iyi akşamlar arkadaşlar cümleten
Printable View
iyi akşamlar arkadaşlar cümleten
İyi akşamlar Çelik hocam rica etsem kervan gıda yorumu alabilir miyim
Yıllık listedeki ısdmr. Tam toparlayacaktıkimendeks düştü.Hiç lkmnh ye çekmemiş.
Çelik hocam Lkmnh yi tutmaya devam edeyimmi?
sistem akgrt düşen kırmış güzel görünüyor artık çift rakam üzerinde kalıcı olmayı hak eder hale gelmiş YTD
İyi akşamlar çelik hocam
İyi akşamlar Çelik üstadım Emkel bedellisi onaylandı. Bedelliye katilsam mi, satsam mi bilemiyorum. Yorumlarsanız sevinirim.
Gecen haftadan takip ettiğimiz hurgz ve blcyt harekete başlamış görünüyor ve devamını beklerim ytd
Merhabalar , Celik hocam uşak, kütahyaya yaklaşirmi. Haritada komşular): ):
Hocam bntas hakkında yorum yapabilirmisiniz
Celik hocam , menderes te gerçekleşen lot satışları ve bunların karşılanması, enerji şirketinin birleşmesi. Bugünkü harekatı çok güzel göründü. Boşuna listeye almazsınız...
Sizce hisse ne yönde hareket eder demek istedim. Teşekkürler.
Çelik hocam CEMTS hakkında ne dersiniz bal vermeyen arı gibi sanki
Çelik hocam ısdmr ve lkmnh ye yorum ltf
Orge hakkındaki fikirlerinizi alabilir miyim ? Teşekkür ederim
Allah razı olsun hocam.
Hocam gözden kaçtı galiba kervan gıda yorumu alabilir miyim
Gayrı menkul şirketleri içerisinde ucuz kalan VKGYO ve ISGYO için bir çok iyi haber barindirsada istenilen hareketi yapmadı. Celik hocam Bu konuda ne düşünüyorsunuz...
Hocam yanlış oldu galiba kervansaray yatırım holding o. 1 küsür liralarda benim sorduğum 16larda krvgd
Herkese iyi akşamlar [emoji846] mümkünse trcas ve crdfa hakkında aydınlatabilir misiniz? Ne düşünüyorsunuz bu hisseler hakkında
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Çelik hocam hayırlı akşamlar.Menderes 65 milyon lot satışı için izin başvurusunda bulunmuş, etkisi nasıl olur acaba.
Redmi Note 6 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
çay molası vermeliyim yoksa ayakta uyuyacağım :)
merhaba ben de gsray ve ostim icin yorum alabilir miyim?
RMX2030 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
iyi geceler hocam afiyet olsun sanel 4,15 e kadar kademeli alım yaptım şuan maliyetim 4.15 ama şuan 3.60 destegine kadar inicek gibi ama tam olarak anlayamıyorum biraz yardımcı olabilirmisiniz sizin yorumlarınızı merak ediyorum şimdiden teşekkur ediyorum
SM-M315F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
TKFEN 18.40 Potansiyel 19.14
Sadece öngörüdür YTD
Çelik hocam bu yggyo çok bezdirdi çoğu GYO fizana gitti çok baskı var senette ne düşünüyorsunuz
Olmip tutan kimse kalmadı sanırım benden başka?