+++++++++++++++++++++++ Çoğu kişiye sırf muhalif oldukları için bunu anlatamadık.Virüsle hükümet devireceklerini zanneden gerizekalı kesimden hiç bahsetmiyorum bile. Neyseki mantık yürütenlerde var
Printable View
Pek dip yapmış gibi değil bence. 1 saat daha uzun olsaydı seansları 19 altındaydı. Keza vadelileri 18.857...
SM-C7000 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Sahtekar Çin devleti bozuntusu ...
Krizin merkez eyaleti ülkenin can damarı.her üniversite okuyan 10 cinlinin 3 tanesi orada.
Yeni yıl tatilinde 117 ülkeye olduğu gibi çinin tüm eyaletlerinde yüzlerce enfekte hasta dağıldı.
Neymiş hastalığı yenmislermus mis mis mis mis..
Olay üstünü kapat yoksa ekonomi sı.....tı olayı...
Göstermelik abartılı aptal klipler çekip oltaya salakların takilacagini umuyorlar.
Belki 100 bin insan öldü ama fisss...andersenden masallar...
Dedim ya sahtekar bunlar...
Hocam umreciler dışında çok az kişi hatta hiç olmayabilir kimse karantinaya alınmadı. Umrecilerin ilk kafile karantinaya alınmadı, 5bin kişi civarı. Tepki oluşunca son gelenleri aldılar.. diğer ülkelerden gelenler evlerine gönderildi, bir şey olursa haber verin demişler..
Sürecin her boyutunu takip ettim oradan biliyorum.
Özellikle cevremdeki yaşlıları ve kronik hastalığı olanları sık sık uyarıyorum, virüs onlar için tehlike arzediyor, genclerde pek öldürücü etkisi yok, bünye sağlamsa yırtıyor kefeni.
bol bol dut bekmezi için sabahları
cıplak elle bişiilere dokunmayın, kimseyle tokalaşmayın
zaruri olmadıkça dışarı cıkmayın
ellerinizi sürekli sabunlu suyla yıkayın
Diyorum
ihtiyarlar oralı bile değil huysuz oluyor genellikle
Şimdi bu ak troll beyni şöyle çalışıyor
Gerizekalılar kendileri taptıkları koşulsuz itaat ettikleri yanlış da yapsa destekledikleri için
Ak partinin herhangi bir yanlışını eleştiren herkese
MUHALİF diyorlar
Bre gerizekalı
Biz doğrunun yanındayız
Kim doğru yaparsa överiz yanlışı eleştiririz
Muhalif bir başkasına göre aynı fikirde olmayandır
Yani biz doğrunun savunucusu
Siz ise doğruluğa dürüstlüğe ahlaka muhalifsiniz
Muhalif olan sizsiniz
Biz değil
Acılı şalgam suyu ile ciğerli pilav yaptım onu yiyorum.
Bakalım doğal içgüdü işe yarayacak mı.
Allahü me salli
Ne yaptın abi
😂😂😂
Yıllardır bu ülkede kaoslardan medet uman ve kendine zaman kazandıran kim ?
Her kötü olaya dikkatle bakın..
Terör, sınırdışı operasyonlar, mülteci, füze, 15-Temmuz, ... vesair say say bitmez..
Yüzü gülerek, sırıtarak tüm bunlardan kendine hayır gören, kaoslardan beslenerek ayakta kalan.. Her tür eksiğini yanlışını bunlarla gündemden düşüren..
Aylardır önlem, karantina, şeffaf sağlık datası ve takibi bekleyenler..
Bizim başımızda da var virüs..
Kurtulmak şart inşallah..
ABD borsaları kötü kapandi..Bu hafta gördüğü en düşük seviyelerin destek olma ihtimalleri epey zayıfladı...
Trump, geri alımları yasaklayacağım gibi bir şey dedi galiba. BBHT de New York'dan bildiren kadın söyledi yanlış da anlamış olabilirim.
Dow 18,999 indirimli fiyattan kapanmış. Bizi kim tutuyorsa iyi tutuyor.
Bu virüse gripin çare olmaz mı. Bi denemek lazım :plc:
Goverment alacakta ondan
Daha önce de yazmıştım
Devir teslim , anahtar teslimi yapılacak yani yapılmak zorunda kalınacak gibi gözüküyor
Şimdi sağlık bakanı öne çıktı ya. hani birazda destek alıyor halktan haklı olarak.
Daha düne kadar hergün ekranlarda esip gürleyenler.
Kendilerinin önüne geçti diye sağlık bakanından rahatsız oluyorlardır diye düşünüyorum.
Bu arada süreci harika yönetiyoruz
Kamuoyuna zerre bilgi bizim dışımızda gitmiyor ha giderse yani söylerse ya kodes yada meslekten men
Sonra katlaya katlaya gidiyoruz hiç istikrarı bozmadan neden çünkü tedbirleri çok ama çok iyi aldık
Sonracıma halk mesut mutlu neden çünkü evinde esra erol unu izliyor beyin iyice uyuşuyor yada avm ede hem tanıdığına hemde tanımadığına virüs bulaştırarak aynı mutluluğu her tarafa yayıyor
Kısacası
İtalya
çekil kenara
Biz gelıyah
Durmadan bu yaşlılar neden içeri girmiyor diye şikayet ediyoruz.
60, 65 yaş civarı en tehlikeli yaştır.
neden mi? insanlar yaşlandıkça geriye doğru giderler. 65 yaş civarı insanlar 15 yaşında gibi olur. ne söylerseniz tersini yaparlar.
yaşlılık ergenliği denir buna. siz istediğiniz kadar anlatın tıpkı 15 yaşındaki ergenin içindeki enerjiyle herşeyi yaparım hissi, 65 yaşındakinin senelerdir dünyadayım, her şeyi yaptım hissiyle aynıdır.
kısaca onları en iyi 15 yaşındakiler anlar.
onlar anlatabilir. tabi doğal olarak onlarda dışarda değillerse.
29.000 dan 18.900 e
Düşüşe bak .....
Dow tava yaptı adamlar
Yaşlılar içeri girmez
Yaşlılar içeri alınır ancak
Hapse atarım seni desen de korkmaz o
Ama biz cikabilirsin dedikten sonra , 24 saat bedava akbil kullanacaksın ve emekli maaşına 500 TL ek korona parası vereceğiz dersen kesin olur o iş
Adımını atmaz dışarı
Firmaların hatta devletlerin batacağı bir surecteyiz ama kimse demeyeyim de çoğunuz işin ciddiyetine değilsiniz.
Titanik batarken hanginiz kaç para verirdiniz?????
Hele dur bizim daha allahımız var onların yok alimallah bize birşey olmaz
Adamlar biliyorlar ki sokağa çıkma yasağı yaparsak pilimiz biter marketler talan olur hayat durur borsamı kalır göyürebildikleri kadar gitsin mantığı hem yaşlı öldümü emekli paraları cepte kalır dikkat edin paketten tek canlı emekliye zam artışı ve erken ödeme çıktı gerisine erteleme ve borçlandırmada indirim onun dışında tek kuruş yok
İnsanoğlu en cok görmediği şeylerden korkuyor
Bu sabah hafif boğazda ağrıyla uyandım, acaba korona mı bulastı diye aklımdan gecti, kahvaltıdan sonra makrol attım bi tane, öğleye doğru ağrı kayboldu.kendimi iyi hissettim.
Çare olurmu bilmem ama denemeyeceğimiz şey olmaz. Yanımızda gripin bulundurmak güvende hissettirir belki
Corono Virus konusunda bilgili bilinçliyim şeklinde bir işaret olması lazım. Mesela Yeşil kurdela veya pazubant, ağız filltresi de olabilir.
Karşıdaki kişi bilinçli ise ona göre değilse ona göre davranılır.
Şöyle bir şey olabilir mi
Öyle bir dönemde olabiliriz ki boğayı da ayıyı da yiyebilirler belki de
Belki de bu toz duman ortadan kalktiginda bir de bakacağız ki bogalar da ayılar da telef olmuş
Neden olmasın
Çünkü
Hayvanat bahçesi yanıyor olabilir sanırım bilmem anlatabildim mi :)
Ne altın ne petrol ne hisse hiç biri güven vermiyor aklıma yatan sadece mb dolar fonlaması o para aşı bulunana kadar her yerde olacak ya bekleyeceğiz yada dalacağız