Ahmet mergen 185 bin hedefli grafik çizmiş hadi ordan insanlari batiracak
Printable View
Ahmet mergen 185 bin hedefli grafik çizmiş hadi ordan insanlari batiracak
Emlak kira fiyatları bu kadar artmışken inşaat maliyetleri artarken acaba Algyo bu noktada bir adım atar mı
20.60 a tepebildi ya şimdi nolacak 200 günlük ortalama gecilemedi gecirtmediler tartışılır e peki ya şimdi 500 günlük ortalama ya temas
Endeks beklentim 1200 ler ise burası borsa olmaz dersin olur ama belli şirketler zai ucuz daha ucuz hale gelir ama ben oraya kadar dusecegimizi düşünmüyorum.1350 olurASUS_X00TD cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Hükümet marjinal bir şey yaparsa onu bilmemASUS_X00TD cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Topige engelleme butonunu niye koymuşlar idrakiniz yokmu engelle bitsin bu alintiladiklarinin en başına yazdım zaten öğrenmek isteyenler için diyerek başladı cümle ozaman şöyle yapalım cogunluga uyarım çoğunluk aktif olan 10 kişi biz senden rahatsız oluyoruz yazma desin yazmam
kendi adıma ALGYO topicinde diğer hisseler ve ALGYO yu ilgilendirmeyen konularla ilgili paylaşım yapılmasını istemiyorum. sürekli aynı ego tatmini rahatsız ediyor. zaten hissenet kuralları da bunu gerektiriyor...
Dikkatle izliyorum seni ALGYO,sana öyle bir 20 bimlk hareket yapacam ki,zamanı bende saklı
Haftalık MACD al sinyali vermek uzere. YTD.
Narsisistik Kişilik Bozukluğu
Bu bozukluk abartılı bir üstünlük duygusu, başarı ve güç ile karakterizedir. Bununla birlikte aşırı kaygıya ve kırılgan bir özgüvene sahip olurlar. Bu bozukluğu olan insanlar çok merkezlidir, empati eksikliği eğilimindedir ve sürekli dikkat çekmeye yönelik davranışlar sergileyerek çevrelerinde hayranlık uyandırmak isterler.
https://www.acibadem.com.tr/ilgi-ala...-bozukluklari/
Topikten soğuttu beni yaw, hisse.net'en de :)
Bir çok kişi tarafından rica ile, güzellik ile, kızarak, yeri geldi daha da sert yazılarak ifade edilmesine rağmen aynı türden, hiç bir bilgi içermeyen, yuvarlak kalıp cümleler ve altı boş söylemler ile yazmaya devam ediyor.
Hisse yükselmeye başladığında da kaybolacak daha önce olduğu gibi.
ALGYOOOO,,,dikkatle izliyorum,satranç nasıl oynanır göreceksin...ytd.
ALGYO benim için alım zamanı,tabiki asla yatırım tavsiyesi değildir
Herkese selam. Yeniden eski gozagrima bugün itibariyle dönüş yaptım. Eski tayfa çalı dibinde sanırım. Ferden bey nasisiniz bu arada?
Biraz baktım da armada kafa utulemeye başlamış yine. Bu iyiye işarettir ey topik ahalisi tecrübeyle sabittir.
ALGYOOOO da alımlar birkaç gündür başladı görünüyor,zaten uzun zamandır hareket yoktu,bence alım zamanı, asla yatırım tavsiyesi değildir.
ne boga ,ayısı kardeş bu borsa o kadar basitmi.. cizgileri cizelim adamda ona göre hareket etsin ondan sonra tutturdum. kim alıp götürecek . götürdü diyelim kim kazanacak kaybeden kim olacak..herkesmi kazanacak.. bence bırakın kendi haline alan alsın veren versin . avantaj gören alır görmeyen almaz..piyasa öyle bir piyasaki herkes ve grafik çizmiş al verdi demiş bundan daha iyi tuzakmı var, yem olmayınki gerçekten alım yeriyse fiyat yürüsün..piyasadaki gidoşlar grafik çiziyor yem atıyor milletin parasına çöküyorlar.
derdinuz illa milleti gazami getirmek..ders almaya hiçmi niyetiniz yok...birak ister ciksin ister insin kagidi sık biğaz yapmak zorundamısınız. alan adam varsa niye o rakamı geçirsin, oturduğu yerde niye parasını millete dağıtsın.. indi bindileri terkettirmeden adam niye çeksin yukarı kerizmi.
Evet 21.50 üzeri boğa dedik görelim ne oluyor
Hillside 48.ci dakika
https://www.youtube.com/watch?v=G0_K...nnel=AtaOnline
Kişibaşı yatak fiyatı 1500TL idi , 31/12 de yapılacak ekspertiz raporunda 1600 TL yaparlar mı ?:(
Teşekürler Sayın devletmemuru, uzun zamandır buralara uğramıyordum. Yeni gördüm.
Bol kazançlar. Mi A2 Lite cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Millet kapanışta 21.56 dan almak için birbirini yırttı. Güzel günler yakın gözüküyor. Faiz indirimi GYO lar için olumlu döviz artışı algyo için olumlu. Ekim ayı şirket yonetiminde yeni bir başlangıç olumlu. Ekim Kasım aylari algyo için olumlu. İleri dönük Beklentiler var olumlu. Fk düşük olumlu. Bedelsiz potansiyeli yüksek olumlu. Haftalık grafik İstim üstünde olumlu.
Tüm paydaslara bol kazanç.
https://www.kap.org.tr/Bildirim/965066
Hayırlı olsun.
Mi A2 Lite cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.