Dıvıze dusuk faiz verdıklerındenn 4 vadelimi kapatıp Uçtum kaldı 1 hesap vadesi 16 mayıs.sıra onda.2019 da 4-4.5 faiz rsnından 1 e geldık .Olacak iş mi.begenmezsem kiracıyı ve fıyatı vermem evi kiraya.gerekırse boş kalsın ev...Mantık bu...ytd
Printable View
Dıvıze dusuk faiz verdıklerındenn 4 vadelimi kapatıp Uçtum kaldı 1 hesap vadesi 16 mayıs.sıra onda.2019 da 4-4.5 faiz rsnından 1 e geldık .Olacak iş mi.begenmezsem kiracıyı ve fıyatı vermem evi kiraya.gerekırse boş kalsın ev...Mantık bu...ytd
https://i.hizliresim.com/QfHUUK.jpg
sabah sabah keyfim geldi grafiğin ne olduğunu hayal gücünüze bırakayım d ile başlayan birşey :D
damat tut damat kaçırma doları bak 106 olunca bakalım nerenle tutucan.
Bizde öyle yaptık zaten .Dolaresler önce kostüm degıstırıp eros oldu sonra tatıle çıktılar....uzunca bir orta Avrupa tatılınde olacaklar.ytd
7.0589 vurdu çekti.
Ffüs 7.049
UsdTry 7.056
Doğruya doğru demek lazım,iki hafta kadar önce e-devlet ten başvurdum,geçen hafta postacı getirdi,2 x 5 maske
2 gün öncede mesaj geldi git bu kodla eczaneden tekrar maske al diye:kahkah:
Maskelerin kalitesi nasıl diye soracak olursanız,market vb yerlerde kullanmak için 2 hatta 3 tanesini üst üste takın derim,tel yok çok inceler,koruyuculuktan ziyade bak maske verdik demek için yapılmış ve dağıtılmış gibi duruyorlar.
Şahsım;:) bu sürecin başında parayla maske almıştı 1 kutu,hala onu kullanıyoruz...
Başlığa bakınca neşem yerine geliyor ve moral doluyorum. Doların vardır veya yoktur ama boktan bir yere gittiğimiz ve şahıs olarak dolar dahil çokta güvenecek bir şeyimiz kalmadığı ortada(isviçrede hesabın ve seni bekleyen bir özel jet yoksa) değil mi? Ben neden çok kötü hissediyorum bazen anlamıyorum.
Ahanda 7,06 yı gösterdiler..
Bugün 5 mayıs 2020 saat 11:20
Anlasilir bir dil ile yazmiyormuyum ben ?
ben disarida dolar degerlenirken usdtry nin bon bon bakacagini yazmadim .. aksine $ endeksi duserken usdtry yeni zirveler yapabilir diye yazdim .. ve yeniden yazayim 2 dalga gelmedigi surece o dxy grafigindeki cizimler sadece hayalden oteye gitmez ama bu esnada usdtry 7.3 belki 8 -10 lari gorebilir .
Kastamonu Doğanyurt Belediyesi’nin MHP’li meclis üyesi, zimmet iddiasıyla AKP’li başkan hakkında suç duyurusunda bulundu. Bursa Yıldırım Belediyesi’nin MHP’li meclis üyesi de yaklaşık 95 milyon liraya araç kiralanması üzerine başkanı uyardı.
https://www.sozcu.com.tr/2020/gundem...uyari-5793678/
Yakında bu kişiler mhp'den ihraç edilir herhalde...
7.07vurdu çekti.
Şimdi yarı şaka yarı ciddi bir ilham geldi. ( Azerbaycan dan değil ) Dövizde acaip işler bekliyorum. Sabır çekerek ekranı 8 metre uzaktan izliyorum. Gözlerimi korumak zorundayım.
Bütün bu yazılar hatırat niteliğinde olup, kendime nottur. yatırım ve batırım tavsiyesi içermez. Reçetesiz kullanımda beklenmeyen yan etkiler oluşabilir.
UsdTRY 7.062
Ffüs 7.058
Viop başlığından aydınlanmacı bir arkadaş yazmış.
Bugün, 08:58#2542bayindir36 bayindir36 şu an forumda
Kıdemli Üye
Duhul
Mar 2017
Gönderi
268
Alman mahkemesinin kararı İtalya,İspanya,Yunan gibi zor durumdaki ülkeler için kötü oldu. Bizim ecb ile düşünülen swap line-zaten düşük ihtimaldi- tamamen çöpe gitti.Ab ülkesi bile gereken fonu alamazken ,bize 1 euro vermez bunlar.
Bu konuya hızla yanıt yazCevap Alıntı yaparak yanıtlaAlıntı yaparak yanıtla Çoklu Alıntı Yap
Çok pis hareket çekiyor bu gavurlar. Plevne savunması yaptıracaklar bize.
Tcmb, fx karşılığı tl swaplarda limiti %30'dan %40'a çıkardı-bloomberg ht
Usdtry 7.06969
Ffüs değişiklik yok.
Bu konu önemli bence. Biraz daha ayrıntı ve link ekleyeyim ben de:
Almanya Anayasa Mahkemesi, Avrupa Merkez Bankası'nın (ECB) durumu kötü olan ekonomileri canlandırmak için uyguladığı tahvil alım programının Almanya Anayasası'nı kısmen ihlal ettiğini açıkladı. Alman Merkez Bankası'nın programa katılımını yasaya aykırı bularak tarihi bir bir karar alan üst mahkeme, ECB'ye de üç ay süre verdi. Kararın gerekçesinde, ne Alman hükümetinin ne de Alman parlamentosunun söz konusu harcamaya dair kararı imzaladığını belirtti. Böylece bir mahkeme, bir merkez bankası kararını Anayasaya aykırı bularak sıra dışı bir karara imza attı. Mahkeme resmen Avrupa Merkez Bankası ve hükümete 'parama dokunma' mesajı verdi.
https://www.sozcu.com.tr/2020/ekonom...karar-5794416/
Usdtry 7.07253
Usdtry 7.07888
Ffüs 7.059
7.091 vurdu çekti.
7.0920.....
Demek ki Tarzan zor durumda..:)