2400 tuttu benimki ama kırtasiye haric
ya ev okul arasi 5 dakika arabayla sıkıntı yok gidip alirim
Mk boyle karhanenin
Bugun de umut yok
Arkadaslar bazen mavra yapiyoruz ediyoruzda
35 yillik ekonimi tecrubemde boyle durum hic gormedim
Suan yapilmasi gereken neydeyseniz orada beklemeniz
Ytd
hisse piyasasindaydaniz endeksin bugün ki gibi kosullarında en iyisi 2-3 kademe giden hisseyi satip alttan yine ayni kademeden doldurmak
doldur boşalt
benim elimde 2-3 hisse var cok güzel fırsatlar yaratiyor
arastirirsaniz bulursunuz
tskb gibi hisseler degil tabi spek hisseler 😀
avrupa endekslerindeki pozitif hava bizede yansır panik yapmayin endeksi yukari süreceklerdir
daha maçın 23.dakikası
Onurum gmstr derinlik bak hele acil
Böyle durumlarda da teknik , temel hiç bir şey çalışmaz.
taner hocada paylaştı benimde takibimde
3 ortalama birbirine yaklaştı bu olumlu
Tabi bende teknik analiz programı olmadığı için düşüncemi söylüyorum. Şu anda yabancı payı sanırım en düşük seviyelerde %50 gibi hatırlıyorum. Bilirsiniz noel tatillerinde yabancıların piyasaya hakim olduğu dönemlerden bahsediyorum. Piyasada yaprak kımıldamazdı. Taa ki tatil bitinceye kadar. Peki yabancıların olmadığı bir piyasada yerliler bisti nereye kadar taşıyabilir?Çıkmak iseyen yabancılar yükselişte bunu satış fırsat olarak kullanmaz mı?
tabi kademeleri derinligini gormek istiyorsaniz aylık belli para karsiliginda hizmet almak durumundasiniz
biraz paraya kıyın bu işlerle ugrasiyorsaniz 😀😀
haftaya biraz daha hisse agirligini artiracagim
üstadım beklemek ne kadar iyi olur bilemem.
bu borsanın 1250 göreceği şüpheli,
yine aynı şekilde 900 ü göreceğide şüpheli.
bu iki ucu boklu değnek arasında haftalardır gidip geliyor.
Tek ucu boklu arayanlar sanırım bulamıyacaklar.
borsanın bize uymasını bekleyenler beklemeye devam edecekler bu durumda.
Web sana bir tavsiye borsada hangi sektörden hisse alacaksan sadece en iyi olanı,gelecek vaad edeni ya da beklentisi olanı seç al. Örneğin çimento sektörü, sanayi sektörü (aynı işi yapan), kimya sektörü v.s Çünkü o zaman borsa içinde de riski dağıtmış olursun. Tabi senin de düşündüğün bir şey vardır.
Sayın webster, fonları bıraktınız sanırım, var mı yeni bir jalemiz.Marttan bu yana kilitlendim çok düştü dedikçe banka endeksine bastım, bastıkça düştü.Keyif kaçınca günlük al sat ta yapamaz olduk.sanırım eskilerin çoğu benim durumda kimseler görünmüyor, umarım nofap mert in yüzde 30 lar faiz beklediği günler gelirde kurtuluruz stresten..
ALE-L21 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi