Bu kadar güzel habere hala tavan olmadı nedenini bilen var mı?
Printable View
Bu kadar güzel habere hala tavan olmadı nedenini bilen var mı?
Hisse hareketleri gerçeği söylüyor zaten.
Ben olumsuz birşey söylemedim. Ama öyle yansıtmaya çalıştılar.
Bankaya borçlar zaten bitmişti.
Vakıfbank'tan zaten 5 milyon alacaklı duruma geçmiştik.
Vergi beyannamesi gelince zaten ozsermayenin artıya geçeceği belli olmuştu.
Yani bilançoda bana göre yeni bir bilgi veya olumlu ekstra birşey yoktu.
Harika mukemmel bilanço diyenlerin hesap hareketlerini incelemek lazım.
Vakıfbank'tan fabrika alım haberi;
Yipden çıkış haberi;
Genel kurulda Mzhld sermaye farklarını isterse bedelsiz olarak verebilir. Yüzde 250-300 arası bir bedelsiz potansiyel var.
Benim beklentilerim bunlar. Gerçekleri konuşalım.
Mazhar zorlu holding'in 2020 yılı 3 aylık konsolide net karı 8.017.083 tl (2019/3 aylık: 106.080 tl)
İhale bitti mi
44.048 devam 18 dk
SM-N930F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yıllar oldu bıktık
44.248'e ihale bitti. Hakkımızda hayırlı olsun
Gerçekten şaşkınlıkla izliyorum. Hem eplas hem mzhld yatirimcisi arkadaşları. Acaba bu arkadaşlar Vakifbankin sattığı herşeyi böyle takip ediyorlarmi. Bu ihalenin bizimle ne ilgisi var? Ben çözemedim.
Bu kadar yüksek kara rağmen hiçbir artış olmadı. Nedenini bilen var mı?
Sayın Ramon kaç gündür soruyorsunuz. Ben cevapladım aslında bunu bilanço geldiği gün. Herkes tepki gösterdi. İsterseniz tekrar bir okuyun. Sebebi gayet açık.
Hissemizin yükselmesi için ekstra birşey lazım:
Fabrikanın geri alınması ve vakifbanktaki gayrimenkuller için yeni bir protokol yapılması;
Yakın izleme pazarından çıkış için başvuru yapılması
Basmane için somut birşeyler olması
Bu benlentiler ile ilgili olumlu gelişmeler olur ise yeni bir çıkış dalgası yaşanır diye düşünüyorum.
Bilanço geldiği günde yazmıştım. Bilanco muhteşem şöyle böyle diye algı yapmaya çalışıyorlar.
Bilançonun dip notlarında yazan şeylerin tamamı zaten 2019 yıllık bilançoda yokmuydu????
Banka borçları bitmiş olumlu diye yazmışlar. Banka borçları zaten Ocak ayında bitmemismiydi.
Yani sonuç olarak bilanco beklendiği gibi geldi. Hatta bazılarının beklentisine göre kötü geldi. İnşallah yakın zamanda olumlu gelismeler olurda yeni zirvelere gideriz.
Sağolasın ne yapalım yıllar oldu bunaldık artık
17,10 tl ye düşürmüşler bir kurtulamadık üç beş lotla işlem yapanlardan
Sayın Ramon sabretmekten başka çare yok. En azından kimin dogrulari söylediğini görmüş oldunuz. İyi aksamlar dilerim.
Maalesef iyi akşamlar
Sayın Ramon, moral bozacak bir durum yok !
Küçük yatırımcının en büyük silahı sabırdır... Adam tahtada istediği grafiği çizsin bize işlemez...
Evet sabretmekten başka çare yok
Kapanış fena değil
hissenize sahip çıkın diyorum başka çok şey derim demiyorum diyemiyorum..ytd değildir....
Eplas haberi Harika
Düşür bakalım fazla zamanın kalmadı böyle devam et
İştirakimiz Egeplast A.Ş.'nin üretim kapasitesinin artırılmasına yönelik yapılması gereken bazı yatırım projeleri, 3 yıllık teşvik belgesine bağlanmıştır.
MZHLD 15.06.2020 ÖDA 2020/11
Bazı yatırım projeleri,
Arkadaş yine ucu açık bir haber
Forum yine allak bullak olacak
Nedir bu projeler arkadaş
Teker teker yaz insanlar görsün
İnsanlar şirkete inansın yatırımcı olsun
Bu projelerin ne olduğunu görmek için rüyaya'mı yatacağız
En doğru ağızdan bunları açıkla
Ne yani şimdi buna şükür mü diyeceğiz
Açıklayıcı tüm haber akışını şirket yetkililerinden bekliyoruz
Saygılarımla
Hocam bu kadar abartmayın altı üstü bir YTB nasıl bir açıklama bekliyorsunuz şirketten anlamadım açıkçası. Boşu boşuna keyfinizi bozuyorsunuz. Bu belgenin içerisinde belki 50 tane belki 100 tane makina, yedek parça vs. şeyler vardır. Her üretici firmanın hemen hemen sahip olduğu, çıkardığı bir belge bu. Biz iyi tarafından bakalım belli ki firma üretim bandına yatırım yapmayı amaçlıyor, yeni teknolojileri takip ediyor. Üretimine, yaptığı işe sahip çıkıyor. Bu hisseye yön verecek haberler bunlar değil. Biz dediğim gibi olumlu tarafından bakalım.
Borsada işlem gören yüzlerce şirket arasından yatırım teşviği alan sadece birkaç firmadan birisi olan, hemde yip’te işlem gören bir şirketi yatırımcısını doğru düzgün bilgilendirmediği için eleştiren insanları “abartmayın kardeşim ne var bunda†diye aşağılamaya çalışmak aptallıktan başka birşey olmasa gerek..
Değerli yatırımcılar tartışmanın bir anlamı yok bu şirketin sermayesi 10 milyon tl birde Bu şirketin mal varlıkları iştirakleri egeplast güçbirliği holding arsalar v s
Elinizdeki bu kemancıyı kaçırmayın iyi dinleyin algınızı açık tutun kısır çekişmelerere girmeyin ...
Şu haberlere hiç tepki vermemek imkansız birşey ama bizim kağıtta herşey normal
Helal olsun ikiside düştü biraz daha güzel haber gelirse yandık
gün gelecek buralarda ne hayıflandık be diyeceğiz bekledik ama değdi diyebilmek en güzeli bence ......
İnşallah onun için sabrediyoruz
1 ocak 2017 de 20 bin tl lik mzholding alan kişinin şuan 309.911 tl si var bilmem anlatabildim mi adam sabır etmiş ve kazanmış sabır her şeyin ilacı hesap ortada sıkıntı yapmayın beyler .....
Buraya atamadım,borsagündem de mzhld ile ilgili bir yazı var,bilginize
İyi mi kötümü
SM-J730F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bulamadım ne diyor
Sayın metebaloglu güzel bir yorum olmuş
İnşallah bu hisselerdeki bütün yatırımcılar sizin söylediğiniz bu rakam ve buna yakın rakamlara ulaşmışlardır bunu canı gönülden söylüyorum
Bizlerinde tabi ki kazançlarımız oldu bunu inkar edemeyiz
Ama eleştiri yapmadan geçemeyeceğim
Bende diyorum ki 1998-2017 yılları arasında hissenin grafiğine bakın
İlk aklıma gelen 3 ayda Dardanel, Kent hisselerine bakın
Hatta Mart 2020 den sonra bütün hisselere bakın neler kazandırmışlar diye
Hepimiz aynı hissedeyiz tek gerçek olan bu ve gerçekleşmesini istediğimiz hayallerimiz var
Önemli olan bu hayallerin zamanında ve ihtiyaç duyulan bir anda gerçekleşmesi
Sabır edip kazanmış olanlar bu geçen süre içinde nelerini kaybettiler acaba? Benim de naçizane yorumum bu olacak
Saygılar
Uzun zaman oldu, Selamun Aleykum ahali.. :hi:
Aleykümselam