https://www.tradingview.com/x/Nj80FHKg/
Printable View
Hocam OZGYO ile ilgili düşünceniz nedir acaba biraz yüksekten alım yapmıştım. Beklemeye devam edelim mi sizce?
Teşekkür ederim şimdiden.
Sayın çelik kardeş tşk ettim beklediğim fiyat gormedi reha 1.96 2.01 arasinda aldığım hisselerimi 2.28 den şutladım 2.60 dan vermemiğim için pişmanmiyım asla fırsat bitmez bugun hisselerin çoğu tabandı 83 bin 120 bin endexde bahane lazim düzeltme için ama ayasofya ama şu ama bu nedenle bahanesiz satış yok nasılsa hisse yorumların için emeğine sağlık izlemedeyim başgan..
Hayırlı akşamlar .hocam piyasanın temkinli iyimserliği sata dönüştümü?bu arada eregli gayet iyidi.tutmaya çalıştılar ama sonlarda saldılar.8,89 u aşarsa 9,14 düşen çizginin geçtiği seviye ve 9,22 de % 0,786 fibo seviyeleri görüyorum .hocam bu söylediklerimde bir yanlışlık var mı? Teşekkür ediyorum paylaştığınız tüm bilgiler için.
cok enteresan bir gündü minik düzeltmeler dedik adamlar lodoslama satışa geçtiler ..haftalık kapanışa göre durumlarımızı değerlendiririz
Evet sn Çelik; hafta sonu biraz vakit ayırıp bir değerlendirme yapsak iyi olur...
Ayrıca Trakya cam düzeltme falan takmadı, tebrik ederim sizi...
Reis tskb 'yi yorumlayabilirmisiniz saygılar
SM-G610F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Hocam eregl kanal alt bandı 8,50 den dönerek tekniğe uygun davrandı.umarım yukarıya sağlam bir çıkış yapar.hala para girişi olan listede yer almaya devam ediyor.
Trakya cam hakkında ne düşünüyorsunuz ?
Bu durumda bişey yorumlamak ne kadar doğru arkadaşlar.... biraz beklemede kalmak en doğrusu
Bence her zaman yorumlanacak bir şeyler vardır borsada. Fırsatlar da bitmez. Krizlerin ortasında bile..
Zaten ortada şu an karamsar olunacak bir şey yok.. inşallah pazartesi den itibaren normal seyrine döner her şey..
günaydın iyi tatiller sıkıntı yok arkadaşlar endexs gazı alındı hisselerimizde düzeltmeler oldu umarım panik yapmamışsınızdır
Gunaydin sn celik comak odas hakkinda görüşünüz nedir iyi tatiller
SM-N920C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Hayırlı sabahlar hocam. Ereğli de cuma para çıkışı olmuş. Bu konuda fikrinizi merak ediyorum.
ESMA eregl henüz yolun başında umarım panik yapıp satmamışsındır ..sabır testini gecebildinmi merak ediyorum :)
Yok hocam ellemedim .sizlerın teknik sat veriyor demeyene kadar ellemem. Sadece kesin bir stop seviyemizi belirtmeniz mümkün mü?
Hocam bu ereglide önemli gördüğün dirençleri rica ediyorum ve büyük resimde hangi rakamları görüyorsunuz?
Sizleri yordum hakkınızı helal ediniz. Teşekkür ediyorum hocam. SIzin üzün evrede çok güzel yerlere gelir dediğiniz hisselerden sizin için birinci sırada hangi hisse yer alır?
Hocam Affınıza sığınarak bir soru daha sorayım. Destek ve dirençleri daha çok fibonacci seviyelerine bakıyorum. Yukardan alıyorsam yeşil mumu ,düşüşten de kırmızı mumu esas alınarak bulmaya çalışıyorum.Örneğin
Ereglide %0.618 fibo seviyesi olan.8. 75 üzeri sağlam destek yaparsa bir sonraki fibo seviyesi 9.28 leri takip ediyorum .Bu yaptığim doğru mu?
Sanko keşke satmasaydınız. Bazen geri çok çabuk toparlıyor.. sabretmek lazımdı..
Sanko elimde hiç yok ama sürekli takip ediyorum..
Bir zamanlar bana güzel kazandırmıştı sağolsun...
fmızp gözüme takıldı borsaya başladığım ilk hissem bu sene 100 tl rahat devirebilir sonrsı fizana gider şu an elimde yok yavaş yavaş almak istiyorum 2023 hedef fiyatım 600 tl civarları kumbara hisse YTD
Hocam Bfren öncülüğünde bedelsiz potansiyeli olan hisselerde bir hareket başladı Fmizp da bu furyaya katılabilir. Kombara hisseleriniz içinde ilk sıraya hangi hisseyi koyuyorsun?
Hocam bir arkadaş yazmış Yabancilar Adese de son günlerde 27 .milyon lot almışlar.
Ostim de sabreseydim sonhaftada %35 daha kar ederdim. Sabırsızliğimin bedelini bu şekilde ödedim. Cuma günü de 2.60 değip 2.94 kapattı. Derdim ikinci bir hisseyi seçmemde yardımcı olursanız sevinirim. Teşekkürler hocam.
Çelik hocam nuhcm ile oyakc hakkında yorum alabilirmiyim. Teşekkürler hocam sağlıcakla kalın
Iyi aksamlar , Polho da ve bunun gibi prim yapmayan kağıtlarda bazı oyunlar oynandı. Polho , Nuh çimento ve buna benzer kağıtlarda ne olabilir? Endeks nasıl olur ? Birde çelik hocam haftalık liste paylaşırmısınız. Teşekkürler...
SM-A720F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
oyunlarını bozacağız bu baskının bedelini ödeyecek bu şirketler ...endexs tepki cıkışları olacaktır temmuz 15 itibari ile düzeltme olacağını düşünüyordum ayın 10 da başladı bahane ne olursa olsun şimdilik bitti ..haftalık hisse paylaşımını yarın şekillendireceğim iyi geceler