hahahahahah olm salaklığa bak la vadeciler kerizleri koparmıyorsa bişey değilim...
Printable View
hahahahahah olm salaklığa bak la vadeciler kerizleri koparmıyorsa bişey değilim...
Hayalim var derken bile en fazla vobda 1380 hedeflemiştim..
200 bp faiz arttırdı diye adamı şutaldılar ama verdikleri hasar 200 bp faiz artışının Allah bilir kaç mislidir be...bu nasıl iştir ya?
DARBE OLDU..UCAKLAR Ankarayı bombaladı...
BÖYLE VOB OLMADI..NE FİYATLIYORUZ?
Galip bile 2 tabandan sonra arada bi açardı. Bunlar Berat Berat Berat soğanı istiyor gibi hatta sokak röportajı yapabilirler. Abi Berat varken hiç olmazsa faiz %10 lardaydi simdi hepsi yükseldi. Berat gelsin diyecekler..
Günaydın arkadaşlar,
Canı yanan kardeşlerime geçmiş olsun,durumlarını en kısa zamanda düzeltirler...
Bu gün çok volatil olacak gibi dikkatli olunmalı...
Doğranmayalım....
Fazla uzatmadan ben,,,PARALAR NERDEEE!!!!
diyorum....
spot böyle açılmaz heralde enayileri koparıyor diye düşünmek istiyorum..
Yabancıların durduğu hisseler kısa vadede oldukça riskli gözleri karartmışlar.. Tabi bu durumu fırsat kollayanların gücüne bakmak lazım..
olm cumhuriyeti değiştirdik yeni sisteme geçiyoruz dese anca taban taban giderdi heralde.. vakıfbank 3.33 ne olm yıl 2021 ahahahahhahaha
vakıfbank ın piyasa değeri 600 milyon dolara düşüyor 1 milyar dolarını geçen eklemişlerdi onu çıkınca ahahahhahahahahaha
keriz toplayacak olsalar dip yaparlardı bence.
Spot bu kadar vahşi olamaz..!
7 dk da 5.500 puan yukarı tepti...yahu bir de burada günlük haftalık falan diyorlar hasta oluyorum...gelde günlük sistemle veya haftalık bilmem neyle burada trade et...
vadelilerde enayileri koparıyorlar spot böyle mümkün değil..
Amerika gibi bir ekonomide bile sürekli başkan değişse orası bile dağılır durum ciddi ne yazık ki .
Aklımızı aldılar arkadaş,
Dolar nisan vadeliyi açmışım spot diye...
Rakam 8.060 bu ne lan dedim...
Grafa bakıyorum fiyat hareketi,dalgalanma yok...
Bu vadeli olmasın EMEKDAR yedin gafayı gözü,
daktın praya PARA NEREDEEE!!!!...
Dolar longlayan varsa birde onun mağdurları olacak yakında. Çift taraflı zepevenk
Arkamızdaki paravan açıldı ne çıktı :)
23 mart 2021 tarihi bir vadeli pay piyasası açılışı tarihe geçiyoruz dayi.
bu gün unutulmaz..
seçbul nerde
halk vadeli 4.27
Grafik atabilecek var mi yani grafik boyle durumlarda çalışmaz biliyorum da yine de elinde çalışılmış xu30 grafiği olan varmış kaba taslak..
halkbangası 22 liradan 4.27 ye ... 8 yılda...
Allah tersteki arkadaşlara sabır versin, Allah kahretsin bunu böyle yapanı demekten başka bir şey gelmiyor elden, short arkadaşlara da tebrikler inanılmaz bir kazanç.
Her şeyin başı sağlık, artık bugün böyle olmaz diyordum ama açılış çok kötü inşallah gün içinde toparlar diyelim, ben limon tezgahıma döneyim aldık alacağımızı bundan sonra sistemsiz tek lot poz yok elim kırılsın girersem...
İngiliz Financial Times gazetesinde Şahap Kavcıoğlu'nun Merkez Bankası Başkanı olarak atanmasına ilişkin "Berat Albayrak'ın ipleri hâlâ elinde tuttuğunun bir kanıtı" yorumuna yer verildi.
dün akşam tabana haziran vadeye şort yazdım, gelmiş. o bile şimdi tabana gidiyor. nasıl bir haberdir bu arkadaş?
memleketi mi sattınız? bizi de maraba mı yaptınız haraptar köyü gibi?
Bugün de borsanın düşük açıp yükselmesini umut ediyorum.
aselsan vadeli -2 sadece...
Dün tabandan girdim acıdı, :) Sazan avi yaptılar bizi. Dolardan kazandığımızı verdik :) Taban kaçtı :)
Bist 50 için açığa yukarı alışa izin verildi :) ver ver tabiii ne günlere kaldık...
Endeks iyi top çeviriyor, her taraftan kitliyor sanki
Bugün hem long hem short u öpecek gibi... Dünkü shortlar değil de, bufünküleri
Lenovo TB-X606X cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
devre kesti...
bankalar yine taban açtı
vop devre kesti
yine devre kestik,bekle yarım saat
Aha, gene salak durum, vop açtı, 25 dk çalıştırdı, sonra seans durdurdu, dünün aynısı ya
Lenovo TB-X606X cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
eyyyyy pala,
sen kimsin ya..!
BİST açılışta devre kesti
Saat 09:55:30 itibarıyla Endekse Bağlı Devre Kesici Sistemi Devreye girmiştir. Borsamız Pay Piyasasındaki tüm sıralarda, Vadeli İşlem ve Opsiyon Piyasasında işlem gören pay ve pay endekslerine dayalı sözleşmelerde ve Borçlanma Araçları Piyasası Pay Repo Pazarı’nda işlemler geçici olarak durdurulmuştur.
Hayır 5 tl etmeyen kağıtlar 120 tl olmuşlardı ok..
Deeee yine de bu neyin fiyatlaması diyecem yaa...
Açar açmaz yine tabana oturduk nerede ise.