda görmekteyim dostlarım. Sahip olduğu gayrimenkulden başka hiç faaliyeti olmayan bir şirket bu gayrimenkulü satışa çıkarmadan önce hangi vasıfta satışa çıkardıysa o vasıfta değerleme raporu yaptırması lazım. Öncelikle "satılık arsa" diyebilmesi için orasının hukuken arsa olması lazım. An itibariyle böyle bir şey olmadığı gibi şirket tarafından "arsa vasfına uygun" yapılmış bir değerleme raporu da yok.
Buna çok dikkat edelim. Bir süre sonra illaki bu plan mlan işleri bitecek ve mevcut gayrimenkulün değişen statüsüne uygun olarak bir değerleme raporu hazırlanacak ve KAP'ta yayımlanacaktır. Satış işi en son iş. Hissedeki beklentinin aşamaları gayet şeffaf, bu aşamalardan herhangi birinin atlanılması hukuken de mümkün değildir. Sonuçta halka açık bir şirket; o satacağı mal babasının malı olsa da. :)
Pazartesi gündeme gelen maddeler perşembe tekrar gündeme gelmesi için imar komisyonuna sevk ediliyor. Perşembe günü tekrar meclis gündemine gelen maddeler tadilen komisyona sevk ediliyor. O zaman en bastan komisyondan getirmeseydiniz. Bu tahta yapanlar meclise de hükmediyorlar çok belli. Hem asparagas ilanlar hem meclis komisyon arası maddelerin anlamsızca gidip gelmesi. Dökemiyorlar bir türlü. Satılacak her haberi satıldı. Daha ne olacak artık. Biraz da yıllardır tutanlar kazansin ama artık...
Simdi göreceğiz bakalım sayın baddog un sattığı 55 liralardan tepki verecek mi yoksa tabana yapıştırıp bırakacaklar mı? Tarla orada duruyor. Atlayan stres yapan Twittercilar dökülürse dökülür diye tahmin ediyorum sadece. Ha bir de Credit üstünden alan yabancı marttaki gibi satarsa o yüzden düşersek düşeriz gibime geliyor. 30bin lot oldu heralde yabancı takasinda.
Eşleşmede tabani gordu ama.su an 64.90 civari
Hala toplami sıfır olan oyunu oynuyoruz. Şirketten bir fayda imar çıkmadan elimize geçmeyecek. Alanlar mi şekilli satanlar mi göreceğiz.
Yabancı Twitter ne olduğu belli olmayan ama algıda bu arsayı satışa koyan aynı el di.
SNE-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Aynen bence de o yüzden adamlar dökülen döküldü diyerek borsa oyununa göre basıp gitmesi lazım. Daha aşağılara gelmemesi lazım borsa mantığı öyle diyor.
Bu tahtayı yapanlar kim ki, belediye meclisine hükmetsinler. Bu güçte bir kişi var o da Eczacıbaşı. Eczacı grubu şu anda imarın çıkmasını istemiyor diye düşünüyorum. Kendi tahtalarında hareketlenmeyi istemiyorlar. Özellikle CHP üzerinde o bölgede etkili olabilecek sermaye grubu Eczacıdır. Diğer sermaye grupları üzerinde de etkileri vardır. Kartal imar işindeki baş aktör Eczacıbaşıdır.
Özelden de yazdim adam.bana başindan beri eylul dedi. Demekki bir plan icerisinde ilerlio ben sadece sunu.merak.ediyorum eczacibasi niye hareketlenmedi az.degil 5-6 milyar tl.para . Cunku.biliolar eylul de oldugunu ytd
Yıllardır tekkeyi bekliyoruz ne numara dönerse dönsünler, bekleyip görecez.Belediye ne yapmaya çalışıyor onu da anlamak zor. Çok garip bir hisse.
düzelir sabreden kazanır bu sefer yüklü alacam ortalık sakinleşsin panik durulsun hele..
Demekki mrclisde.gorusulme beklentisi bile 70 tl.onu ogrendik ytd
55 oldu bravo spek!!!
Sent from my iPhone using Tapatalk
https://yadi.sk/i/WAyW-4FhLDUbmw
Salı günü başkan meclis karar bağlayacak dedi, neyi bağladılar? Bunu planlı yaptıklarını düşünüyorum. Bu plan tadilen zaten komisyondaydı. Gündeme alınması demek kabul edilmesi veya reddedilmesi için meclis oylamasına sunulması demek. Oylama falan olmadı veya ben görmedim. Niye tadilen komisyona sevk edildiği bile açıklanmadı. Oldu bittiye getirip kaldırdılar. Sanki ilk defa meclise geliyormuş gibi sevk ettiler. Oyunun daniskası çevrildi. Benim anladığım bu.
Çok ilginç şeyler birileri bekletiyor orası açık artık, dün net olarak belli oldu.
Dün her b*ku mecliste tartıştılar. Hangi konserde, hangi sanatçıya kim kaç para vermiş, akp ne yapmış chp ne yapmış birbirlerini yediler. Hak hukuk müdavimi chp' de paranın rantın herşeyden üstün olduğunu dün ispatladı bize.
Amacım siyaset yapmak değil yanlış anlaşılmasın, hissiyatımı ve gözlemimi paylaştım.
Hepsi bokun ayrı renkleridir
SNE-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
beklenti devam izlemeyin bence bayramdan sonra izleyin yada %50 %50 yapın dün 1/3 elden çıkardı idim gelsin aşagı yerine korum..
Alnus denen kurum sabahdan beri 100 000 lot işlemi var, toplam hacimin 2/3 ü ne denk geliyor. Robot işlem muhtemelen ancak spk bunlara dur demeli artık, dün de bunlar işlem yapıyordu. Ky nın suyunu sıktılar doyamadılar spk eminim izliyor ama dokunmuyor maalesef.