O tanklar birliklerine dönüyordur. Aslında suriyede işler yoluna giriyorsa güzel haber.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Printable View
Şahsi düşüncem
Bu Yunan 🐶🐶🐶 lerini kökten çözelim
Alayınııııın kafasını ezelim
Ne lan bu Yunan’la mı uğraşıp duracağız
İliğini sıkalım kevgire çevirelim
Trakya da Muazzam Yığınak
Muazzam askerimiz var zaten
Bence tank olayı asılsız haber
Bi dünyaa tank vardır Trakya bölgesinde
benim ömrüm yunanla uğraşmakla geçti.
bilmem benden sonrası ne yapacak.
yunanla uğraşan 3 nesil var ülkemizde.
yer ismi vermeyin arkadaşlar
Şahsi düşüncem
Devlet politikasın da gerektiğine de
Sert ve kavgacı olmak lazım
Mahallenin serseri delikanlı moda çok rahat dönüş yapabilmeli DİE düşünüyorum
Öbür Türlü gelen giden posta koyar yanak alır
O yüzden Yunan’a verilecek en güzel cevap
Hopladıkça Yunan sopalayalım
Adam dötünü yırtıyor
Ulannn kimsin lan sen Yunan
Ha denizimizdeki gaza petrole çökmüş
Ha cebimizdeki paraya
Başta adalar olmak üzere alayını alalım
Akdeniz’e komple sahiplenelim
Bizden habersiz kuş dahi uçmasın
Götü yiyen de gelsin kafasını kopartalım
I.g Yunanları
Askerliğimi geliboluda 18. Zırhlı tugayda yaptım. Geliboluda malkarada keşanda ve bir ywrdw daha zırhlı birliklerimiz vardı. Her sene tüm birlikleri bi araya toplar tatbikat yapardık. Subayları her sene yunan sınırına götürürlermiş. Banada gitmek kısmet oldu yunan sınırında bir gözetleme kulesine çıktık kule sonıra 200 metre falandı. Sınır dediğimde öyle tel örgü falan değil bir çay vardı arada. Yazın suyu iyice çekilirmiş.yunan gözetlemw sahasıda çayın 500 metre ötesinde zaten 700 metre kadar ileride bir köy var. Türklerin inekleri ile yunanlıların inekleri arada bi suyu yani sınırı karşıya geçermiş ineğin sahibi sınıra gelip karşıya seslenirmiş türk ve yunan askerleri.ineklwri karşı tarafa yollarmış. Neyse biz 15 kadar asteğmen ve diğer subaylar gözetleme kulesine çıkınca karşı taraftaki yunan askerleri bağırmaya ve türkçe küfür etmeye başladı.meğer gözetleöe kulelerine 2 yada 3 kişiden fazla kişi çıkınca yunanlılar atinayı arıyormuş. Atinada dışişleri aracılığıyla büyükelçiliğe sizin askerler sınırda yığınak yapıyor diye protesto veriyormuş. Sonuçta biz yunanistana o derenin ordan girip köyün arkasına kadar olan bölgeyi kontrol altına alacak birliklerin zırhlı kısmıymışız. Bugün savaş çıksa askere gitsem orayı hatırlamam ama herhalde bizimkiler her sene aynı tatbikatı yapıyordur ve buluruz orayı:)
yunan kendi bir bok değil de.
arkasındakilere güveniyor işte..
Eski güreşçi Vakıfbank yönetim kurulu üyesi Hamza Yerlikaya İstanbulda yeni açılan Göztepe Şehir Hastanesi için tüm İzmirlilere hayırlı olsun tweeti atmış sonra silmiş , adam herşeyden bi haber yahu...
https://turksam.org/resimler/genel/images/Resim2(1).png
Turkiye yunanistanı ezer mi??
çok rahat.. hiç şüphe yok.. ama ümmetçiler yapamaz.. boş konuşur onlar.. yunanlılara cesareti ümmetçiler verdi..
bakın adamlar Turk adalarında kuzu çeviriyorlar.. fantazinin daha ötesi var mı??
haaaaa.. ümmetçiler neyi iyi yapar ??
iyi gaz verirler.. halkı durmadan dolduruşa getirirler.. sonra..sonra rezil olup bir sonraki gündem değiştirme konusunu aramaya başlarlar.. nasılsa medya ellerinde..
hepsi herkes tarafından ezbwre biliniyor biz onlarınkini onlar bizimkileri. Hatta bizim orada bulunan ve yeşil birliklwr diye bilinen senede sadecw 2 yada 3 defa çalıştırlan sadece savaş dönemi için saklanan tanklqeımıza kadar hepsi biliniyor. Uydu sistemlerinden/sistemlerimizden kqrınca bile kaçamıyor.
Suriyeli Afkanşı Iraklı
Alayını Avrupa ile buluşturalım
Ne güzel sınırları açtıydık corona patladı
Verelim elllerine sorunu Dert edinsinler az Yunanlılar
Mesele Yunan değil mesele Fransa
Fransa'nın durumu kötü ekonomi iyi değil değirmene su lazım ve en bildikleri iş yeni sömürü yerleri bulmak oraya çökmek.
Bunların kanına işlemiş sömürü libyaya bir günde girdiler petrole cöktuler sonra kayboldular adları anilmiyor Libya'da ama kuyunun başında onlar var hala.
5 Eylül 2020 Cumartesi gününe ait korona virüs verileri açıklandı. Son 24 saatte 56 kişi hayatını kaybederken 1673 yeni vaka tespit edildi
Rakamlar şaibelide olsa hergün artıyor. Daha kış gelmeden 2000 li rakamlara ulaşılacak. Belkide yunanistan olayı coronayı perdelemek için köpürtülüyordur.
corona olayında da çuvalladılar.. hemen amarigayı örnek gösteriyorlar bizden kötüler diye.. ne kadar rezil bir düşünce..
bir şey de de iyi ol..
sokaklarda ciddi ceza kesilmesi gerekiyor.. otobüslerde rasgele polis denetimleri olmalı.. yolcu gibi seyahat edip anında cezayı yapıştırsınlar.. bir kaç gün yapsınlar zaten halk hizaya gelir..çok fazla primitif tip var saygısız tipler..
bir sürü terbiyesiz insan halkın sağlığını tehlikeye atıyor..
haaaa. bu arada amarigadan iyi olup olmadıkları da şüpheli..
kimse açıklanan verilere inanmıyor..son dönemde ortaya çıktı iyice..rakamları düşük açıklamışlar.. halı altına süpürmüşler..
aslında tüik enflasyon filan oradan anlamalıydık..
Kırk yıllık Kani, olur mu Yani..
Açıkça yazayım geçenlerde Adana da tatlıcı köseden (hayalpark şubesi) baklava alırken içerdeki maskesiz 2 kişiye müdahale ettik...kasada duran kıza da kızdım. niye müdahale etmiyorsunuz diye..bozuldular...
ha eline tabancayı almışsın önüne geleni alnının çatından vurmuşsun ha maskesiz dışarı çıkmışsın...değişen bir şey yok. Tabi ya.
yahu bırakın fransayı yunanı
önünüzdeki grafik kanalı kırmış mı kırmamış mı ?
ona bakın
pztesi şu şartlarda 200 puan bile + açsa kanalı kırıyoruz.
vadelisi ve spotu ile
spotu zaten kırmış.
İsc 3 hedef vermişsiniz yok artık bune yavv çok abarttiniz yani o aşağıdaki çizgiyi bende cizecirim
Ahmet Mergan nın cuma günü programda cok bilmiş teknikci takımı KY diye tasfir ettiği kitle. (youtube dan izleyebilirsiniz) Sonra piyasa hep ky nin düşündüğünün tersine hareket eder diye ekledi.
https://i.hizliresim.com/MEuSDj.jpg
Grafiklerde obolar, ters flama-bayraklar fazlaca mevcut. Hem endeks hem de hisselerde. Ama çalıştıracaklarını sanmıyorum.
MI 5s cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
biri gelir isc ye 3 lira der biri gelir kozaa ya 110 lira der derler derler...
Bankada çalışan bir tanıdığım vardı. Adamın hesabı ilginç 2019 başında maaşımla 2.000 kg bulgur alabiliyordum şimdi maaşım %20 zamlanmasına rağmen 1.600 kg bulgur alabiliyorum diyor. Nasıl erozyona ugruyor paramız ve alınan maaşların nasıl yok oldugunun kanıtı. Bırak altın dolar euro gümüşü en temel gıda ürürnüne bile yenilmiş.
Bankaların o fiyatlara inmesi için eylül sonu AB'den bankalara ciddi yaptırımlar gelmesi lazım... başka türlü olmaz...
Perinçek,Fetö beraber TR ordusunu dağıtmakla meşgulken
elin YUNAN'I, hava kuvvetleri bizi geçmiş..
https://twitter.com/Saka_larr/status...23770741469191
Çok sert.... aklımızda bulunsun elinize sağlıkSM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
https://i.hizliresim.com/c7KFRC.png[/QUOTE]
bunu daha önce vermiştim.
Tekrar vereyim.
Bu nasd** burada tepe yaptıysa
2000 tepesinden sonra ne olmuş.
Bu olursa
bist ne olur.?