Dolar 6,85 le acaba swap mı fiyatlıyor diye düşünmedim değil
Printable View
Bu hafta swap hattı açılırsa 6,50 ye yolculuk başlar sene sonu 5 :)
Dolara nerden bakıyorsunuz? Bu saat erken değil mi?
Su anki acilis fx acilisi ..sabah rakamlari onemli ..sabahta 6.85-6.90 bandı arasinda olur tahminen
Gümüş fonu hangisi daha iyi arkadaşlar?
Analistlerin BIST100 Endeksi açılış fark değerine ilişkin medyan tahmin +893 puan, ortalama tahmin ise +892 puan oldu.
Foreks'in 38 aracı kurum analisti ile yaptığı ankette, en yüksek beklenti +2054 puan olurken, en düşük beklenti +19 puan olarak gerçekleşti.
Ankete katılan 38 analistin tamamı pozitif açılış tahmininde bulundu.
5y CDS CDS 625.36
Brent ile ilgili gecmis yazdiklarim hatirlayanlar 😀 18-20 k larda iken orta ve uzun vadede iyi kazandiracaktir demistim bugün geldigimiz nokta 34$
Tahvil içeren fonlara giren yada giriş düşünen var mı. Fikirler nedir..
Fitch: Türkiye'de Fonlama Krizi Yok haberini yapti..swap anlasmasida aciklanir yakinda..dünyada pandemi ile ilgili bütün ülkeler kademeli gevsemeye devam ediyor..ekonomiler yavas yavas aciliyor fakat hasar ne kadar tahmin etmek zor ..ancak türkiye pandemi krizini güzel yonetti gorusundeyim..cds'lerdeki yükselme usd/try 'ye bağlıydı..
Göreceli borsamizda pozitif su anda ..
Cds'de buna bağlı kademeli gevseyecektir..
İkinci bir pandemi dalgasi bekliyorsaniz dediklerimi unutun
Ytd
Yabanci girisleri bi başlasa bist 30 fonlarına kademe yapilabilir ..
Tüneldeki o ışığı goremiyorum ..
Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın: Virüs etkisini koruyor. İkinci dalga her an gelebilir
Borsaya dikkatli bakarsanız borsanın bel kemiği olan banka, sanayi, havacılık sektörü yerlerde...bu sektörler ayağa kalkmadan çıkışların hepsi suni olur... bir ülkede faizler bu şekilde inerken yabancının çıkışını izledik peyder pey... peki yabancı olmadan olur mu? Yabancı gelsin diye ne yapılmalı?
1994 krizi neydi?
Kafamda deli sorular
Sizin dediginiz (bist 100'den bahsediyorum)türkiye icin gecerli degil ki ..dünyada suni bir yükselis var borsada..
Yabanci cikislarida yanlış ekonomi politikasindan dolayi..
Siz kendinizi onlarin yerine koyun ..riskli olan ülkede yatırımlarınızı sürdürürmüsünüz..
Risk primleri yani cds'ler düsüse gecerse yabancilarda gelmeye başlar..
Fatih ons icin dediklerimi hatirliyorsun degilmi..
Sabreden dervis filan demistim dikkate almamistin 😀
Usd 6.84$
5y CDS 616,15
Yukardaki örnek gibi..
Kvba lar dusus egiliminde
SM-N920C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
AES fonunu alabiliyor musunuz acaba? Geçen haftadan beri almaya çalışıyorum ama ZİRAAT bir türlü alım imkanı vermiyor
Ben buralardan ne altın alırım ne de borsaya girerim. Bu işin düşüşü var.