https://imagehost.imageupload.net/20...lipboard01.jpg
Printable View
IMF den borç istemedik. Elde dolar yok Fed tahvili de az Fed e swap için bizi de dahil etmesi için istek yapılmış. Koç üç beş yeşil at şuraya da Fed e teminat verek Benjamin alalım.
Derler ya aman maliniza sahip çıkın diye. Mali bileme de dona sahip çıkmak gerek.
111800 fileto 3 kuruş çorba parası girsin bari cebe. Yöne karar vermedi gitti...
vob eksı olunca spota gore 30da mal verıo genelde....sabah 112700ler gormesı lazımken hep 300 400p asagıda kaldı dıkkat edın beklentıler bıtıyor....petrol falan...
Boğayı kısık ateşte ısıtarak yiyeceğim 😊😊
vadeli dow ile bire bir aynı hareketi yapmaya çalışıyor.
Ne bu simdi keriz silkelemi mi [emoji3]
Short devam tabiki.
Tabelada en düşük 111.500 gördüm en düşük
111650 long
bisey sorcam
ben stoplossu 2.10 liraya koyuyorum. 2.10 kirilinca 2.09'a hemen satmasi gerekmez mi?
Ana yön yukarı olmak kaydıyla şu arada biraz oyalanabilme ihtimali mevcutoviç. Mevcutski. Yükselen oluşmuş. Onu kırarsa iptal yukarıski. Şimdilik tabi.
https://i.hizliresim.com/q3rbLq.png
cds ler 700 mu oldu. onun için mi artıdayız neyin artışı bu gene..
spotta stoplossu ancak zincir emirle koyabilirsin. 2.10 a 1 lot alış yazarsın, bu emre zincir emir bağlarsın fiyatına 2.09 yazarsan 2.10 dan senin emrini alınca diğer zincir emrin de aktif olur. o andaki kademeye bağlı olarak emrin 2.10 veya 2.09 dan gerçekleşir
Burası borsa
Yüksele bilirde
Düşebilir de
Ama bu ara çok dikkatli olmak lazım
Aman diyeyim don gömlek
Full gırtlak poz işi tehlikeli 👍
Shortlayan 150 bip
Longlayan 98 bip düşünerek oynasın
Ytd
Opec toplantisi diyelim cok iyi gecti. Ki bence oyle olsa bile petrol primlenmez cunku bu beklenti ile zaten yuzde 40 yukseldi.
Hadi diyelim petrol primlendi. Bu bizim uzerimizde baski yaratmayacak mi ithalatci bir ulke olarak
Hadi diyelim anlasamadilar. O zaman petrol cakilir ve tabiki borsalarda. Petrolun dusmesi bizim icin avantaj olsa da borsa dusecektir
Kisaca opecin bize fayda saglamayacagini dusunuyorum
Tuprs short o halde
Şu an arabaların çoğu garajda bireysel veya şirket .. akaryakıt tüketimi az ... bu da turizm gelirinden fazla bence. [emoji173]
Eskiden
Turizm geliri 1 akaryakıt gider -3
Şimdi
Turizm geliri 0 akaryakıt gider -1
alayına short
rivers lönk 1/2 111700