merhaba arkadaşlar..baktım bir kaç kişi haysosyati konuşmalar yapıyor..ağzımın suları akarak izledim bu zenginleri.ve bir kez daha kahrettim yaşadığım hayata:whistling::whistling::whistling::whistling: :whistling:
Printable View
merhaba arkadaşlar..baktım bir kaç kişi haysosyati konuşmalar yapıyor..ağzımın suları akarak izledim bu zenginleri.ve bir kez daha kahrettim yaşadığım hayata:whistling::whistling::whistling::whistling: :whistling:
Dünya'nın ilk 10 ekonomisi olacaktık.
Ekonomimiz uçuyordu.
Dünya bizi kıskanıyordu.
Geldiğimiz nokta ASKI'da EKMEK
Yani
KRAL ÇIPLAK
Komşularla sıfır sorunla gel.
Komşu kalmadı etrafımızda.
Ya onlar taşınacak yada biz.:Sad:
Kimlerin grip asisi olup olamayacağı belirlendi ve eNabız sistemine yüklendi . Enabizdan kontrol edebilirsiniz
Utanma sıkılma kalmayınca malesef kötüyü marifet gösterebiliyorlar....
İlerde giyecek bulamasak çıplak gezmeyi moda yapıp, onuda biz yaptık diye yuttururlar. Ve şunu deyim ne büyük değişim, şimdiye kadar elbiseye ne israf yapmışız diyerek alkışlayacak epeyde adam bulurlar
Turkcell gk brüt 0,3689190 tl kar payı teklifini onayladı
TCELL - TURKCELL Alış: 16,910 TL | Satış: 16,920 TL | Saat: 15:20:09ALSAT
ANALİZ-Turkcell Teknik Analiz(Ahlatcı Yatırım)
21/10/2020 15:12:40
Ahlatcı Yatırım Tarafından Hazırlanan Analiz:
"Bugün yapılan genel kurulda, yönetim kontrolünün Türkiye Varlık
Fon’una geçmesi ve hisse devrini sağlayacak değişiklikler onaylanırken hissedeki yükseliş hareketi devam ediyor. Mart ayında başladığı ana yükseliş trendini Temmuz ayında bitirdikten sonra Eylül ayında yeni bir trende başlayan hissede teknik açıdan oluşan yükselen üçgen formasyonu dikkat çekiyor. Hissenin bu formasyon içerisinde kalarak yükselişini sürdürmesi halinde 18,33 TL seviyesi hedef konumunda bulunuyor. Olası geri çekilmeler yaşanması halinde ise 16,62 TL’deki trend desteği takip edeceğimiz ilk seviye konumunda bulunuyor.
Destekler: 16,62 / 16,14/ 15,56
Dirençler: 17,44 / 17,72 / 18,33 "
Oy oy
OKTAY: 2020 BÜTÇE AÇIĞI 239 MİLYAR TL İLE HEDEFİN 100 MİLYAR TL ÜZERİNDE GERÇEKLEŞECEK.
Kentte, jandarma ekiplerince yeni tip koronavirüs (Kovid-19) testi pozitif olmasına rağmen dayısına ait Hayat Eve Sığar (HES) koduyla yolculuk yapan kişi yakalandı. Otobüsteki pozitif vaka ile otobüs şoförü ve 23 yolcu karantinaya alındı
Sağlık bakanlığı : Vatandaşlarımız risk durumlarını e-Nabız sistemi üzerinden öğrenebileceklerdir. İlgili aşı, hekimler tarafından sadece Reçetem Sistemi üzerinden yazılacaktır. Manuel yazılan reçeteler işleme alınmayacaktır. İlgili aşı yalnızca serbest eczanelerce temin edilecektir. Eczanenin Reçetem Sistemi'ne reçeteyi girmesi ile İlaç Takip Sistemi'nde (İTS) aşı temin hakkı oluşturulacaktır."
Sağlık Bakanlığı : E-NABİZ’DA GÖRÜLEN AĞIRLIK DERECESİNE GÖRE KADEMELİ AŞI YAPILACAK “
Sisal Şans’tan yapılan açıklama :
"28 Eylül 2020 tarihli On Numara çekilişinde “8” ve “32” numaralarının ekranda yer almayan bir ses tarafından fısıldandığı iddia edilmiş ve iddiaya konu olan video çeşitli sosyal medya platformları aracılığıyla paylaşılmıştır. Bahsi geçen video üzerinde kesintiler yapılmış olup tekrarlayan yanıltıcı alt yazılar ile kamuoyu nezdinde çekilişlerde şaibe yapıldığı algısı yaratılmaktadır.
Bir süredir hakkımızda çıkartılan, sebebini anlayamadığımız haberleri takiben yaşanan son gelişme üzerine zorunlu bir açıklama yapmak durumunda kalan kurumumuz; videoda duyulan sesin, sunucumuzun kulaklığına gelen yoğun sesten ötürü reji ekibine “ses, müzik” uyarısıyla bilgi vermekte olduğunu açıklamış ve bu durumun her canlı yayında yaşanabilecek teknik sorunlardan biri olduğunu belirtmiştir.
Tüm soru işaretlerinin ortadan kaldırılması adına ilgili video T.C. Yıldız Teknik Üniversitesi Elektrik Elektronik Fakültesi Dekanlığı’na gönderilmiş ve içerik, ses analizi konusunda alanında uzman bir ekip tarafından detaylı olarak incelenmiştir.
Bilirkişi statüsünde olan T.C. Yıldız Teknik Üniversitesi Elektrik Elektronik Fakültesi Dekanlığı’nın 21 Ekim tarihli raporunun detayında da görülebileceği gibi iddia edilenin aksine videoda duyulan sesin “8, 32” değil “ses, müzik” olduğu resmi ve bağımsız olarak da kanıtlanmış bulunmaktadır. Böylece söz konusu videonun asılsızlığı da konunun uzmanları tarafından tescillenmiştir.
Zaten yıllardır şaibeliydi özelleşti, güveneni sevsinler...
60 ve 70 milyon gaymeler, buhar oldu gitti...
TFF Başkanı Nihat Özdemir: Maalesef şu ana kadar beIN Sports ile anlaşmaya varamadık.
Nihat Özdemir: beIN Sports'un TFF ile yapmış olduğu sözleşmenin tüm maddelerine uymasını bekliyoruz. Bununla ilgili ihtarnameyi de TFF göndermiştir
Nihat Özdemir: Başakşehir ve Sivasspor'un gelecek hafta Avrupa maçları var. Bu maçların ve milli maçların yüzde 30 kapasiteyle oynanmasını istiyoruz. Bunun için Sağlık Bakanlığı'na talebimizi ilettik.
Nihat Özdemir : Localara seyirci almaya başladık ama bu yeterli değil %30 kapasiteyle maçalara seyirci almak istiyoruz
Klüpler birliği başkanı Mehmet Sepil: Kulüplerin iki ana geliri; yayın gelirleri ve maç günü gelirleri. Beşinci haftayı oynamamıza rağmen yayıncı kuruluştan almamız gereken miktarı alamadık.
İçişleri Bakan Yardımcısı Çataklı, Türkiye'de sokağa çıkma yasakları gelebilir" iddiasına ilişkin açıklama yaparak "Bugün Reuters kaynaklı "Türkiye'de sokağa çıkma yasakları gelebilir" haberi tamamen asılsızdır" ifadelerini kullandı.
Sağlık Bakanı Koca, "Bugün 2.000’den fazla yeni tespit edilmiş hastamız var. Toplam ağır hasta sayımız 1.504. Sağlık çalışanlarımızın en çok emek çektiği hastalar ağır hastalarımız. Onların yükünü azaltmak tedbirlere birlikte uyarak mümkün. Mücadeleye destek verin."
Oxford, koronavirüs aşı denemelerine katılan Brezilya'dan bir gönüllünün hayatını kaybettiği duyuruldu
Borsa da işlem gören Şirketler ,Bedelli yolu ile Vatandaşı yolma yarışına devam ediyorlar.!!.
https://twitter.com/nocontextsag/sta...88514830376962
https://www.facebook.com/gezennhayra...5203930803191/
Var mı yapacak bir şey .Durum budur.
buna vatandaş yolunmak için sıraya girdi desek daha doğru olur.
az çok borsayı yıllardır takip ediyorum, enflasyonun üzeri her gelir benım için kardır, çok şükür bugüne kadar kaybetmedik ama çaycısı çorbacısı öğretmeni velisi bize borsayı unutturdu, bu kağıtlar spekülatif kağıtlar güvenmeyin desekte hep onlar haklı çıktı.
önce vatandaş hakkını arayacak bilecek, ne uçan kaçanın ne de siyasetçinin peşine takılacak.
Bu seneyi,Vatandaşın cebinden topladıkları para ile geçiren halka açık şirketler,2021 Yılında yavaş yavaş iflas bayrağını çekip,Tası tarağı toplayıp gitmezlerse/kaçmazlarsa iyidir...:evil:
Beyin kanaması geçiren eski sağlık bakanı Osman Durmuş hayatinı kaybetti
https://uploads.tapatalk-cdn.com/202...770658dc8e.jpg
ÖSYM başkanı : Eylül ayında ardışık 3 hafta sonu gerçekleştirdiğimiz 2020-KPSS Lisans sonuçları açıklanmıştır.
Türkiye Varlık Fonu A.Ş Yönetim Kurulu Toplantısı Erdoğan başkanlığında bugün gerçekleştirilecek. Toplantı saat 17.30'da başlayacak