ortak sana hayranım valla çok çabuk ve zekice cevap veriyorsun
Printable View
bir önceki 124 bin çıkışında da önce tali senetler gitmiş bankalar sonra iştirak etmişti.
Bir malı almak kolay, satmak daha kolay fakat sen sattığında yeniden almak için fiyatın aşağı gelmemesi çok kötü, tamam gelmeyecek maliyete tekrar alayım dediğinde yandığın yer oluyor.
Hacı bu olusum cimbetonda da vardi
Ben çok umutluyum
Alsata giren itkide izleyecek zaten malsiz izler raliiyi çok tecrube ve inanç lazim
Son gelen borsacılar sizin gibi boyalı saçlı değil. Adamlar sosyal medyadan örgütlü deli fişek. Ağır abi hisselerle işleri olmaz.
SNE-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
valla espirileri için algoritmik arif izlenebilir, ama Mehmet kardeşimin sevdiği Harun tam bir bomba, o taraf içeriden bilgi alıyor, hazırlıyor ve vuruyor. Harun 124 bin dönüşte her kademeden her değerden mal aldı ve sahip çıktı, derinhissede öyle. o taraf twiter yani çok tehlikeli. o yüzden ata sözleri önemli, yayıl yayıl, yaylımından çıkma.
ereğlinin sattığı mala her gün zam geliyor, ama ereğli hisseye bunu yansıtmıyor, tamam 8,10 dan 8,60 kötü bir geliş değil. ama bu hızlı fiyat artışları mekanik olarak bir anda durmaz, 90-100 günlük artış ve satış demektir.
orta -uzun dönemli ortalama bakmaya devam.
bu grafikte güzel taraf 50 günlüklerin dipten dönüş yapıp ,yukarı hareket etmesi.
son hareketin 100 günlük ağırlıklı ortalamaya kadar olması gayet doğal.
haliyle dinlenme isteği de doğal.
varsa eğer mevcut karın realizasyonu da doğal.
bu grafik ışığında 100 WMA (127000) üstü gelebilecek banka endeksi kapanışı üstteki ortalamaları potansiyel hedef yapar.
bu da genel bankacılık hisseleri açısından her birinin 3-5 nemalanması demek.
https://tvc-invdn-com.akamaized.net/...a5251e2fa0.png
Senet 7 senedir düşüyor ağa 7 * 250 iş günü 1700 gündür düşüyor.. 50 gün ne ola ki..
Eser miktar CRFSA aldım, 7,33 den. kanal dibi, kanal üstü 9 küsür gibi bir rakam.
Hava sıcak gideyiim soğuk su satayım asfaltta
cafe alahilisine beleş abi :)
dün gelen satışın saatlikte sebebi olan grafik.bunu da paylaşmış olayım.
saatlikte negatif uyumsuzluk olmuştu.
ve bunu aşağı yönde fiyatladı.satışlar 100 saatlik ağırlıklı ortalamada destek buldu.
ortalama üstünde güçlü görünüm bu sebeple devam ediyor.
https://tvc-invdn-com.akamaized.net/...fc7a3fefce.png
endeks için 110350 üstü rakam lazımdı geldi, şimdi kapanış lazım.
5.55 kırılacak mı?
Tskb'yi sattiktan sonra olana bakin, bana sover gibi.
ben kırmızı trende odaklıyım .saatlikte 110800-110900 trend direnci.bugün olmaz zaten ama belki yarın kırmızıya bir dokunuş gelebilir.üstüne çıkarsa çok da iyi olur.
https://tvc-invdn-com.akamaized.net/...a0bd7686c5.png
endeks geri gelmezse bankalarda yine en iyi performansı yapı kredi de görebiliriz.
Bugün dohol umuz ışımış.
Ereğlinin palanından düştüm
Güven şart, Halkbank ucuzluğu ile günümüz yatırımcılarına sadece güven veriyor. Alırken güven duyuyor, sıfıra düşmüş daha düşmez diyor, ama sorun şu ki, Halkbank motoru çalışmıyor. Motor var fakat mil kırılmış, güç aktarımı yapamıyor. İşler yolunda giderse, endeks 124 bin olmasa daha Ereğli’de bir tobo var, en azından bu tobo için izlenmeli, güven vereceği için süre aramak hatalı olur.
Migros 34700 geçemediği için sattım, asilsan geri almak İçin sattım, birde günlük grafikte ikili tepe vardı, asilsan az az aşağıya gelirse toplarım, Ereğli 8,58 stopla devam, CARFUR bugün hesaplara dahil edildi, 7,15 stop, 7,30 üstü artırarak ilerlerim. Migros 34,7 üstünde kalırsa yine alırım.
Libya Devlet Başkanı Serrac
Türkiye'nin tüm petrollerini karşılamaya hazırız...
İnsanlar alay ediyor ama ordu donanma sularda. Basit olay değil..